mitformit

להמשך גלישה באתר
כפתור ימני פתח שיחה חדשה כפתור שמאלי
חזרה לעמוד שיחות ראשי כפתור שמאלי
תמונת משתמש

המשך כמעט אחרון

1

like
amitofir | השיחה נפתחה  לפני 6 שנים
כמות מוזמנים ותפריט: 1. הכניסו את התפריטים שקיבלתם מהקייטרינג ומהבר כנספח לחוזה, כדי שלא יפתיעו אתכם פתאום שכבד אווז הוא בתוספת תשלום. בד\"כ בתפריטים האלה מצויין איזה מנות עולות יותר, כמה אפשר לבחור מכל סגנון ועוד.2. מינימום אורחים: התחייבו למינימום האפשרי, אל תתפתו למחיר מנה נמוך יותר אם תתחייבו לכמות גדולה של אורחים - בסוף תמצאו את עצמכם משלמים על עשרות מנות מיותרות. אם האולם מאפשר- תכניסו סעיף שמחיר המנה יירד אם יגיעו יותר מ-X אורחים, אבל תתחייבו על הגעה של מספר נמוך יותר.3. עדכון כמות האורחים: נניח שהתחייבתם ל-300, אבל באישורי הגעה יצא 450 - האולם צריך להיערך לכך. עד מתי ניתן לעדכן אותו? קחו בחשבון שאישורי הגעה נעשים ממש סמוך לחתונה, ושאולם יתחשב בכך.4. כמה רזרבות האולם מספק? מקובל 10 אחוז. האם הרזרבות הן בשולחן נפרד, או ששומרים מקום או שניים בכל שולחן לרזרבה? יש יתרונות וחסרונות לכל שיטה. 5. 12 איש בשולחן זה נורא צפוף, אבל חסכוני לבעל האולם. תבקשו לציין שבכל שולחן יישבו בין 10-12, כך גם תהיו יותר גמישים בסידורי הישיבה.5. האם מקבלים פתקים לסידורי ישיבה לאורחים? האם האולם מספק מעטפות ומפות הגעה? אלה דברים קטנים שלא צריכים להפיל חוזה, אבל מבאס לגלות אותם ברגע האחרון. 
תמונת משתמש
0 תווים (2 תווים לפחות)
הצג את פרטי האישיים
amitofir
amitofir | לפני 6 שנים
המשך באמת אחרון ומכאן אתם יוצאים מוכנים לחתימה :)