Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
Berry
3 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
תמונה מחוות הדעת
כרמל איפרה ועיצבה שיער לחברה טובה שלי לפני כמה שנים וכבר אז שמתי עליה עין. כשסגרתי איתה היא אמרה שהיא לא עושה ניסיון וסמכתי עליה- זו היתה ההחלטה הכי טובה שעשיתי!!! כרמל מוכשרת ברמו...ת!!! גם השיער וגם האיפור היו לא פחות ממושלמים! התחתנתי ב22.6 והיה חם, ולח... אבל האיפור והשיער לא זזו. הכי חשוב, הרגשתי הכי טבעי והכי כייף ולא הייתה תחושה של כבדות. כרמל הגיעה למקום שבו התארגנתי (אפילו הקדימה) ועשתה אוירה טובה, צחוקים, הייתה מקצועית ומקסימה! אין מספיק מילים לתאר... מושלם!
תאריך קבלת השירות: 22/06/16
אהבתי: מקצועית מאוד, האיפור והשיער החזיקו עד סוף האירוע! אוירה נינוחה ונעימה.
לא אהבתי: אין כזה
הערות לגבי המחיר: מחיר משתלם לכל כיס!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
תמונה מחוות הדעת
הגעתי לאלה אחרי שראיתי דיי הרבה שמלות והיה לי ברור שאני הולכת לסגור איתה, בהתלבטות היתה רק איזה שמלה.. לבסוף אלה, בנועם ומקצועיות, התאימה לי שמלה מושלמת! קיבלתי כל כך הרבה מחמאות ע...ל השמלה... שמלה מיוחדת, יפה, נעימה ונוחה! אלה מוכיחה שבשביל לקבל את שמלת החלומות ברמה הכי גבוהה שיש לא צריך למשכן את הבית לחשוב מכך, לא צריך להיות אחת מ... היא נתנה לי תחושה שהיא איתי לאורך כל הדרך ושבאמת חשוב לה שאני מרוצה, מרגישה בנוח וסגורה על כל פרט הכי קטן! דבר נוסף, גם ההינומה והעליונית לחופה היו פשוט מדהימות!
תאריך קבלת השירות: 22/06/16
אהבתי: מקצועית, נעימה, בדים נעימים, הכל!
לא אהבתי: אין
מחיר: 3,800
הערות לגבי המחיר: יש שמלות מדהימות להשכרה במחירים של 2000-2500 ש"ח. שלי עלתה קצת יותר כי נתפרה במיוחד עבורי וכל פרט עיצבנו יחד.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
תמונה מחוות הדעת
ראינו את נדב בכמה חתונות וכבר אז ידענו שאנחנו רוצים אותו איתנו, ואכן הוא היה הבחירה הטובה ביותר שעשינו!!! היו לנו כ-130 מוזמנים, חתונה קטנה, ונדב הרקיד את כולם ודאג שהרחבה תהיה תמי...ד מלאה עד השעות הקטנות של הלילה! הוא פשוט יודע לקרוא את הקהל ולנגן את המוזיקה שכולם אוהבים, כולל אנחנו וזו לא הייתה משימה פשוטה בפני עצמה :) כל האורחים עפו עליו, על השירים, על התופים ועל האווירה! כבר בפגישות עם נדב ידענו שאנחנו בידיים טובות. נדב הקשיב לנו, זרם איתנו, ניגן את השירים שביקשנו ולא פחות חשוב, לא ניגן את השירים שלא רצינו... נדב- תודה תודה תודה על חתונה מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!
תאריך קבלת השירות: 22/06/16
אהבתי: הכל!
לא אהבתי: באמת באמת שאין משהו שלא אהבנו
מחיר: 7,000
הערות לגבי המחיר: שווה כל אגורה!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
הקישור
הועתק