Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
KobiNama
חוות דעת אחת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
שמחנו מאוד להכיר אותם , ובמיוחד לעבוד איתם.
זה התחיל חצי שנה לפני החתונה כשהגענו לפגישת היכרות , הם קיבלו אותנו יפה הסבירו לנו על סוגי המוסיקה ,החשיבות של המוסיקה מול חתך הקהל
... , השמיעו לנו סיגנונות שונים.
והכל הייה עוד לפני שסגרנו איתם .
מספר חודשים לפני החתונה הם שלחו לנו דיסק עם דוגמאות שירים לכניסה ויצאה מהחופה וסיגנונות מוזסיקה, כדי לעזור לנו להיתכנס לכיוון . כשלושה שבועות לפני יצרו איתנו קשר לתיאום מועד סגירת פרטי האירוע. לפגישה עצמה הגענו כשאנחנו לא יודעים איזה שיר יהיה לכניסה וליצאה רז השמיע לנו במשך כשלוש שעות את כל מה שחשבנו או שהוא חשב שיכול להתאים , במשך כל הזמן הוא חייך ועשה צחוקים כדי שהזמן יעבור בכייף עד שנימצא שיר.
באירוע עצמו הקהל הייה קשה לא ממש רצה לרקוד אבל התוכניות של רז ושותפו עבור הקהל היו אחרות הם גרמו לקהל לקום ולעשות שמח.
בנוסף , היתה להקה שרקדה ושרה רז תיזמן כניסות ויציאות מבלי שירגישו, וגרם לקהל לחזור לרקוד לאחר כל הופעה עם כל הקושי .
אהבתי: את הגישה, המקצועיות, הפתיחות, היושר, הדיוק, הסבלנות,התיקשורת, הרצון לעזור להביא את האירוע להצלחה כאילו זה שלהם .ממליצים מאוד מאוד מאוד!!!!!!!!
לא אהבתי: אהבנו הכל!!!! היינו מרוצים מאוד!!!!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
Y MUSIC - וואי מיוזיק
bizresponseimage
הקישור
הועתק