חוות דעת על הרב בן ציון ציוני
yabadabadubi
לפני יותר מ10 שנים
כתבתי עוד חוות דעת אחת
סביר
40 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
אני ובעלי (נכון להיום כבר בעלי...) מכירים הרבה שנים והתחתנו לא מזמן. לאור התגובות באתר הגענו לראות חופה של כב' הרב ציוני והתרשמנו מאוד לטובה. סגרנו עם כב' הרב לתאריך שלנו.כחודש לפנ...י החתונה נפגשנו בביתו של כב' הרב לפגישה נעימה מאוד במהלכה הרב התעניין ושאל כיצד הכרנו, על מה לדבר בחופה, כיצד ואיל יראה הטקס. הרב הקנה הרגשה שהכל בשליטה שלנו וזה בדיוק מה שרצינו כי שנינו לא אוהבים הפתעות וככה בחרנו את כל הספקים שלנו. הרב התעניין ושאל מה יהיה סכום הכתובה. הואיל וכבר לפני כן חשבנו על זה ולאור העובדה כי אנחנו הרבה שנים ביחד, בעלי החליט שזה יהיה סכום המורכב ממספר השנים שאנחנו יחד ברצף- זאת אומרת סכום המורכב מאותן ספרות- למזל וגם כי רצינו משהו מקורי ושלנו. יודגש, כי לא דובר חלילה בסכום מופרז אלא סביר בהחלט... חשוב גם לציין שבעלי לא ניסה להרשים אף אחד, אנחנו מכירים כבר הרבה שנים והתחתנו מתוך אהבה וחברות עמוקה.הרב לא הביע כל התנגדות וציין שזה בסדר גמור. בכדי לחסוך זמן ביום החתונה הבאנו את הכתובה לכב' הרב כמה ימים לפני החתונה בכדי שימלא את הפרטים הנדרשים. הרב הגיע ביום החתונה וערך את החופה. רק למחרת בבוקר כשלקחתי את הכתובה כדי למסור לאמא שמתי לב שסכום הכתובה שונה ממה שביקש בעלי ונמוך הרבה הרבה הרבה יותר ממה שרצינו. כששאלתי את בעלי הוא ציין שכב' הרב ניגש אליו רק בקבלת פנים וציין שהרבנות הגבילה את סכום הכתובה ולכן הוא כתב את הסכום שכתב ובעלי נאלץ להסכים בסיטואציה כל כך לחוצה. מאחר ואני היתי בהכנות אחרונות לפני היציאה לחופה כמובן שהדבר לא הובא לידעתי. היה מאוד מאוד מאכזב לגלות שבדברים כל כך קטנים שחשובים לזוג ושהקדשנו מחשבה ורצינו שיהיה מקורי היתה התערבות מיותרת. גם מאוד אכזב שכב' הרב לא עידכן אותנו ולא נתן לנו הזדמנות לחשוב על רעיון אחר למרות שהינו אצלו בפגישה כחודש לפני החתונה וכל הזמן הינו בקשר טלפוני. עוד יותר מעציב להבין שכל זה נובע מאיזה שהוא רצון להגן על הגבר... כל שנותר לי להגיד הוא שלטעמי זו החלטה הנתונה לבני הזוג בלבד ואם היה מסמך הפוך בו יכולתי להתחייב לבעלי כפי שהוא עשה בכתובה היתה עושה זאת בשמחה כי אני אוהבת את בעלי ואני יודעת שמעולם לא נעשה בזה שום שימוש- בעזרת ה'!
מחיר: 800
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
כתבתי גם על...
