חוות דעת על אלפנט החברה למוסיקה
sh.wolff1703
לפני יותר מ10 שנים
מצוין
100 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
הגענו לאלפנט בעקבות המלצה של האולם שלנו ("אלה"). פגשנו את אלון, בחור מקסים, שממש נתן לנו הרגשה טובה על ההתחלה. ידענו שאין לנו צורך להיפגש בכלל עם עוד די ג'ייז. הוא היה מאוד מקצועי,... מאוד בעניינים והבין בדיוק מה אנחנו רוצים שיהיה בחתונה.
כמה ימים לפני החתונה אלון הודיע לנו שלא יוכל לתקלט בחתונה שלנו עקב בעיה אישית (מוצדקת לגמרי) ובאותה נשימה הציע את אחיו אמיר (ושותפו לעסק) שיחליף אותו. בהתחלה זה קצת הלחיץ אותנו , אבל אחרי שיחה קצרה עם אמיר הבנו שאין לנו מה לחשוש. תוך כמה שעות הוא כבר היה מוכן עם הפלייליסט שלנו ועם כל הבקשות, תיאמנו ציפיות, ונרגענו.
בערב החתונה - אירוע של 400 איש מתוכם 200 צעירים- אמיר שלט ברחבה ועשה שמח בטירוף..הוא שילב סגנונות, הרגיש את הקהל ואנשים לא ירדו מהרחבה עד שעצרנו אותם ב2 בלילה. מלא אורחים אפילו לא עצרו לאכול מרוב שהיה כיף ברחבה.
לסיכום, אנחנו ממליצים בחום על אלפנט - אנשים איכותיים ומאוד מאוד מקצועיים - תיקחו אותם ותדעו שלפחות מבחינת המוסיקה אין לכם מה לדאוג!
תאריך קבלת השירות: 21/07/16
אהבתי: הכל
לא אהבתי: כלום
אהבתי: הכל
לא אהבתי: כלום
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
