mitformit

להמשך גלישה באתר
כפתור ימני פתח שיחה חדשה כפתור שמאלי
חזרה לעמוד שיחות ראשי כפתור שמאלי
תמונת משתמש

זה מאוד תלוי בטעם אישי וגם בהרכב המוזמנים.

0

like
amitofir | השיחה נפתחה  לפני 6 שנים
יש אורחים שמבחינתם לעמוד בתור ולחכות לאוכל זה מעליב ולא מכובד- בד\"כ המבוגרים מבין המוזמנים. הצעירים לרוב פחות מתייחסים לזה, ויותר מעניינת אותם המסיבה - שבאירוע הגשה כל הזמן נקטעת לטובת הגשת המנות.בופה- יתרונות:*המסיבה זורמת בצורה יותר חלקה- מרגע שמסיימים לאכול מתחילים לחגוג ללא הפרעות. מי שרוצה- ממשיך לשבת ולנשנש בשולחנות. *כל אורח בוחר לעצמו את הכמויות והרכב הצלחת- לא צריך לבחור בין פרגית לסטייק, לא לחכות למנה העיקרית רעבים אם לא אהבת את המנה הראשונה וכו\'.*תזמון האוכל- אפשר לגשת לסיבוב שני ותוספות מתי שרוצים בלי להטריח מלצרים ולהמתין לשירות.חסרונות:*פוטנציאל תורים ארוכים- אם הארגון לא טוב, אורחים ימצאו עצמם מתייבשים בתור.*שירות עצמי יכול להיחשב ע\"י האורחים כפחות מכובד לעומת הגשה אישית לשולחנות.הגשה-יתרונות:*נחשב מכובד ויוקרתי בעיני רבים.*יש מי שטוען שאירועי הגשה נמשכים יותר זמן לעומת בופה- כיוון שאורחים רבים נשארים עד סוף הגשת כל המנות ולא מתקפלים מהחתונה אחרי שסיימו את הבופה... לא נבדק מחקרית חסרונות:*(בעיניי לפחות) הופך את החתונה לחדר אוכל גדול, במקום למסיבה מתמשכת... כל הזמן קוטעים את הריקודים ומאלצים גם את מי שכבר שבע לחזור לשולחן ולחכות להמשך המסיבה.*עיכובים- גם כאן אם הארגון לא טוב, אורחים עלולים להתייבש בשולחן בזמן שחבריהם כבר קיבלו את הצלחת. בנוסף- כל בקשה עוברת דרך המלצרים וצריכים להמתין לשירות.אנחנו באופן אישי בחרנו באירוע בופה, כי יותר חשובה לנו המסיבה. לשולחן המבוגרים החשובים (סבים וסבתות) תיאמנו מלצר שיגיש את המנות.בהצלחה 
תמונת משתמש
0 תווים (2 תווים לפחות)
הצג את פרטי האישיים