אלי מעייני צילום
צילום וידאו וסטילס
חוות דעת על אלי מעייני צילום
yabadabadubi
לפני יותר מ10 שנים
כתבתי עוד חוות דעת אחת
מצוין
100 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
לאלי מעייני וגלית לוינסקי הגענו דרך הדיג'י המדהים שהיה לנו- איתמר גבע, אחרי שחקרתי את האתר שלהם- התמונות היו יחודיות, נקיות, אומנותיות, עם מסר, היה ניכר שהם לא חברים של פוטושופ. הפ...גישה זרמה באופן נעים, קיבלנו מענה על כל שאלה, דפדפתי ודפדפתי באלבומים שהציגו בפנינו, אין ספק אהבתי מאוד אבל כמו בכל דבר היתי צריכה להיות בטוחה. אז הלכתי לראות עוד כעשרה צלמים... לאחר כחודשיים הרמתי שוב טלפון וביקשתי לבוא לראות שוב את החומר. אלי וגלית נענו בשמחה רבה ( כאילו לא שגענו אותם כבר והזמינו אותנו אליהם שוב. במהלך פגישה זו החלטנו להמשיך עם אלי וגלית אשר הלכו לטובתנו בהכל- השעה בה יחלו הצילומים, המקומות אליהם ניסע ולא פחות חשוב- המחיר. מאז ועד החתונה גלית היוותה עבורי יועצת לעניין המאפרת, מעצב השיער, בלונים באירוע, נעלי כלה ועוד. קיבלתי מענה מהיר, ענייני, ותמיד עם חיוך והמון רצון לעזור. לאירוע שלנו הגיעה גלית עם גלעד (צלם סטילס) וגלעד פורת (צלם וידאו). גלית הגיעה בשעות די מוקדמות, כשהתחלנו בעיצוב השיער ואיפור. למרות שהבית היה מלא באנשים לא הרגשתי שהיו שם צלמים. לגלית היה חשוב מאוד שהתמונות יצאו יפות, בהן אני נראית נהנת ומבסוטה. אם פתאום היתי שוקעת לי במחשבות, גלית הזכירה לי שזה י-ו-ם ה-ח-ת-ו-נ-ה ש-ל-י ושאני חייבת לחייך. כשיצאנו לצילומים הצטרף צלם סטילס נוסף. נסענו להצטלם ביפו. בצילומים לא הרגשנו לחוצים, זרמנו, היה כיף. באולם הצלמים התמקמו מהר והחלו בצילומי המשפחות. למרות שהגענו באיחור בגלל הפקקים, יצאו תמונות מוצלחות מאוד של המשפחות ובכל הווריאציות. במהלך האירוע לא הרגשנו אותם בכלל למרות שהם היו צמודים, לא פספסו אף רגע, צילמו את המשפחות החברים וכמובן אותנו ברגעים הכי יפים והכי אינטימיים למרות כל הטררם מסביב. גלית עם הצוות נשארה גם אחרי שהמוזיקה כבתה (יודגש, המוזיקה כבתה אחרי שאנחנו כבר ביקשנו, מה לעשות הינו רעבים!). לאחר כשבועיים קיבלנו לידינו דיסק עם יותר מ- 3,000 תמונות!!! התמונות היו יפייפיות, קלאסיות, שובבות, אינטימיות, שמחות, והכי והכי חשוב מקצועיות. בדיסק גלית כבר הכינה תיקיה עם 700 תמונות שלדעתם המקצועית צריכות להיות באלבום כהמלצה. שיגענו את איתמר שאול שהיה העורך וקיבלנו לידינו מוצר מדהים. הוידאו מתמצת את כל האירוע לשעה אחת אשר משאירה טעם של עוד. המוזיקה אשר שולבה, ההתאמות בין קצב המוזיקה לבין המוצג על המסך, הרעיון הפנימי בסידור הקליפים, הקטעים שנבחרו- תענוג! אחרי שאמא ראתה את הוידאו היא אמרה שהיא לא חשבה ולא הרגישה שהאירוע היה כל כך יפה כמו שרואים בדיסק... גלעד פורת (אשר ידע מה ואיך לצלם) ואיתמר שאול (אשר שילב בין הכל כל כך יפה), זו יותר מחמאה לכם מאשר לנו כמארגני האירוע... תודה רבה!!! לאלבום בחרנו לנו יותר מ- 300 תמונות. התלבטנו בין אלבום דיגיטלי וקלאסי. הדיגיטלי חדשני, יפה, מרווח, בומבסטי, התמונות גדולות ומאידך הקלאסי- רך, נעים, עדין, אישי. הלכנו על הקלאסי, בין היתר כי כבר איתרתי את מעצבת האלבומים הקלאסיים (שירי) והרגשתי שאני בידיים טובות ושאוכל לפנות לשירי בכל בקשה שתענה בחיוב. וכך היה. קיבלנו אלבום מעוצב קלאסי מ-ד-ה-י-ם!!! האלבום מעוצב בטוב טעם, העיצוב מדגיש את התמונות, יש רעיון פנימי בכל עמוד, הכל משתלב בהרמוניה. למרות שהגבלנו את שירי מאוד- ביקשנו שכל התמונות שבחרנו יהיו באלבום- שירי הצליחה לשלב את כולן באלבום כמו סיפור אהבה יפה. שירי, תודה רבה! איזה כישרון, לא ידעתי שאפשר לעשות כזה דבר מתמונות!
אהבתי: גלית- תודה רבה על כל הסיוע, אני יודעת ששגעתי אותך והתלבטתי הרבה- ידעת להתמודד איתי כמו שצריך (אפילו בעלי לא מצליח...) והקדשת לנו תמיד תשומת לב, התייחסת בהקשבה רבה וחברות. תודה! אלי- תמיד ידעת לתת מילה טובה ולהרגיע. תודה רבה לכל הצוות שעבד איתנו, שהיה כה סבלני, נתן פתרון ומענה לכל דבר, תמיד עם חיוך רחב ורצון אמיתי לסייע לנו. תודה רבה על המזכרת הכי חשובה מהאירוע, בלעדיכם זה לא היה קורה!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
כתבתי גם על...
הרב בן ציון ציוני
רבנים ועורכי טקסים
