Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
hadar
5 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
תמונה מחוות הדעת
לגאיה הגענו אחרי סבב לא קצר בין אולמות שונים. המקום יפהפה עם גן מקסים ובאולמות יש קירות זכוכית כך שלאורך כל האירוע האורחים נהנים מנוף הגן היפהפה המקיף את האולם. בפגישה הראשונה קבל ...את פנינו אור המקסים וכבר באותו ערב הוציא לנו טעימות של המנות שהוגשו באותו הערב כדי שנתרשם מהאוכל. לאורך כל הדרך הצוות של הגאיה היה מקסים, אדיב ועם תודעת שירות מצויינת: אושרת שעזרה בצורה יוצאת דופן עם סידורי הישיבה, דויד השף שהיה סופר נחמד במהלך הפגישה, הרכיב איתנו תפריט מצויין וההמלצות שלו הוכיחו את עצמן (קבלנו המון מחמאות על מנות ספציפיות שהוא המליץ!). ביום האירוע כשהגענו למקום לפני קבלת הפנים, הצוות עזר לנו בכל דבר שביקשנו. נאלצנו לנסוע לצימר במושב ליד להשאיר שם את הרכב וצוות המקום התנדבו להקפיץ אותנו בחזרה לאולם. מנהלי האירוע, יונתן ושלומי, היו אדיבים ומקצועים והכל תקתק! כשהרב הודיע שיאחר (נתקע עם האוטו ובסוף לקח טרמפ עם קטנוע עד האולם!), שחר כחלון החמוד, הבעלים של הגאיה, התחיל להתקשר לרבנים שהוא מכיר וגרים קרוב כדי למצוא מישהו שיערוך את הטקס (בסופו של דבר הרב הגיע והחופה התחילה באחור של 20 דקות). לאחר האירוע קבלנו המון מחמאות מהאורחים שהמקום מאוד יפה, שהאוכל היה נפלא ושהמלצרים היו מאוד אדיבים ומילאו כל בקשה. כשבאנו שבוע לאחר האירוע לשלם את יתרת החוב, רמי המנכ"ל ישב איתנו ונתן לנו יחס של מלכים. זה לא מובן מאליו בכלל, כבר שמעתי על מקומות ששינו את יחסם לאחר חתימת החוזה. תודה ענקית לכל צוות הגאיה, אתם מקצוענים, מדהימים ואנחנו שמחים שבחרנו להתחתן אצלכם :)
תאריך קבלת השירות: 30/11/16
הערות לגבי המחיר: דיל חורף
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
כרמל המקסימה! מקצועית, דייקנית ומוכשרת! כרמל הגיעה בדיוק בזמן ותיקתקה את השיער והאיפור שלי ושל חברתי המלווה. מפאת הפרטיות לא מעלה תמונות אבל עשתה לי תסרוקת אסופה אך משוחררת ומהממת ...לתלתלים והאיפור היה יפה ועדין. סמכתי עליה בעיניים עצומות ואמרתי לה: תעשי מה שבא לך והתוצאה היתה מצויינת. באמצע הערב פיזרתי חלק לפי ההוראות של כרמל והשיער הפזור היה מעלף! גם חברתי, שהכירה את כרמל עוד מקודם ובזכותה סגרתי איתה, הייתה מאוד מרוצה מהאיפור והשיער,עשתה תלתלים פזורים וכל תלתל נשאר מושלם עד סוף הערב! שמחה מאוד על הבחירה שלי ועכשיו כשקיבלתי את התמונות אז אפילו עוד יותר :)
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
עידן גבריאל המהמם!!! את עידן הכרתי בחתונה של חברים לפני המון שנים, עוד לפני שהכרתי את בן זוגי. כבר אז בחתונה נגשתי אליו ואמרתי לו אתה דיג'יי מעולההה וקיוויתי שהוא יהיה הדיג'יי שלי ...מתיישהו. אח"כ יצא לי לפגוש אותו בעוד חתונה שגם היתה קרחנה אמיתית וכשחברתי הטובה התחתנה המלצתי לה עליו ולשמחתי היא בחרה בו. עידן הוא אישיות מדהימה ופשוט כיף להיות במחיצתו. איש נעים ומקצוען אמיתי! כשבחרתי תאריך באולם, קודם כל וידאתי עם עידן שהוא פנוי ובעצם הוא הספק הראשון שסגרתי איתו. היתה מוזיקה מעולה, רחבה מלאה ושמחה ועידן קלע בול לטעם שלנו. דוד שלי, שבד"כ שונא חתונות ולא רוקד, כתב לי כמה ימים אחרי החתונה שהיתה מוזיקה מעולה והוא מאוד נהנה! בכלל, הרחבה היתה מפוצצת גם במבוגרים. בקיצור, היה מטורף והמון בזכות עידן :)
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
זברה | ZEBRA
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
שחר ואביב המדהימים!!!! ללא ספק אחת הבחירות הכי טובות שעשינו בחתונה! אני כ"כ שמחה שלא התפשרנו בנושא הצילום ובחרנו בטובים ביותר! בתור אדם פרפקציוניסט ובחורה שמאוד(!!!) אוהבת לצלם ולה...צטלם, היה לי ברור שאני רוצה את הצלם הטוב ביותר. הרבה חברים שהתחתנו לפניי הדגישו כמה חשוב לקחת צלם מנוסה וטוב כי אחרי שכל הבלגן חולף ביעף (וזה יום שטס מהר), התמונות זה כל מה שנשאר. אז אחרי שחפרתי בהרבה אתרים ונפגשתי עם לא מעט צלמים, בחרתי בשחר ואביב ואני ממש שמחה על הבחירה שלי. מהלך היום עם שחר היה כיפי ביותר והוא לקח אותנו ללוקיישנים יפהפים בטבע והוציא לנו תמונות מהממות! שחר הוא צלם שמתאבד על כל תמונה, מתרוצץ, משתטח על האדמה כשצריך, הכל כדי להוציא תמונות טובות ורואים כמה שהוא נהנה מזה! חוץ מזה, הוא צלם כזה מוכשר שאפילו בזמן ההתארגנות בדירה המעפנה שלנו יצאו לנו תמונות סופר אמנותיות וממש יפות :) אביב החמוד הצטרף אלינו באולם ולאורך כל הערב הם צילמו תמונות מהממות ומיוחדות, תפסו רגעים מצחיקים והיו סופר נחמדים לאורחים ולמשפחה. תודה רבה לכם על יום מהנה ועל המזכרת הכי טובה שיכלנו לבקש!!!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
שחר דרורי
bizresponseimage
הקישור
הועתק