האולם יכול לעזור לכם עם שמות של משקאות
שאפשר להכניס ובטח גם אפשר למצוא באינטרנט. תבדקו עם האולם אם הוא מתעקש על חותמת כשר. בעיקרון כשרות ממש צריך רק למשקאות מבוססי ענבים וליקרים עם שמנת (שכמובן אי אפשר להכניס). הבעיה עם וויסקי היא כמו שציינו פה, ישון בחביות שרי. אבל אם משגיח הכשרות של האולם לא מתעקש על חותמת אלא כשרות עקרונית (משקה אלכוהולי לא מבוסס ענבים או חלב הוא כשר בכל מקרה) אולי הם יכלו לספק לכם שמות של לייבלים שאפשר להביא. ואני בטוחה שאפשר גם למצוא שמות באינטרנט. אבל הכי חשוב לברר עם האולם מתעקש על חותמת או לא. באף אולם שבדקנו לא התעקשו על חותמת אבל אני בטוחה שיש כאלו שכן.
שני דוידוביץ
|
לפני יותר מ10 שנים

1