מצאו את הספקים המומלצים ביותר
שירות לעסקים
בלוג להשראה
הטבות ומבצעים
נותני השירות
דף הבית
Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

x
White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
יוחאי ושחר
4 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
איפה להתחיל? בהמלצה חמה על דייג'יי הכי משקיענית, שקולטת מיד מה מתאים ומה לא, שמתעניינת גם במה שההורים אוהבים ודואגת כל הזמן שכולם יהנו. נפגשנו עם ליטל פעמיים לפני החתונה, כל פעם יצ...אנו עם חיוך ענק כי הרגשנו שהריקודים ישקפו את מי שאנחנו, את הכיף שהאירוע הזה הולך להיות; וכך היה. קיבלנו המון מחמאות תוך כדי החתונה, ושאלו אותנו כל הזמן - מי זו הדיג''י האלופה הזו? איך הגענו אליה... אבל זה לא נגמר בשירים שהיא בוחרת. ליטל עושה מלא mash-ups תוך כדי בין שירים, וגם cross בין שיר אחד לשני, וזה בכלל הלהיב את כולם! בשלב של בחירת המוזיקה, ליטל ביקשה שנעביר לה רשימה של שירים שהיינו רוצים שיהיו בריקודים, בקבלת הפנים ובאוכל. היא מיד קלטה את הסגנונות שמעניינים אותנו, ואפילו שזה היה מעט מאתגר (אנחנו אוהבים מוזיקה איטלקית, למשל) לכל שיר שבחרנו - היא מיד שלפה עוד ארבעה-חמישה שירים מאותו הסגנון ואותו העולם המוזיקלי. היא באמת באמת אלופה ועם ידע עצום והיכרות עמוקה עם כל סוגי המוזיקה. גם כשהיה משהו שפחות דיבר אלינו ולא התחברנו, היא ראתה את זה מיד ודילגה עליו מהר, כדי שלא נבהל :) בקיצור, היא תעשה לכם את החתונה אז אל תוותרו עליה!!! תודה ליטל יקרה!
תאריך קבלת השירות: 15/04/16
אהבתי: הזמינות, האוזן הקשבת, המקצועיות, היצירתיות, ממש הכל
לא אהבתי: אין
מחיר: 4,000
הערות לגבי המחיר: כולל נסיעות, מחיר הגון ומתחת לעלויות המקובלות של ספקים מקבילים עם שירות מוצלח ומושקע כמו של ליטל
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
היינו רוצים לפתוח בתודה גדולה לצוות הנהדר של המקום, שתרם תרומה משמעותית בהצלחת האירוע- עפרה האדירה בעלת הלב הענק היתה זו שקיבלה אותנו בפעם הראשונה כשהגענו למקום, תמיד ענתה לכל שאלו...תינו ביושר בלי לנסות "למכור" לנו משהו שלא קיים. עפרה עשתה לנו גם את סידורי הפרחים בשולחנות ולחופה - קיבלנו על העבודה המושקעת שלה המון מחמאות, ואורחים רבים לקחו איתם הביתה את סידורי הפרחים שהיו על השולחנות. ארז - על הנועם, האצילות והסבלנות שלו. כל כך נעים לעבוד עם אדם שמבין, לא לוחץ ומייעץ מתוך מחשבה על הזוג ולא על ה"הכנסה" או השכר שייצא לו מהדבר. גם דולב התגייס ברגע האחרון לעזור לנו באירוע, והיה יוצא מן הכלל. בכל החיפושים שלנו אחר מקום לעריכת החתונה - לא מצאנו מקום אחר שמשתווה לאגדת דשא ביופי ובייחוד של המקום, לצוות המסור והאכפתי, וגם למחיר השפוי שבאמת ניצב מתחת לשוק בכמה רמות. וזאת למרות שזה אחד המקומות הבודדים עם רישיון עסק! זה אחד הנקודות הבולטות לטובת המקום, שהוא גם ישר והגון, וגם יפה ומקצועי. היו גם כמה עניינים קצת מבאסים לאורך הדרך, אבל זה יש תמיד. פירוט להלן.
