Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
uzicohen10
אין חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
  רשמיי מביקור באיזדורה בתאריך 11/07/2010
העסקיות אכן משתלמות ביותר, השירות אדיב והמנות חביבות (אבל לא יותר - לא נפלתי משום מנה). אבל 2 פדיחות בעצימות גבוהה ביותר יגרמו
... לי לחשוב פעמיים לפני שאבקר שם שוב:
הזמנתי פילה (103 ש"ח בעסקית) וקיבלתי אותו עשוי מידי ויבש מאוד למרות שהזמנתי מדיום-רייר. במיוחד בשר פילה שהינו עדין מאוד (ויקר) הקפדה על איכות הביצוע קריטית.
לא התביישתי וביקשתי שייתקנו את המנה. ללא היסוס המלצרית לקחה את הצלחת, אך המנה החלופית הגיעה אחרי המון זמן (15 דקות). מיותר לציין ששאר היושבים לשולחן כבר מזמן סיימו את מנותיהם (ואפילו פינו להם את הצלחות). הפעם הפילה היה מצויין ועשוי בהלכה אך מוח עצם שהוגש כחלק מהמנה היה קפוא. קפוא!! הפעם, כשציינתי את העניין בפני המלצרית, כבר זכיתי לתגובה צוננת ביותר (על סף המאשימה, כאילו אני מנדנד). לצערי גם לא זכיתי להתנצלות (נהוג שאחראי המשמרת מגיע לומר משהו). אחרי שניהלנו דיון סוער בקול רם (במיוחד) אודות מה נהוג לעשות במסעדות מכובדות במקרים כאלה הציעה לנו המלצרית קינוח ע"ח הבית (לא שאלה אותנו לגבי העדפותינו אלא פשוט הניחה מנה על השולחן) וגם כאן הרגשתי כאילו אני זה שצריך להתנצל.
יושבי השולחן הלוחמניים יותר, הציעו לי להלחם ולדרוש לא לשלם על המנה. אני העדפתי לשלם בשקט, ולומר את דברי ברשת.
אני בטוח שאפשר לאכול טוב באיזדורה, ושמדובר בצירוף מקרים עגום ביותר. אבל גם במקרים כאלה המסעדה (במיוחד מכובדת כמו זו) צריכה לדעת לטפל.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
איזדורה
bizresponseimage
הקישור
הועתק