מצאו את הספקים המומלצים ביותר
שירות לעסקים
בלוג להשראה
הטבות ומבצעים
נותני השירות
דף הבית
Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

x
White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
Tal
5 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
review gallery square
כתום היו הראשונים בסבב הצלמים שפגשנו לקראת החתונה, איתן קיבל אותנו בשמחה ישב איתנו והסביר לנו הכל מא' ועד ת' ורק בזכות המידע שהוא נתן לנו ידענו מה לשאול ומה לבדוק אצל צלמים אחרים. ...הגענו הביתה ישבנו וחשבנו והחלטנו ללכת על כתום. האיכות שהם שידרו והיחסי אנוש כבשו אותנו והעבודות שהמשכתי לראות בפייסבוק וההמלצות שקיבלתי דיברו בעד עצמם. קיבלנו את הצוות של איתמר יניב ואלישע(מקווה שאני לא טועה בשמות) איתמר היה מהמם! כל שאלה שהייתה לי לפני וכל בקשה הוא ישר הקשיב הסביר וביצע גם ביום החתונה עצמו.. הצוות הגיע אלי הביתה בזמן ההתארגנות בנינוחות עם חיוך על הפנים ועבדו ברצינות. בצילומי נוף הרגשתי הכלה הכי יפה בעולם כי ככה גרמו לי להרגיש. ובאירוע הרגעים החשובים ביותר קיבלו תיעוד מצויין. בגלל שהחתונה שלי היתה חתונה דתית התפספס לי שלא לקחנו שני צלמי וידיאו ושלא הסברנו מראש ליניב מה חשוב לנו שיצלם.. ולצערי רגעים מקסימים כמו ריקודים בכיסא כלה .(כי בדיוק הוא צילם בקבלת פנים או בכתובה) הריקודים עם המחיצה חסרים. כי אי אפשר היה לצלם עם מצלמת וידיאו אחת בשני מקומות שונים. אז המלצה אישית לזוגות דתיים קחו שני צלמי וידיאו! קיבלנו אלבום ענק לנו ושני אלבומים קטנים להורים. הגדלה על קאפה גדולה בשבילנו ולהורים הגדלות שאנחנו צריכים למסגר. קיבלנו את כל התמונות כמובן, 2 קליפים אחד של נוף ואחד מקוצר של האירוע. קובץ מלא של הוידיאו מתחילת הצילום ועד סופו וסרט חתונה מקוצר. אני באמת חושבת שכתום עשו איתנו עבודה טובה, עברו כבר 4 חודשים כמעט מאז החתונה ואני עדיין לא מפסיקה להתפעל מהתמונות ומהקליפים (שיתפתי ביוטיוב אם אתם רוצים לראות) . המחיר הוגן לחלוטין! השירות אדיב ונעים! התוצאות זריזות מקצועיות ואיכותיות! ואני מאחלת להם המון הצלחה בהמשך..
אהבתי: היחס המדהים של טל והנכונות שלה לפתור כל שאלה, חשש, בעיה אפילו השטותית ביותר. איכות הצילום והעריכה של הקליפים היו ברמה גבוה!