אהבתי: ראו לעיל. היושרה, ההגינות, המקום היפה והמיוחד, המקצועיות, המחיר
לא אהבתי: כמה שבועות לפני האירוע גילינו שהמקום לא מספק לנו מנהל אירוע - שילמנו עוד כסף על כך. גם גילינו שהם לא מספקים לנו שירות של הושבת האורחים בקבלת הפנים, ושכרנו את השירות של inviteme שעובדים עם האולם בדר
מחיר: 287
הערות לגבי המחיר: לאדם, כולל בר מורחב של שתייה, כולל עלות מלצרים ועיצוב. לא כולל שמשיות, מנהל אירוע, הושבה ועוד כמה דברים שהיו תוספות של כמה אלפים נוספים. העלות הנ
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
אגדת דשא
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
הייתה לנו התלבטות לא קלה לגבי הקייטרינג, בטח כמו שזוגות טבעוניים/צמחוניים חווים לקראת החתונה שלהם, כשהם רוצים שהיא תבטא את מי שהם - את הערכים שהם חיים על פיהם, וגם את קיבתם ;-) בעי...קר, היה לא קל להביא את ההורים להסכים לקייטרינג טבעוני, כי האירוע כולל הרבה מוזמנים שלהם. אבל, אחרי הטעימות שעשינו אצלם בקיבוץ, לא היה ספק שנלך על נקטר, לא משנה מה טעמנו - הכל הכל הכל היה פשוט נפלא ומושלם. באמת, לא פחות! ממש לא ידענו מה לבחור ויצאנו בלי יכולת לזוז! הם אפילו נתנו לנו לארוז כמה מהמנות שנשארו הביתה ולאכול למחרת בעבודה! שזה לא פחות ממדהים מצידם. אבל, באירוע הסיפור היה מעט שונה, עדיין האוכל מגוון, צבעוני ואיכותי מאוד, אבל לא היה טעים ומדהים כמו שהיה לנו בטעימות. אמנם אנחנו, המשפחה, לא אכלנו יותר מדי באירוע עצמו, אבל התגובות שקיבלנו מחברים, גם טבעונים וצמחונים, היו די מעורבות. מצד אחד, אמרו שאם לא היה אומרים להם שזה טבעוני הם בחיים לא היו מנחשים, הייתה מנת שווארמה שהייתה מעולה, מנת חריימה שהתלהבו ממנה, ועוד. מצד שני, זה לא היה אוכל "מושלם" ומדהים, אלא אוכל בסך הכל טוב ויצירתי. שזה אחלה, אבל דבר אחר ממה שחשבנו ופינטזנו בעקבות הטעימות. פרט לכך, העבודה עם מעוז הייתה ממש מעולה. הוא זמין, נחמד, מסור מאוד לעניין ולזוג. נפגש איתנו כמה פעמים, התייעצנו איתו בטלפון לגבי התפריט שבחרנו וידע לכוון ולהמליץ מבלי "להתקמצן" או לסדר לעצמו מנות קלות. ההפך הוא הנכון - חשבנו ללכת על סושי בקבלת הפנים (מנה די פשוטה מבחינת מרכיבים וכוח אדם ועוד) אבל הוא המליץ ללכת על כיוון אחר שדווקא מסבך טותו יותר רק כי זה ייראה יותר טוב מבחינה אסתטית וימשוך אנשים. המלצרים שלו מקסימים, כולם בני קיבוץ נעימים וחרוצים.
תאריך קבלת השירות: 15/04/16
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
review gallery square
למה כדאי גם לך לבחור באביטל כמעצבת השמלה שלך? רשימת הסיבות היא ארוכה במיוחד: העיצובים שלה הם הכי מלאי מחשבה והשקעה, הבדים הכי איכותיים והכי מגוונים בצבעים ובסגנון, המחירים שלה הכי ...שפויים והגונים, התופרות שעובדות איתה הן הכי חמות, מכבדות ומעודדות, העין שלה הכי חדה-כזו שמיד מזהה כל דבר שלא מסתדר עד הסוף ושדורש עוד עבודה, היא לעולם לא תחשוש מעבודה או השקעה נוספת שאת או אמא מבקשות, ועוד ועוד סיבות והסברים לבחירה שתשאיר אותך רגועה ובטוחה שתראי הכי טוב שניתן ביום החתונה. אבל מעל הכל, ומה שהיה בשבילי החשוב ביותר - הסיבה לבחור באביטל היא היחס החם והאוהב שלה כלפיך. את לא מרגישה לעולם כמו עוד כלה שצריך לתקתק, או כמו עוד שמלה ברשימות השמלות והמטלות שלה - אביטל ראתה אותי, התעניינה בי, הבינה מה מרגיש לי נוח ומה לא, בכל פעם התעניינה לשמוע איפה החתונה ומה המנות שנגיש, איך ההזמנה נראית, ואיך אני ובן זוגי נפגשנו. היא הייתה כמו עוד חברה טובה שמשתתפת איתי בשמחה, שמבינה ומפרגנת, ובעיקר בעיקר - אכפת לה, ונותנת הכל בשבילי ובשביל שהיום זה, על שלל מרכיביו - ובמיוחד השמלה, יהיו מעבר לשלמות ולחלומות. בלב שלם ובאהבה גדולה, אני ממליצה בחום על אביטל ועל השמלות היפיפיות שלה. הבעיה הכי גדולה שתהיה לך, היא איזו שמלה לבחור, כי כל דבר שיוצא תחת ידיה של אביטל הוא מושלם. תודה על הכל! שלך, שחר
תאריך קבלת השירות: 01/04/16
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
עוד באתר
הקטגוריות
כלים באתר
הקטגוריות המובילות
כלים לעסקים
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
אודות | שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
הקישור
הועתק