Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
דקלה ובן
4 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
מהפגישה הראשונה עם גיל הייתה כימיה, התרשמנו שמדובר באדם מקצועי ורציני. כל ההתנהלות מולו נעשתה באווירה נעימה, עם המון סבלנות ונכונות להיכנס לראש שלנו ולזרום עם הרעיונות שלנו. גיל הצ...ליח לקרוא את הקהל ולהרקיד גם את המבוגרים שמבין האורחים, ולא שכח לבדוק איתנו מדי פעם שהמוזיקה לטעמנו ולשביעות רצוננו.
לא מעט מהאורחים התעניינו מי הדי.ג'יי ואיך הגענו אליו, וגם אלה שלא רקדו אהבו את המוזיקה ואת העובדה שהעוצמה שלה לא הייתה מחרישת אזניים ואפשרה לנהל שיחה.
אין ספק שגיל הוא אחד הספקים שעשה לנו את האירוע, היינו רגועים ובטוחים שיעשה עבודה טובה וכך היה, הלוואי שכל הספקים היו אמינים ורציניים כמוהו.
אהבתי: את הראש הפתוח, הידע במוזיקה, הכישרון לקרוא את הקהל ולהתאים את המוזיקה, ואת האישיות הנעימה של גיל
לא אהבתי: אין דבר כזה, לא יכולנו להיות יותר מרוצים
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
די.ג´י גיל מרקוס
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
בתור מכורים למתוק, רצינו לפנק גם את האורחים שלנו בחתונה באטרקצייה יוצאת דופן שתמתיק להם את הערב וכך הגענו לצחי שהיה מקצועי, נעים ואדיב משיחת הטלפון הראשונה ועד לאחר החתונה.
צח
...י ושרון הגיעו הרבה לפני ראשוני האורחים והקימו בר עשיר, אסתטי, וצבעוני, ודאגו לשמור עליו נקי, מלא ומגוון עד סוף האירוע. מאחר ולא הספקנו לאכול כלום, הממתקים הם אלו שהשאירו אותנו עירניים ומלאי אנרגיות לאורך החתונה, וכך גם את האורחים שלא הפסיקו להתלהב ולתדלק בממתקים (ולא רק הילדים!).
מעבר למבחר העשיר והכמויות הנדיבות, השירות שניתן בבר וברחבת הריקודים היה תמיד נעים, אדיב ומחוייך, והגיע עד לאורחים שישבו במיקום מרוחק מהבר, והמשיך עד אחרון האורחים ואפילו אחרי שאנחנו עזבנו.
בטוחים שנפגש שוב באירועים שלנו בעתיד וגם של האורחים שלנו שביקשו את הפרטים...
אהבתי: את המבחר, הטעם, השירות האדיב והנעים, את המקצועיות והאמינות
לא אהבתי: שלא לקחנו את מארז הממתקים שצחי ושרון הכינו לנו משום שעזבנו את הגן בחופזה לפני שהספיקו לתת לנו אותו...
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
עיצוב בממתקים - Sugar-Rush
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
הקישור
הועתק