מחיר: 8,000
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
כתום צלמים
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
review gallery square
התחתנו באולמי הנסיכה ב9.11.2015 והיה מושלם! הגענו לאולם במקרה אחרי שסגרנו תאריך באולם אחר שפשט רגל.. יוסע המנהל ישר ישב איתנו, עזר לנו עם מחיר למנות, עזר לנו עם תאריך חדש שהיה מאוד... קרוב למועד הקודם ונתן לנו את האולם הגדול : הקלאסית. לא הייתי באולם מעולם לפני כן, הוא הכניס אותנו לראות והנשימה שלי נעצרה מהגודל, מהיופי, מהעיצוב. חלמתי על חופה בגן אבל האולם הזה כבש אותי! כל שאלה , הערה, בעיה, עצה יוסי היה זמין עבורנו ונתן לנו את השירות הכי הכי הכי טוב שיש ודאג לפנק אותנו עם מה שרק היה אפשר! האוכל היה יוצא מן הכלל, טעים בצורה בלתי רגילה. לא קיים אורח אחד שאמר מילה רעה על האוכל. היה שפע של בחירה בבופה, המנות ביניים ועיקריות היו מלאות ואיכותיות. והקינוחים לא איכזבו בכלל..הרחבת ריקודים באולם הייתה ענקית והיו לנו מחיצות והצד של הנשים היה גדול והיה נוח לרקוד ולהשתולל בלי להימחץ בין המעגלים.הסאונד היה טוב מאוד אנשים יכלו לנהל שיחות בשולחנות בכיף ובלי הפרעה של הרעש. העיצוב היה מקסים ונבחר מתוך מגוון רחב של הצעות. החופה והכיסא כלה היו מקסימים. באמת שהאולם הזה היה הבחירה הכי מושלמת שעשיתי ליום הכי חשוב בחיים שלי. כל פעם אנחנו עוברים ליד ומתגעגעים. ממליצה בחום!
תאריך קבלת השירות: 09/11/15
אהבתי: הכל ! הכל הכל
מחיר: 180
הערות לגבי המחיר: לא כולל מנות משמחים ב170
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
אולמי הנסיכה
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
review gallery square
הגעתי לאסתר המדהימה אחרי שהרבה חברות שלי עשו אצלה את שמלת החלומות. אסתר היא אישה פשוטה וצנועה שהמטרה שלה בחיים היא רק לשמח כלות ולתת להם את המעל ומעבר שהיא יכולה לתת. השמלות שלה יו...שבות במחסן קטן מתחת לבית שלה.במבט ראשוני חוטפים קצת הלם אבל אחר כך מתגלה הקסם האמיתי. היא תפרה לי שמלה בהזמנה אישית הלכתי איתה ביחד לתפור את הבד, את התחרות, את החרוזים, את הכפתורים והריצרץ ממש הכל מהכל אפילו את הפריטים הכי קטנים. והיא לא הניחה לי עד שהרגשתי שזו השמלה שתמיד חלמתי עליה. את השמלה החזרתי לה אחרי החתונה והיא משכירה אותה הלאה בכמעט חצי מחיר ועושה שינויים לפי כל בקשה של כלה. הסבלנות שלה והאהבה שלה לתפירת השמלות ולשמחה של הכלות היא עילאית. והתוצאות מדברות בעד עצמן. תודה רבה אסתר שנתת לי מכל הלב וזכיתי במחמאות רבות ובתחושה של שלמות עצמית ואושר!
תאריך קבלת השירות: 09/11/15
אהבתי: את השירות של אסתר, את המענה המהיר והזמין, את התוצאה הכי חשובה- השמלה
מחיר: 2,000
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
review gallery square
