מצאו את הספקים המומלצים ביותר
שירות לעסקים
בלוג להשראה
הטבות ומבצעים
נותני השירות
דף הבית
Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

x
White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
frotola
4 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
בחרתי לעשות את שמלת הכלה שלי בפישנדג והיה פשוט נפלא. קודם כל, נתחיל מהמחיר השפוי ששילמתי לשמלה דרך העובדה שהיא הייתה אחד הבגדים הנוחים שלבשתי ועד לעובדה שלא הפסקתי לקבל במהלך ואחרי... החתונה מחמאות על השמלה שקצת שוברת את מראה ה"כלה הרגילה". כל התהליך מהרגע הראשון שנכנסתי לפישנדג ובו תהילה המקסימה הראתה לי שמלה ועד 10 דקות אחר כך שהבנתי שזאת השמלה שאני רוצה ללבוש בחתונה שלי. המדידות עם מיכל שהיא גם מעצבת בפישנדג היו כל כך כיפיות שפשוט לא רציתי שייגמרו. מיכל נתנה לי תחושה מדהימה שאני צריכה להרגיש הכי מדהים שיש עם השמלה ושהיא תדאג לכך. בחתונה, השמלה הייתה כל כך כיפית, מושלמת והכי חשוב כל כך נוחה שזה היה פשוט תענוג, אכן חנות מופלאה שמראה שאפשר גם אחרת.
אהבתי: את היחס המקצועי, את המדידות ואת מיכל
לא אהבתי: אין-פשוט מושלם
מחיר: 4,400
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
fishndag
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
האחוזה זה פשוט מקום מושלם. מהרגע שהגענו לשם בפעם הראשונה הבנו כמה יפה שם, רק אח"כ הבנו כמה הם מקצועיים, תקתקנים ולא נותנים לשום פרט להשמט כדי שהכל יהיה מושלם. כל התהליך איתם ועם הק...ייטרינג של טעם וצבע היה פשוט תענוג, המקום עצמו מהמם ובמשך חודש אחרי החתונה ההורים של שנינו לא הפסיקו לקבל מחמאות על המקום, האוירה, האוכל והשירות. המקצועיות שלהם פשוט גורמת בכל התהליך הזה שיש בו לא מעט סטרס, להרגיש כל כך בטוחים שהכל יהיה ושלם ואכן כך היה. מנהלת האירוע שלנו מטעם וצבע הייתה לילך והיא פשוט ארגנה את כל האירוע למופת. שום פרט לא התפספס הכל היה בזמן, באוירה מדהימה והם פשוט חשבו על כל פרט הכי קטן כמו לארוז לנו ולהורים בסוף החתונה מארזי אוכל ויין מדהימים, לדאוג שכל מהלך האירוע ילך חלק והכל בחיוך. יש לציין שהאחוזה היא יחסית מקום יקר אבל הוא פשוט שווה את זה- מקום כל כך יפה עם שירות כל כך טוב.
אהבתי: העובדה שהחבילה שלהם מאוד כוללת ולא צריך להתחיל להוסיף כסף על כל דבר כולל טיפים, עיצוב חופה, די ג'יי ועוד כך שאתה מבין מלכתחילה כמה הולך לעלות האירוע עצמו
לא אהבתי: אין
מחיר: 124,000
הערות לגבי המחיר: חבילה כוללת הכל כולל די ג'יי ל-285 מוזמנים
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
עוד באתר
הקטגוריות
כלים באתר
הקטגוריות המובילות
כלים לעסקים
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
אודות | שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
הקישור
הועתק