מתחתנים למען מתחתנים - חוות דעת איכותיות על ספקי חתונה
mit4mit on facebook  | הבלוג של mit4mit  |   עזרה  |   דף הבית 
התחברות | מה?! עדין לא הצטרפתם ל mit4mit?  הצטרפו עכשיו!
הוספת חוות דעת חדשה שוטטו ב - mit4mit mit4mit המומחה שלכם בתחום החתונה שיחות של מתחתנים קבוצות של מתחתנים
חיפוש מהיר בכל האתר. חפשו לפי שמות של ספקים ,קטגוריות,מילות מפתח,טלפון ועוד

שף טל אומנות הבישול  [ מזנונים ניידים , קייטרינג לחתונה ]
דירוג אישי:    5 (סה"כ 2 דירוגים)
איכות הדירוג: אמינות חוות הדעת בינונית  פרטים נוספים..
אזור:  אזור ת"א והמרכז
כתובת: 
טלפון:  077-7667553   077-7667663
שלח מסר לספק
אתר במתחתנים ברשת    אתר הבית   
עדכנו פרטי ספק עדכנו פרטי ספק הוסיפו תמונות לספק הוסיפו תמונות לספק שליחה לחבר שליחה לחבר זרם RSS רסס של הספק
  • חוות דעת (2)
  • מידע נוסף
  • תמונות (0)
  • וידאו
  • קופונים (0)
רשימת וי לארגון חתונה מי סגר וי לאחרונה עם שף טל אומנות הבישול

2 חוות דעת על שף טל אומנות הבישול   [ מזנונים ניידים , קייטרינג לחתונה ]

מיינו את חוות הדעת על שף טל אומנות הבישול הוסיפו חוות דעת חדשה על שף טל אומנות הבישול
מיקרא איכות חוות הדעת לפי הסדר :               
תמונה של GibsonLP
סומכים עלי0
חוות דעת2
  
GibsonLP.
' '
שילחו לי מסר אישי
שיחות על חוות הדעת היו הראשונים להגיב על חוות הדעת
דירוג : בתאריך: 30/07/2008
חשוב שתדעו, שחוות דעתי על שף טל אומנות הבישול אינה עובדה. אלא רק דעתי האישית מהניסיון האישי שלי .
חוות דעתי באופן כללי: את השף טל כהן הכרנו דרך גלריית לורנס אחרי שלא מצאנו אף נותן שירות שענה על הדרישות הקולינריות שלנו.

אישתי ואני עובדי מקצועות "חופשיים", מרוויחים טוב ואוכלים בעיקר בחוץ.
המסעדות שאנחנו מבקרים בהן הן זוזוברה (פעמיים/שלוש בחודש), מוזס, קיוטו, דים-סאם, עד העצם, צ'ימיצ'נגה (הי"ד), טאפאו, כתית ועוד. אנחנו יודעים מה אנחנו רוצים ואף קייטרינג לא הצליח להרשים אותנו.

אחרי לא מעט טעימות נפגשנו עם טל, לאחר הטעימות הראשונות עם טל הבנו שזהו, מצאנו את המנוחה והנחלה ואפשר סוף סוף לסמן "V" על אגף הקולינריה ברשימת המשימות.

על טעם וריח אין מה להתווכח, אבל אחרי עשרות חתונות של חברים שבהן האוכל היה טוב מאוד "יחסית לאוכל חתונה" , או "לא רע בכלל" אנחנו אומרים בפה מלא (תרתי משמע...) - "האוכל בחתונה שלנו היה מדהים יחסית למסעדת גורמה".

וכן, בחתונה שלנו אנחנו כן אכלנו...

