מצאו את הספקים המומלצים ביותר
שירות לעסקים
בלוג להשראה
הטבות ומבצעים
נותני השירות
דף הבית
Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

x
White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
eyaliat
4 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
תודה על העבודה היפה, הסבלנות, היחס...
מההתחלה קלטנו את העין האומנותית של השניים. ראינו 4 בעלי מקצוע לפניהם, אבל ברגע שראינו את העבודה שלהם, החלטנו בו ברגע.
אין מה לומר, י
...צאנו הכי מרוצים שאפשר:
* דיוק בזמני הגעה לסלון כלות
* שבועיים אחרי החתונה, התמונות היו מוכנות, שלושה שבועות אחרי שבחרנו את התמונות, קיבלנו את הסקיצה לאישור האלבום, ואיזה אלבום! פשוט מציף את כל החוויה מחדש, תענוג.
* גם אנשים שיש להם פוביה ממצלמות הרגישו בנוח מולם. הם ממש חמודים!
* הוידאו צולם יפה ונערך בטעם (היו לנו 2 מצלמות וידאו)
* לקח לנו די הרבה זמן "להזיז את התחת" ולהחליט על התמונות (בכל זאת 2,200 תמונות), אבל אורן (תוך כדי ההכנות לחתונה שלו עצמו!) התקשר 'להציק' לנו, כדי שנתקדם עם זה. הוא ממש לא מאלה שימרחו לכם את הזמן
* כיוון שראינו צלמים עם עבודות פחות איכותיות שדרשו יותר כסף, הגענו למסקנה שהמחיר שלהם הוא בגדר הממוצע וממש שווה את זה.

בקיצור:
עבודה מקצועית ושני צלמים מקסימים שממש כיף לעבור איתם את החוויה המיוחדת הזאת
אהבתי: את היחס
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
שני צלמים
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
כשהגענו למורן, היינו עם הרבה חששות. אחרי הכל, חתונה שבה חצי מהאורחים הם אשכנזים דתיים והחצי השני ספרדים חילוניים פלוס העובדה ששנינו בכלל לא מתחברים למוזיקת מיינסטרים.
אבל......r />מורן נתן לנו את התחושה שהוא מבין בדיוק מה צריך להיות הרכב המוזיקה בחתונה ובנוסף לכך, שלט בכל סגנונות המוזיקה.
בתכל'ס, אין כמעט אף אורח בחתונה שלא רקד (והייתה חתונה של 500 אורחים!) הייתה אווירה מעולה בניצוחו ובניצוח ה-DJ שאיתו (הוא תמיד בא עם כח עזר) ועשה את החתונה הכי טוב שרק אפשר לעשות.
בחסידי לא קיבלנו את הבנאלי של "משיח משיח", מורן היה קשוב לכל ה-"צרכים המוזיקליים" שלנו, ויצא שקיבלנו אפילו את פנתרה בסוף הערב...
חשוב לציין שמורן "מרגיש" טוב את הקהל (20 שנה בעסק!) ולמרות שנתנו לו לו"ז די מדוייק, הוא קיבל גם את החופש לזרום וככה יצא שכאשר היה ביקוש לסוג מוזיקה אחד, הוא נשאר איתו עוד שיר-שניים ולא נצמד לחלוטין למה שהגדרנו. (שוב, מראש נתנו לו יד חופשית).
יצאנו מאוד מרוצים ואנחנו ממליצים עליו בחום.

מורן - אוהבים אותך!
ליאת ואייל
אהבתי: את ההבנה העצומה שלו במוזיקה ואנשים ואת תחושת הביטחון שנתן לנו
הערות לגבי המחיר: ממוצע מינוס
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
נתחיל דווקא מחוות הדעת של האורחים: מעולה!
ושלנו: אנחנו מרוצים עד הגג. מהכל.
מהפגישה הראשונה שהיתה עם רוני, הוא שידר המון ביטחון ומקצועיות. כל הפגישות הבאות, הצעת מחיר, טע
...ימות התרשמות וכו', הדגישו את הניסיון והאיכות של המקום.
בתור אחד שעבד בקייטרינג הרבה זמן ובתפקידים שונים (מטבח, ניהול צוות מלצרים...), אני יודע על מה להסתכל. כל שאלה ששאלתי קיבלה תשובה הולמת.
יחס אורחים/מלצרים - טוב יותר מגנים אחרים באיזור השרון (ובדקתי כמעט את כולם, גם היקרים שבהם).
בטעימות האוכל שהוגש לנו זה מהאוכל של האירוע באותו ערב, לא משהו שהוכן לנו ספיישל ואז אין אפשרות לבקר את הטעם (בין החברים עדיין מדברים שאצלי היה האוכל הכי טוב)
עיצוב הגן: בני ליווה אותנו בעניין הזה, ואני מצטט אותו: "זו החתונה שלכם והיא תיראה בדיוק כמו שאתם רוצים. אבל לי יש אינטרס שהגן יראה הכי טוב שאפשר, גם אם אנשי ההקמה יצטרכו לעבוד קצת יותר קשה". תקשיבו לו, הוא מקצוען: הוא הציע רעיון שונה לגמרי ממה שאנחנו חשבנו, לגבי סידור וארגון הגן. בגלל המרחב הגדול שיש שם, אפשר לשחק הרבה עם העניין של מיקום רחבות, DJ וכו' והארגון שלו, יחד עם סקיצה של המקום, שכנעו אותנו והוכיחו את עצמן.

אז המקום עוצב ממש יפה (ותודה גם לליאורה מ"עיצוב אחר") והאוכל היה טוב מאוד. נשאר השירות. שירות מצויין. אדיבות לשולחנות, מלצרית משפחה שהוצמדה אלינו הייתה מקסימה ביותר (כל פעם הגיעה להורים, שאלה אם צריך משהו, הביאה להם כוסות מים לרחבה מיוזמתה ותמיד הכל עם חיוך).

מוטי מנהל האירוע הראה בקיאות בפרטים הקטנים ותיקתק עניינים בצורה מרשימה.

לסיום: אנקדוטה קטנה שתדגיש את הכל:
כשהכנו את הכרטיסיות, שכחנו לכתוב שולחן אחד ויצא שאנשים הגיעו למקום ולא היה להם פתק. בהתחלה לא הבנו שזו הבעיה ומוטי, אחרי שקיבל אישור, פתח מיד עוד שולחן, ממש תוך 4 דקות (זה היה עוד בזמן קבלת הפנים). כאשר כולם התיישבו והוא ראה שולחן מיותם במרכז, הוא הבין את העניין, הסביר לי בסוף הערב ובגלל זה לא גבה ממני תוספת על המושבים רזרבה. ככה צריך!
אהבתי: את השקט של רוני, הטמפרמנט של בני, התחושה של "אנחנו מבינים מה אנחנו עושים" אבל עדיין בלי התנשאות, ואת העובדה שאין את תחושת החמדנות לכסף שכל כך נפוצה בענף
מחיר: 205
הערות לגבי המחיר: אוקטובר, 500 איש. כולל הגברה ומעצבת
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
בית הלורדים
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
עוד באתר
הקטגוריות
כלים באתר
הקטגוריות המובילות
כלים לעסקים
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
אודות | שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
הקישור
הועתק