mitformit

להמשך גלישה באתר
כפתור ימני פתח שיחה חדשה כפתור שמאלי
חזרה לעמוד שיחות ראשי כפתור שמאלי
תמונת משתמש

המשך תשובה

0

like
oshrit | השיחה נפתחה  לפני 9 שנים
אני ממשיכה כאן... (עוד לא הבנתי למה התשובות פה כל הזמן נקטעות): בדר\"כ האולם/גן מחייב על מספר נותני שירות שהוא 10 אחוזים מהמוזמנים, כלומר- על 400 איש, 40 נותני שירות וכו\'. שימו לב שאין באמת 40 מלצרים באולם, אלא בערך 20-25, ואין 3 מנהלי אירוע, אלא אחד, ואין 15 ברמנים, אלא שלושה. בקיצור- תשומת למספרים ולכמויות. 3. בקשר לשף: אם אתם מתפדחים מהסיטואציה (כמוני), תוכלו לפנות לאח/דוד/קרוב משפחה אחר שהוא עסקן ידוע. בקשו ממנו לפנות לשף יום-יומיים לפני, עם לא יותר ממחצית הסכום (אפשר גם פחות), תוך בקשה לפינוקים והבטחה לטיפ נוסף, שמן יותר. האמינו לי- השיטות העתיקות עובדות.... ב-ש-מ-ח-ו-ת!!
תמונת משתמש
0 תווים (2 תווים לפחות)
הצג את פרטי האישיים