Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
זהר בר
חוות דעת אחת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
הבחירה בטנדו היתה הבחירה הטובה ביותר בחתונה שלנו! אנחנו עשינו אירוע מאוד מורכב, בבית פרטי, היו הרבה אילוצים (עלייה וירידה בשביל המלצרים, בישול שטח, רוחות וכיו"ב) וטנדו כל הזמן היו ...שם בשבילנו ועזרו בכל מה שאפשר. אנשים מטעמם הגיעו לשטח לא פחות משלוש פעמים שונות, לראות את מיקום השולחנות מיקום המזנונים וכדומה. כל זאת- מבלי להזכיר את האוכל המעולה, שקיבלנו עליו אין ספור מחמאות מאורחים. את הקייטרינג בחרנו לאחר שקיבלנו עליו המלצה מחברים, והתלבטנו בינו לבין קייטרינג נוסף. מה שגרם לנו בסופו של דבר לבחור בטנדו היה היחס שלהם, ובפרט של יסמין, שכל כך התאמצה ללכת לקראתנו כבר בשלב הטעימות. הדבר בא לידי ביטוי בכך שהזמינו אותנו פעמיים לטעימות כדי שנהיה בטוחים שבחרנו את המנות שמתאימות לנו ביותר, בכך שהוחלפו ביננו עשרות יילים לגבי ציוד אלטרנטיבי שצריך, או פתאום לא צריך, והכל נעשה בחן ובקלות מצידם, ובעוד דברים רבים מאוד. בקיצר- לכל מי שמתלבט, בעיקר למי שעושה אירועי שטח אך גם לכל אחד שעושה חתונה במקום מסודר- אני באמת אשמח לשוחח איתו ולהמליץ על טנדו באופן אישי - זהר- 052-8310738. אני רוצה למסור תודה רבה ליסמין, עינת אורן ורון - שעשו לנו אירוע בלתי נשכח!
אהבתי: את היחס, את האוכל, את הגמישות בכל דבר, את העובדה שהם עובדים עם מעצב ברמה גבוהה מאוד
לא אהבתי: לפני שהתחתנתי מאוד לא אהבתי את העובדה שאנשים לא כותבים כלום כאן, כי תמיד יש משהו פחות טוב...אבל באמת שאני לא יכולה לחשוב כרגע על משהו כזה.
מחיר: 260
הערות לגבי המחיר: כולל תשלום למלצרים, לבר ולברמים, ושולחנות וכסאות וכולל מע"מ. תחלה קצת נבהלנו, אך מאחר שזה כולל ממש כמעט את הכל הגענו למסקנה שזה מאוד שווה, בעיקר ביחס איכות ולשירות שמקבלים.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
הקישור
הועתק