Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
einat_elad
5 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
מקום נהדר עם שמלות יפיפיות ויחס חם ומקצועי. מהרגע הראשון שנכנסתי היה ברור לי שהגעתי למקום הנכון. דורה היא מקצוענית אמיתית, בעלת ניסיון, אישה חמה, משקיעה בכל פרט ופרט ודואגת שהכלה ...תצא מדהימה ! השמלה יצאה יפיפיה וקיבלתי המון מחמאות עליה. גם המדידות עצמן היו חוויה ומאוד נהנתי בהן. אני ממליצה בחום להקשיב לעצות של דורה - יש לה ניסיון רב והיא עושה הכל שהשמלה והכלה יצאו מושלמות. דורה משקיעה בכל פרט ופרט בשמלה כך שהכל יוצא מושלם. חשוב לציין את דיקלה העוזרת של דורה - בחורה חמה ומקסימה. לסיכום - השמלה, התסרוקת האיפור - הכל יצא מדהים והיחס חם, מחבק ומקצועי.
אהבתי: היחס והמקצועיות
לא אהבתי: אין דבר כזה!
מחיר: 6,500
הערות לגבי המחיר: כולל איפור, תסרקות, מניקור
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
פנינת כלה
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
איתמר הוא קודם כל אחלה בן אדם, בעל ידע נרחב במוזיקה מכל הסוגים והטעמים, מבין את המשמעות של לתקלט באירוע ולא רק לתקלט. נותן באירוע המון נשמה ואכפתיות. הרקיד את כול האורחים בכל הגילא...ים ועשה לנו הרבה שמח. הוא עזר לנו רבות בבחירת שירי החופה, הסלואו ובכלל ושלח אותנו לבחור שירים לקבלת פנים כדי שנרגיש טבעי (ואכן זה עבד מעולה). הייתה מסיבת חתונה כיפית, מהנה וזורמת. חשוב לציין, שראינו לפניו שלושה תקליטנים טובים אבל בפגישה איתו חשנו את ההבדל ברמת המקצועיות הגבוהה שלו והראיה והחיבור בין כל פרט ופרט באירוע.
אהבתי: שימת הלב לפרטים והמוזיקה המגוונת
לא אהבתי: אין דבר כזה!
מחיר: 3,500
הערות לגבי המחיר: מחיר מצויין
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
איתמר גבע
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
אליאור צלם (צלם סטילס) מאוד מוכשר, הצילומים יצאו איכותיים, מקוריים ויפייפים. היה לנו מאוד כיף במהלך הצילומים (לפני האירוע) מה שתרם להמשך האוירה ביום החתונה. באירוע עצמו הצלמים (וי...דאו וסטילס) אינם מורגשים או מפריעים וצילמו תמונות מיוחדות מאוד שלנו ושל האורחים. למרות זאת, ברגע שהיינו צריכים אות אליאור הוא מייד הופיע. לאחר החתונה - קיבלנו באותו שבוע את כל התמונות - והמון תמונות (2000), כאשר כל תמונה שווה! אנחנו מאוד מרוצים מכל מה שקיבלנו מהם (תמונות, אלבומים, סרט) נשארו לנו מזכרות מדהימות מהאירוע. בנוסף, לאחר שראינו את כל התמונות החלטנו להוסיף אלבום מעוצב (תוספת 1200 ש"ח) שיצא נהדר. מומלצים בחום!
אהבתי: היחס, הצחוקים וכשרון
לא אהבתי: אין דבר כזה
הערות לגבי המחיר: סטילס+וידאו,2אלבומים+2הורים+3DVD+הגדלות3
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
דיגיטל קלוז אפ
bizresponseimage
הקישור
הועתק