Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
כרמית ארז
4 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
התחתנו ב-28.6.09 בגן-אולם TERRA המדהים ביופיו ולא הפסקנו לקבל טלפונים מהאורחים על יופיו ועיצובו של המקום..."שהם עוד לא ראו מקום כזה". הצוות כולו נתן שירות מעולה מהמפגש הראשון וענה ...על כל שאלה ובקשה שהייתה לנו. הם המליצו בחום ועזרו בכל מה שניתן על מנת שנהיה מרוצים. האירוע, תודות לרונן, מנהל האירועים, "תקתק" והתנהל בצורה מקצועית ואין לנו מילים בכדי לתאר את רמת המקצועיות מא'-ת' ואת הטיפול מהפרטים הקטנים ועד הגדולים. יסמין, יערית וצביקה היו לבביים ומקצועים כאחד וההרגשנו שיש לנו משפחה ב -TERRA. היתרון הנוסף הוא הסוויטה שהמקום נותן לכלה ולחתן (כולל ג'קוזי). אין צורך לנסוע לשום מקום בסוף האירוע....כל שהיינו צריכים הוא לפסוע מס' צעדים בתום האירוע ולהיכנס לסוויטה הקלאסית.
בקיצור...אין מילים ...אם היה אפשר לתת שישה כוכבים ויותר ...היינו נותנים בכיף !
ממליצים בחום !!!!
אהבתי: את העיצוב של המקום (הגן והאולם), את הצוות, הסוויטה והשירותים המדליקים...
לא אהבתי: אין דבר כזה!!!!!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
טרה קיסריה - TERRA
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
הגענו לרב זלצר דרך המלצות באתר "מתחתנים" ובחוות הדעת של mit4mit. משיחת הטלפון הראשונה, התרשמנו מהרב לטובה. כאשר פגשנו אותו, על מנת לראות ולהתרשם מחופה שערך, זכינו להכיר אדם סובלני..., פתוח, נעים הליכות, צנוע עם עברית צחה וחוש הומור. לאחר שראינו טקס שערך- החלטנו ללא היסוס, שאותו אנו לוקחים. התחתנו ב-28.6.09 והטקס היה מדהים, קצר וקולע ומאוד ענייני עם קורטוב של הומור בטעם ובמידה הנכונה. הרב זלצר כיבד את הטקס ונתן לו משמעות מיוחדת... ועל כך אנו מודים לו. קיבלנו טלפונים מאורחים ששיבחו את הרב והיו שביקשו את פרטי הרב על מנת שהוא יחתן את בנם/בתם. הטקס היה כ"כ מרשים עד שכולם באו והחמיאו לו אישית בסוף החופה. יש לציין שנפגשנו עימו בביתו לפני האירוע, על מנת לקבל הסבר קצר ובכדי שיכיר אותנו- כל זאת, רק ממחיש שמדובר ברב מקצועי, לבבי , ענייני , אשר הבין את מבוקשנו מתחילת הדרך.
ממליצים בחום !!!! .
אהבתי: את מהלך ותוכן הטקס
לא אהבתי: אין דבר כזה
מחיר: 800
הערות לגבי המחיר: המחיר גם תלוי במרחק הנסיעה שהרב נוסע מביתו
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
הרב נח זלצר
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
מצוין +++ ! אין מילים שיכולות לתאר את האוכל, השירות והאנשים שמפעילים ומנהלים את הקייטרינג "עץ השדה". התחתנו ב-28.6.09 (ב -TERRA קיסריה)...ואנו עדיין מקבלים טלפונים מהאורחים שלא הפס...יקו לשבח את איכות האוכל משלב המזנונים בתחילת האירוע, המנות העיקריות והקינוחים ....וכלה בשירות המקצועי והאדיב של המלצרים והצוות. ליאור, השף, עשה יצירת אמנות באוכל והשקיע ברמות שלא ניתן לתאר....העיצוב , האסטתיקה ...הניקיון והטעם מעל הכל !
באשר לאנשים - זכינו לעבוד מול איסי,אחד האנשים המדהימים ביותר שבן זוגי ואני נתקלנו. אי אפשר שלא לאהוב את האדם הזה. סובלני, מקצועי, מדבר בגובה העין, מתחבר בקלות ומבין את צרכי הלקוחות שלו....פשוט בן-אדם מיוחד !!! אין לנו ספק שנמשיך להיות איתו בקשר ולהמליץ למי שרק אפשר.
חשוב לציין ולהוסיף ששלב הטעימות היה חוויה קולינרית לא רגילה ומקצועית מאוד ..וליאור ואיסי התאימו את המנות לפי האורחים וסגנונם. כל המלצה ....הייתה שווה זהב ! והצלחנו בגדול עם הקייטרינג !
ממליצים בענק ונותנים 10 כוכבים ויותר ל"עץ השדה".
אהבתי: את האוכל, השירות ואת איסי וליאור ...
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
עץ השדה קייטרינג
bizresponseimage
הקישור
הועתק