חוות דעת על גאלה אירועים
מיקי חמצני
לפני יותר מ10 שנים
מאכזב
20 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
מאכזב מאכזב מאכזב!בתור התחלה החופה הייתה על הגג והדרך לגג הוא על ידי עלייה ב100 מדרגות בערך ללא מעלית!!! וללא שום גישה לאנשים עם תינוקות,נכים וקשישים! מן הראוי שתהיה גישה לטקס כה... חשוב וגדול כזה.אני אישית התעניתי במעלה המדרגות עם העגלה של הילדה שלי שלא נדבר על אישה קשישה שהזדקקה ל2 מבוגרים שייתמכו בה לעלות למעלה.בתור אורח שהוא חלק מהמשפחה ,הזדעזתי מרמת השירות,הניקיון ,והיחס של המלצרים והאחראי מלצרים כדוגמה:האירוע היה בחודש יולי (חם מאוד!)אנשים הזיעו בטירוף וכשפניתי למנהל האירועים בטענה שהמזגן לא מקרר מספיק ,בתגובה הוא ענה לי"שהם כיבו את המזגן בגלל שהם מוציאים את המנות (כדי שזה לא ייתקרר)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(תגובה לא עניינית ולא מתקבלת על הדעת!!!אני הולך לאירועים קרוב ל-30 שנה ומה שחוויתי אתמול עוד לא קרה לי בחיים!בנוסף :אולם מלוכלכך -השולחנות הריקים היו מטונפים.השירות של המלצרים מתחת לכל ביקורת-ביקשתי מהמלצרית "בקבוק קולה" והיא הביאה לי מהשולחן ליד!!! וכששאלתי אותה למה את מביאה לי מהשולחן ליד היא ענתה לי "אין לי כוח ללכת למטבח"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט חוצפה! כבעל עסק בעצמי הייתה רוצה לדעת שכל עסק מתנהל בדיוק כמו שאני מתנהל-אדיבות,חיוך ,שירות.
אהבתי: ייאמר לזכותם המנה הראשונה והמנה העיקרית היו טעימות.
לא אהבתי: אולם קטן,צורת בניית לא נכונה . למתחתנים הבאים קחו בחשבון טוב טוב את כל הסיפור הזה ,ביום שאמור להיות הגדול והשמח בחייכם חשוב להתייחס לפרמטרים הנ"ל.
הערות לגבי המחיר: לא שווה את התמורה שלו.
לא אהבתי: אולם קטן,צורת בניית לא נכונה . למתחתנים הבאים קחו בחשבון טוב טוב את כל הסיפור הזה ,ביום שאמור להיות הגדול והשמח בחייכם חשוב להתייחס לפרמטרים הנ"ל.
הערות לגבי המחיר: לא שווה את התמורה שלו.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
