מצאו את הספקים המומלצים ביותר
שירות לעסקים
בלוג להשראה
הטבות ומבצעים
נותני השירות
דף הבית
Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

x
White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
sharon_alon
7 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
הגענו לצמ-צמ דרך האתר שלהם שעשה עלינו רושם ראשוני טוב. כשהגענו לפגישה עם הצלם הדבר הראשון שהובהר לנו היה שהם לא מצלמים חתונות. הם מצלמים קונספט! זאת כבר הייתה נקודה אחת לרעתם מכיוו...ן שהייתה לנו כל כוונה להתחתן ולא להתקנספט. לאחר מכן לקחו אותנו לאולם הקולנוע הקטן של המקום כדי לראות סרטי חתונה. בקליפ הפתיחה של הסרט הראשון זכינו לראות את הכלה יורקת את המסטיק שלה לרצפה בהילוך איטי. כנראה שזו מהות הקונספט שדיברו עליה.
כשביקשנו להחליף לסרט של זוג אחר (כי אלה, מסתבר, לא הטעם שלנו), גילינו שהצלמים מתעלמים ואף נמנעים באופן מכוון ואידיאולוגי מלצלם את החתן.
יש גם לציין שלאורך כל הסרט יש ראיונות קטנים עם הכלה והחתן (מסכימים להראות אותו בשלב של צילומי החוץ) ועם האורחים, אך בלתי אפשרי לשמוע אותם בגלל איכות הסאונד הגרועה.
אהבתי: את האתר
לא אהבתי: את המוצר האמיתי
מחיר: 7,900
הערות לגבי המחיר: לא כולל צילום חתן ;)
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
צמ-צמ צלמים ת "א
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
מעולה, מעולה, מעולה!התחתנו ב-19 לספטמבר בגעש. אמיר היה הדי ג'יי הראשון והאחרון שפגשנו - ישר ידענו שאנחנו רוצים אותו לחתונה.במהלך הפגישות איתו אמיר דאג להבין בדיוק מה הטעם שלנו, מה ...רוצים שיהיה ומה אסור לשים. עד החתונה היו גם התכתבויות במייל וכל מיני החלטות שלנו של הרגע האחרון ואמיר התייחס לכולן, ענה לכל המיילים והיה מאוד קשוב ומקסים.
במהלך החתונה הוא הרקיד את כולם לאורך כל הערב וידע בדיוק איך להקים את האורחים חזרה לרחבה אחרי האוכל. גם כשאנשים התעייפו והתחילו להתפזר לשולחנות, אמיר מצא את השיר הנכון לשים והופ, כולם חזרו לרחבה בריצה.
בקיצור - אמיר פשוט אדם מקסים ויודע לעשות את העבודה שלו הכי טוב שיש.
אהבתי: שגם במהלך האירוע עצמו אמיר תיקשר איתנו כדי לראות שהכל בסדר
מחיר: 4,000
הערות לגבי המחיר: זול מאוד
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
אמיר אבא - DJ AMIR ABBA
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
התחתנו אתמול בטירה בגעש באולם והיה מעולה.
אורטל המעצבת הייה מקסימה ועיצבה את החופה בדיוק כפי שרציתי. גם לאורך כל התהליך היא ליוותה אותנו ועזרה לנו בכל מה שהיינו צריכים.
י
...עקב המנהל בא לקראתנו בהמון נושאים והיה קשוב לכל בקשה שלנו.
בחתונה עצמה מנהל האירוע, יוני, תקתק את העניינים כמו שצריך והיה איתנו בקשר מתמיד כל הערב. האירוע בסוף לא הלך לפי הלו"ז שקבענו מראש בגלל שהייתי חולה, אבל יוני דאג לטפל במה שצריך והתארגן מחדש לפי הנסיבות.
מבחינת העיצוב, המקום מאוד יפה, גם החלק החיצוני של קבלת הפנים וגם האולם עצמו.
הבעיה היחידה היא שהבנות שם מתחלפות בקצב. קצת חבל שאי אפשר היה לנהל את הכל מול בחורה אחת. למרבה המזל אורטל המעצבת מצליחה להחזיק שם מעמד אז היא הייתה הסלע היציב שלנו :)
אהבתי: את האווירה במקום והיחס של העובדים
לא אהבתי: את תחלופת הבנות
מחיר: 220
הערות לגבי המחיר: מחיר מוזל בגלל התאריך, לא כולל תאורה והגברה
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
הטירה בגעש
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
הייתי בכמה וכמה חנויות, ראיתי הרבה שמלות ואף אחת לא הצליחה ממש לתפוס אותי.
לדליה הגעתי במקרה לאחר שגיסתי נתקלה בשם שלה כאן באתר. דליה הייתה מאוד נחמדה ומקסימה כבר מהרגע הראשו
...ן. היא שאלה אותי מה פחות או יותר אני מחפשת ואמרה שיש לה שמלה שהיא חושבת שתהיה נהדרת בשבילי. הנחתי שזה לא יצליח, בגלל שהייתי מאוד בררנית בנושא והיה לי חשוב שהשמלה תהיה פשוטה (בלי מיליון אבנים, חלקים שקופים ותחרות בכל מקום), אבל גם מאוד נסיכתית ומרשימה. תוך דקה דליה חזרה והביאה לי את השמלה המושלמת.