את החוות דעת שלי על להקת רוקדים כבר פירסמתי להם בעמוד שלהם בפייסבוק. אין לי מילים לתאר כמה שמח הם עשו ובאיזו מקצועיות ! הם שעשו לנו את החתונה לכל כך שמחה ומרגשת! הגשימו לי כל פנטזי...ה מוזיקלית שהייתה לי, העיפו את הקהל שלנו באוויר ועשו מהחתונה יצירת אומנות! הלהקה מספר 1 בארץ ! מהרגע הראשון שפגשנו את רוזי ידענו שיש פה אהבה ממבט ראשון, הוא אירח אותנו בביתו והשמיע לנו יצירות של הלהקה. כבר מהצליל הראשון שיצא מהרמקולים של המחשב ידענו שהם הולכים להיות ולנגן בחתונה שלנו, לא משנה מה.חזרנו הביתה מהפגישה וכל הדרך לא הפסקנו לשמוע את הדיסק שלהם והחלומות כבר ריקדו בראשנו. אחר כך פגשנו את אסף שדאג לשבת איתנו על הלו"ז ולשמוע את כל הבקשות ההזויות שלי ולהגשים לי אותם. הם נתנו יחס מקצועי וחם ! הם עשו עבודה מושלמת! אין אחד שלא אמר איזו חתונה מטורפת הייתה..השילוב שלהם עם החבר'ה שלנו היה כמו כפפה ליד. להקת רוקדים הם אחת ההחלטות הכי טובות שקיבלנו יחד אי פעם! אז רוזי אסף ושאר הנגנים והזמרים המוכשרים, תודה שהגשמתם לנו חלום ונתתם את ההכי טוב שלכם ובזכותכם היה לנו ערב מושלם. אז אני ממליצה בחום בחום בחום! גם אם אתם זוגות חילונים, מסורתיים, דתיים, חסידים. הלהקה מבצעת את כל סוגי השירים והמוזיקות והיא מבצעת אותם ברמה מאוד גבוהה, איכותית, עם קצב טוב והמון אהבה! הכיסא כלה שלי היה שמח ומקפיץ, החופה היתה מלווה בשירים ומנגינות, כל הזמן היתה אווירה טובה של מוזיקה טובה שהקהל אהב וההרקדות היו מטורפות! אגב, יש להם גם דיג'י מקצועי! שווה כל שקל והייתי מוכנה להגיע עבורם לכל מקום רק בשביל להנות מהם!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
להקת רוקדים - Rockdim Band
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
review gallery square
לאילה הגעתי דרך חברה מהלימודים שנתנה לי עליה המלצות חמות חמות . נכנסתי לדף שלה והתרשמתי מהעדינות והיופי שבעבודות שלה, כל כלה אצלה נראתה כמו מלאכית או נסיכה. המחיר שאילה נתנה לי היה... פשוט הלם עבורי מכיוון שהוא היה נמוך כל כך ביחס לשאר המאפרות והמסרקות שאיתן בדקתי לקראת החתונה. אילה בחורה עדינה, סבלנית, אומנותית, בעלת ידי זהב, והשירות שלה הוא הטוב ביותר. היא באה עם גישה נעימה וטובה והיתה זמינה לכל בקשה ושאלה. נסעתי לאילה מהקריות עד אזור ראש פינה בשביל ניסיון היא עשתה לי כמה דוגמאות של שיער ושל איפור עד שמצאנו את המתאים והיפה ביותר. הנסיעה אליה הייתה הדבר הכי חכם שעשיתי כי כך זכיתי לסגור איתה ליום החתונה. ביום החתונה אילה הגיעה אלי הביתה ב10 בבוקר התחלנו עם השיער ואחר כך עברנו לאיפור. התוצאה הייתה מושלמת! אחר כך היא עשתה גם לאמא שלי ולאחותי איפור ושיער והמחמאות לא הפסיקו להגיע במשך כל הערב ובמשך חודש שלם אחר כך ומכל מי שראה את התמונות. האיפור לא זז ממקומו והיה עדין ומיוחד (לא שפכטלי) והשיער החזיק מעמד כך שאפילו שוונץ אחד לא ברח ממקומו. הייתי בראש שקט וכל המשפחה הייתה מרוצה. היה תענוג להיות עם אילה אני ממליצה עליה לכל כלה שאני מכירה.. תודה רבה לך מדהימה על שעשית אותי לכלה הכי נסיכותית ויפה שיכולתי לבקש להיות.
תאריך קבלת השירות: 09/11/15
מחיר: 2,000
הערות לגבי המחיר: איפור ושיער לכלה כולל נסיעות
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
אילה אדלשטיין
bizresponseimage
עוד באתר
הקטגוריות
כלים באתר
הקטגוריות המובילות
כלים לעסקים
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
אודות | שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
הקישור
הועתק