חוות דעת על ELEMENT - אלמנט
Misha
לפני 8 שנים
מצוין
100 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
את טל טובי וצוות אלמנט לראשונה ראיתי באירוע בו הייתי אורח ולאחר שעבודתם מצאה חן בעיניי מאוד הגעתי לפגישה עם טל טובי התותח.
בחירת התקליטן היא חלק מבחירת "המשולש הקדוש" שפשוט אסור לט...עות בו: די ג'יי- אלכוהול- אוכל, לכן הבנתי את חשיבות הבחירה וירדתי לפרטים הקטנים.
מההתחלה טל בא לקראתנו, זרם עם כל בחירה של שיר שרצינו ונתן משוב אישי משלו ולכל בעיה שצצה נתן פתרון יצירתי, וזה עוד החלק שלפני האירוע.
השיא כמובן היה באירוע עצמו, אין לי מאיפה להתחיל אפילו בלשבח את העבודה שלהם, פשוט לסמוך על מה שרשמתי פה ולעשות את הבחירה הנכונה, מילה שלי שלא תתאכזבו! פייר, הם עבדו וקיבלו על זה כסף, אבל גם עבודה צריך לדעת לעשות והם שווים כל אגורה, לא מגזים,אירוע פשוט לפרצוף!! הפסקתי לספור מחמאות עליהם לאחר בערך האדם ה150 שהחמיא על העבודה שלהם.
אשמח אם אנשים שמתלבטים, מהרהרים, לא בטוחים לגבי בחירת התקליטן ייצרו איתי קשר ואפזר להם את הערפל תוך כמה דקות (מוכן להראות את הווידאו שתראו את הטירוף).
קצת ארוך, אבל כשמגיע אז מגיע! את טובי בחרת אירוע לפרצוף קיבלת!! MTA
תאריך קבלת השירות: 26/10/17
מחיר: 6,700
מחיר: 6,700
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