בכל המדידות דליה הייתה מאוד אדיבה וסבלנית, עשתה את השינויים שרציתי וכבר שבוע לפני החתונה לקחתי את השמלה אלי הביתה.
המון אורחים בחתונה שאלו אותי ואת ההורים מאיפה השמלה וקיבלתי המון מחמאות.
מומלץ ביותר, במיוחד לכל אותן בנות כמוני ששונאות סלוני כלות.
אהבתי: את העובדה שהשמלה יצאה מדהימה!
מחיר: 4,500
הערות לגבי המחיר: השכרה
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
מרי מי
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
אמירה פשוט מקסימה!
ברגיל אני בכלל לא מתאפרת אז היה לי חשוב למצוא מאפרת שתלך לפי הרצונות שלי ותעשה לי איפור עדין (משהו שהרבה מאפרות מסרבות לעשות). באיפור ניסיון אמירה ישבה איתי
... עד שהייתי מרוצה, נתנה עצות נהדרות והלכה גם לפי הבקשות שלי והכל בחיוך. גם כשהיו לי מחשבות שניות ולא הייתי סגורה על האיפור, ישר אמירה דיברה איתי וקבעה איתי פגישת איפור ניסיון נוספת כדי לוודא שאני אהיה שלמה עם הכל.
לאורך כל התהליך אמירה הסבירה לי בדיוק מה היא הולכת לעשות ווידאה איתי שאני בסדר ושלרגע לא אהסס להודיע לה אם משהו לא מוצא חן בעיניי.היה מאוד ברור שחשוב לה רק שאני אהיה מרוצה ולא היה לה אכפת לשבת איתי כמה שצריך.
ביום עצמו אמירה הגיעה מוקדם ועשתה עבודה מדהימה! היא לא זזה עד שהכל היה מושלם והיא נשארה גם לתיקונים אחרונים אחרי שלבשתי את השמלה.
לפני היציאה לצילומים היא גם נתנה לי תיק קטן עם מראה, שפתון וכל מיני דברים אחרים לכל מקרה שלא יבוא במהלך הערב.
האיפור החזיק עד סוף האירוע, וזאת למרות שהיה חם ולח. קיבלתי עליו המון מחמאות ואפילו בעלי, ששונא איפור ולא מבין למה בכלל בראו אותו, אמר שנראיתי נפלא.
אהבתי: את האיפור המדהים ואת אמירה המדהימה עוד יותר
מחיר: 600
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
לכרמל הגעתי במקרה דרך גיסתי שהמליצה לי עליה. במקור תכננתי לעשות משהו מאוד פשוט בשיער במספרה כי אני לא אוהבת תסרוקות גרנדיוזיות ומוגזמות כמו שיש לפעמים נטייה לעשות לכלות.
כשהגע
...תי לתסרוקת ניסיון אצל כרמל קודם כל גיליתי שכרמל פשוט בחורה מקסימה. היא עברה איתי על כל מיני סגנונות שהיא חשבה שיתאימו למה שאני מחפשת והבינה מאוד מהר מה הכיוון שלי.
יש לציין שבתסרוקת הניסיון היא עיצבה לי את כל השיער, ולא רק כמה תלתלים מקדימה.
ביום עצמו כרמל הקדימה ובאה עם המון מרץ וסבלנות. במהלך התסרוקת שקלתי לעשות כמה שינויים וכרמל זרמה איתי, הראתה לי איך תצא התסרוקת בכל אופציה ועשתה הכל בחיוך.
התסרוקת בסוף יצאה מדהימה! היא הייתה מאוד עדינה ונסיכתית, בדיוק כמו שרציתי. קיבלתי עליה אינסוף מחמאות בחתונה והיא החזיקה עד סוף הערב, אפילו שרוב השיער היה פזור!
אהבתי: את כרמל המקסימה ואת העבודה המדהימה שהיא עושה
מחיר: 700
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
התחתנתי לפני כחודשיים וכשהגענו לשלב של תכנון ההזמנה היינו ממש תקועים. לא רצינו הזמנה בנאלית כמו שיש לכולם, והאתרים השונים ברשת של הזמנות חתונה לא הציעו לנו שום דבר מעניין שלא ראינו... קודם. התחלנו לגבש לנו בראש רעיון להזמנה שנראה לנו נחמד, אבל אז נתקלנו בבעיה אחרת - ציירים אנחנו לא. ואז הגענו לנעמי - הסברנו לה בקווים כלליים מה העיצוב שאנחנו רוצים ותוך זמן קצר היא שלחה לנו דוגמא מושקעת, יפה והכי חשוב - בדיוק מה שרצינו. היא עבדה איתנו על כל הפרטים הקטנים, נתנה עצות לגבי דברים שעלולים לצאת פחות טוב בהדפסה ודאגה שלא יקרה שום מצב בו נצא לא מרוצים. אחרי ששלחנו את ההזמנות לבית דפוס וקיבלנו את התוצאה הסופית לא היו שמחים מאיתנו - ההזמנות יצאו מקסימות!
אהבתי: את תשומת הלב של נעמי לפרטים והידע הרב בתחום
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
עוד באתר
הקטגוריות
כלים באתר
הקטגוריות המובילות
כלים לעסקים
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
אודות | שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
הקישור
הועתק