Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
ariela222
4 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
לאחר בירורים רבים החלטתי לתפור שמלה בסלון גלמור שהמחיר היה ממוצע לבירורי.סגרתי שלושה וחצי חודשים לפני חתונתי ..... הסלון בת"א ואני גרה ולומדת בדרום הגעתי ל8 מדידות לפחות שרובן היו... מיותרות (3 פעמים ראשונות רק חזרו שוב ושוב על מידות )... הצגתי להם תמונה של שמלה שרציתי והם אמרו שילכו לראות אותה וכמובן שלא עשו זאת!!! את הכיוון לשמלה ראיתי רק שבועיים לפני החתונה ... החזה היה קטן והם טענו בכל תוקף שהכל בסדר!!!! כשאמרתי שהמידות לא מתאימות לחזה שלי ושהוא נחתח אמרו לי "שפה לא עושים ניתוחים פלסטיים" (והחזה שלי נראה נהדר גם בלי חזייה)בכל פעם שהיו לי הערות מעולם ילנה לא הסתכלה בצורה מקצועית ואמרה לי שאני צודקת ... רק אחרי ויכוחים העוזרות שלה הצדיקו אותי.התופרת הודיעה לי באחת המדידות שאין להם מספיק תחרה לשמלה (אני לא תופרת ואני יודעת שצריך לקחת בד עודף לתיקונים)שבוע לפני החתונה שסידרו לי את השמלה והיה צורך להקטין את ההיקף בחזה ואחרי מסיבת הרווקות שלי הגעתי למדידה אחרונה ,ארבע ימים לפני החתונה החזה שוב לא היה בסדר....וכשאמרתי שהדברים הם מתחת לכל ביקורת ושאני יעשה שמלה במקום אחר הם הורידו לי את השמלה והלכתי לדרכי 4 ימים לפני החתונה!!!!!!!!!!!!! נכון שקיבלתי פיצויי כדי לשלם לשימלה החדשה אבל זה לא היה שווה אף רגע במקום הזה!
לא אהבתי: את חוסר ההבנה וההקשבה שלהם , את זה שהגעתי מאשקלון במיוחד אחרי שקבענו שעה והם איחרו לי קרוב ל שעה וכמובן לא הגיעה התנצלות על האיחור האופנתי, את המדידות הרבות שלפחות בחצי מהן לא היה צורך .ובקיצור לא אהבתי את זה שניצלו את תמימותי בנושא ומשכו אותי עד הדקה ה90 (4 ימים לפני החתונה!!!!)!!!!!!!!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
Glamour
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
עצוב לי לשמוע אבל לי קרה בדיוק את אותו הסיפור .... עד 4 ימים לפני החתונה השמלה לא ישבה כמו שצריך... בכלל לא ישבה (היא היתה קטנה על החזה שלי).. כמובן שהגעתי בערך 8 פעמים למדידות כש...בהתחלה אמרו לי שהגיע ל מקסימום 4
( ואני הגעתי מאשקלון) באחת המדידות חכיתי בחוץ חצי שעה כי ילנה לא הגיעה וכמובן שהתנצלות לא קיבלתי. היחס היה מזעזע ואפילו לא היה יושר מקצועי לומר לי שאני צודקת.
בסופו של דבר אחרי ימים מורטי עצבים 4 ימים לפני החתונה לא הייתי מסוגלת יותר ועשיתי אצל עליזה גרטס ששם הן היו מקסימות .
כמובן שקיבלתי את כל כספי ופיצוי אותו שילמתי לעליזה.
אהבתי: כלום
לא אהבתי: הכלואם היה ניתן לדרג 1- הייתי עושה את זה
הערות לגבי המחיר: לא משנה מה המחיר זה פשוט לא שווה את עוגמת הנפש
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
GLAMOUR (גלמור) סלון כלות
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
הקישור
הועתק