Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
Tslil
6 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
הגעתי אל הודיה דרך איזיווד. מפגישת הניסיון הראשונה היא הייתה מקצועית, נעימה ומתוקה אמיתית. ביום החתונה היא איפרה וסירקה אותי ואת אחותי. קיבלתי המון מחמאות על האיפור המהמם ואני חייב...ת להגיד שהוא לא זז בכלל. כמו שהיה כשיצאתי מהבית, ככה הוא נשאר עד הסוף. אפילו טאצ' אפ של אודם לא הייתי צריכה לעשות. גם התסרוקת החזיקה מעמד מעולה (למרות חיבוקים חזקים של דודות שהזיזו את השיער). הודיה הייתה מקסימה ביום הארגונים, השרתה אווירה נינוחה והרגיעה אותי. כל בנות הבית התלהבו ממנה. גם מוכשרת וגם מקסימה! המלצה מכל הלב 3>
תאריך קבלת השירות: 15/06/17
אהבתי: מוכשרת, מקסימה, נעימה, מתוקה. האיפור והשיער נשארו מושלמים כל הערב
הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
הגענו לאייל אפשטיין התותח מפוקסי מיוזיק דרך איזיווד. עוד בפגישות לפני החתונה אייל הבין לגמרי את הראש שלנו ואנחנו ראינו שמדובר בדיג'יי מקצועי, שמבין את עולם המוזיקה ואוהב את העבודה ...שלו. ביום החתונה המסיבה הייתה מעולה בזכות היכולות המופלאות של אייל לשלב את השירים שאנחנו רצינו יחד עם מוזיקה שהרקידה את כולם. אייל הצליח לקרוא (ולקרוע) את הרחבה. החברים שלנו התלהבו מכל שיר ואפילו ההורים אמרו ש"המוזיקה הייתה נפלאה". נהנינו מאוד לעבוד עם אייל ואנחנו ממליצים עליו בחום ובאהבה
תאריך קבלת השירות: 15/06/17
אהבתי: המקצועיות, החיבור לאנשים ולמוזיקה
הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
הגענו לאיזיווד דרך זוג חברים שהמליצו בחום רב.למה גם אנחנו ממליצים על איזיווד? בגלל שהעבודה איתם חוסכת את כל כאב הראש, האנרגיות והלחץ שיש בכל מקרה בארגון חתונה. בזכות איזיווד הרמנו ...חתונה תוך שלושה חודשים וכולם אמרו שאנחנו הכי "קולים" כי באמת לא היינו לחוצים בכלל. הכל היה מוכן שבועיים לפני. עוד בשלב הראשוני, ערן איש המכירות, עזר לנו לסגור את המקום והתאריך עם סבלנות אין קץ והמון רצון טוב. זוהר סיון הייתה מנהלת ההפקה שלנו. היא הבינה את הראש שלנו מהרגע הראשון, הייתה תמיד איכפתית, נעימה ומקצועית. זוהר עשתה לנו סדר ברשימות הספקים ככה שהלכנו לראות רק שניים או שלושה שהכי התאימו לבקשות שלנו. כשצלם אחד ביטל פגישה כי סגר כבר, מיד זוהר שלחה לנו טלפון של צלם נוסף פנוי בתאריך שלנו. איזיווד חסכו לנו את חוסר הנעימות של התווכחות על מחירים ותנאים. הכל ידוע ומסודר מראש והפגישות עם הספקים התנהלו בנעימות ובכיף (כי כשמגיעים לשורה התחתונה, אין את השלב של הויכוח על הכסף). לא היינו מצליחים ליהנות כל כך מהתהליך מבלי השקט שהעבודה עם איזיווד נתנה לנו. לכל מי שמתלבט ורוצה לחסוך את הלחץ, אנו ממליצים לקבוע פגישה עם איזיווד :-)
תאריך קבלת השירות: 15/06/17
אהבתי: שיש על מי לסמוך
לא אהבתי: יש רק שני סניפים בארץ
הערות לגבי המחיר: שווה את השקט הנפשי
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
easywed - איזיווד
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
מהרגע שנכנסנו ל"אגדת דשא" התאהבנו במקום. המקום מדהים ביופיו. ידענו ששם אנחנו רוצים להתחתן. לאורך כל הדרך ליוו אותנו עפרה ואריאלה ממש יד ביד. היו תמיד זמינות ותמיד שמחו לעזור בכל מה... שביקשנו. אפילו עשו מעבר ואף פגשו אותנו במיוחד אחרי שעות העבודה הרגילות. עפרה הייתה אחראית גם על העיצוב המהמם ונתנה לנו תמיד להרגיש שאנחנו בידיים טובות. מבחינת הקייטרינג "חוויה בטעמים"- משלב הטעימות הבנו שהאוכל טעים והמבחר גדול. האורחים שיבחו את האוכל, אמרו שהיה מעולה ושיבחו גם את השירות שהיה נפלא (לא פחות חשוב!). ביום האירוע עצמו ליאור היה מנהל האירוע ודאג שכל האירוע יתנהל ויעמוד בזמנים. הוא ליווה אותנו ברוגע וגרם לנו להרגיש שהכל מתקתק. אנחנו מקבלים המון תגובות מעולות על המקום, אנשים לא מפסיקים להגיד כמה המקום יפה ומיוחד, כמה האוכל היה נהדר וכמה נהנו מהחתונה. הרגשנו שמצאנו את המקום המושלם בשבילנו ונהננו מכל רגע. הלוואי שחברים שלנו גם יתחתנו ב"אגדת דשא" כי בא לנו להיות אורחים שם. תודה "אגדת דשא" ולצוות המקסים על הכל!
תאריך קבלת השירות: 15/06/17
אהבתי: הקסם של המקום, האוכל והשירות המצוין
הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
אגדת דשא
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
תמונה מחוות הדעת
אל קארין הגעתי דרך המלצה בקבוצת הפייסבוק של "כלות אורבניות". מהרגע הראשון הבנתי שמדובר במעצבת סופר מקצועית וסופר חמודה. ביקשתי הזמנה לחתונה וקארין הייתה סבלנית לכל הבקשות והדרישות ...שלי, גם המוזרות והקטנות שבהן, והכל עם שמחה ורצון טוב. ההזמנה היתה כל כך מקסימה וקיבלה כל כך הרבה מחמאות שרק "נפתח לי התאבון" למיתוג ובסופו של דבר קארין עיצבה לי באותו קונספט גם פתקיות הושבה, מדבקות למתנה לאורחים, מסגרת למגנטים ופתקיות למסיבת רווקות. לאורך כל הדרך קארין הייתה סבלנית, זריזה, איכפתית, מקצועית ובעיקר מקסימה אמיתית. נהנתי מכל רגע של העבודה איתה. ממליצה עליה בחום ובאהבה גדולה :-)
אהבתי: מקסימה, מקצועית, מהירה
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
הקישור
הועתק