מנות הפתיחה היו מעדן אמיתי, בעיקריות טל פשוט "הפגיז": הדג היה מצויין (ואני בכלל לא אוהב דגים, רק סושי בקיוטו...) הפוייקה היה יציאה אדירה והפרגיות היו נהדרות.
אם יש דבר שאנחנו לא אוהבים זה אנטריקוט, הוא סרוג בשומן ("תודה, באתי עם השומן מהבית...") ואנחנו בד"כ אוכלים פילה, אם יש דבר שאנחנו פחות אוהבים מאנטריקוט זה אנטריקוט של חתונות, מה יכול להיות יותר גרוע מנתח שמן שעשוי בצורה בלתי מוקפדת על פס ייצור עם עוד 400 נתחים?
פה בא הקסם של שף-טל, צלייה ארוכה (רוסטביף סטייל) עם תיבולים מעניינים ופריסה של הנתח במקום עם רוטב נהדר ומלח ים (אטלנטי, מגיע מחופי נורמנדי בצרפת (סליחה טל, הייתי חייב...)) הפך מנה סטנדרטית שלא יוצאת כמעט משום תפריט חתונה למעדן! השומן נמס והתפזר ובמקום הנתחים הבלתי אכילים שיש ברוב החתונות קיבלנו נתח רך שפשוט נמס בפה.

באגף הקינוחים טל לא איכזב גם כן - מי האמין שאפשר לאכול קינוחים טובים בתפריט בשרי כשר???

לא הכי זול בעולם, אבל שווה כל שקל ובכל מקרה לא יותר יקר מהמתחרים שמתיימרים להיות באותה רמה (ולא מתקרבים).
איש הקשר שלי היה:
השף טל כהן
אהבתי אצל הספק:
כל דבר שיצא מהידים של טל
תגיות: [לחצו כדי להוסיף תגיות]
0 הצביעו   אהבתם?   כן! 
שילחו לחברים
שתפו בפייסבוק
הגישו לחדשHOT
שווה קריאה
דווחו על חוות דעת בעייתית


תמונה של אילאיל וכרמל
סומכים עלי0
חוות דעת3
  
אילאיל וכרמל.
' '
שילחו לי מסר אישי
שיחות על חוות הדעת היו הראשונים להגיב על חוות הדעת
דירוג : בתאריך: 27/06/2009
חשוב שתדעו, שחוות דעתי על שף טל אומנות הבישול אינה עובדה. אלא רק דעתי האישית מהניסיון האישי שלי .
חוות דעתי באופן כללי: התחתנו בגלריית לורנס לפני שבוע וקצת. האמת, ראינו ביקורות לא מאוד מפרגנות על הקייטרינג באינטרנט. אבל בטעימות, נפלנו. כל המגי ותולי והטעם ובצע של העולם לא הגיעו לרמה של האוכל שהיה בחתונה שלנו. אנשים מדברים עד היום על האנטריקוט. עשינו חתונה של "צלחת-מזלג", במנות מותאמות לאווירה של מסיבת קוקטייל, וטל התאים לנו מנות לאירוע בצורה מושלמת. ימים אחר כך עוד ליקקנו את האצבעות מהשאריות. בחיים (!) לא הייתי בחתונה שהיה בה אוכל כזה, והייתי בלא מעט מסעדות שהיה בהן אוכל פחות טעים.

כפרה עליך, שף טל!
איש הקשר שלי היה:
טל ואלדד
תגיות: [לחצו כדי להוסיף תגיות]
0 הצביעו   אהבתם?   כן! 
שילחו לחברים
שתפו בפייסבוק
הגישו לחדשHOT
שווה קריאה
דווחו על חוות דעת בעייתית


מעניינים נוספים מהפופלרים
עיצוב בממתקים - Sugar-Rush
stars 4.95
21 חוות דעת
המפל של ענבל-בר ממתקים מפלי שוקולד
stars 5.00
4 חוות דעת
אלדו - גלידות לאירועים
stars 4.50
2 חוות דעת
 
 
ראשי | עזרה - שאלות ותשובות נפוצות | הוספת ספק חדש לאתר (חינם) | שאלות ותשובות לנותני שירות באתר | חדש - פרסמו אצלנו !
צור קשר | אודות האתר | תנאי שימוש   מתחתנים למען מתחתנים
Mit4Mit Copyright©2005-2009