מצאו את הספקים המומלצים ביותר
שירות לעסקים
בלוג להשראה
הטבות ומבצעים
נותני השירות
דף הבית
Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
R-Galey
5 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
התחתנו בספטמבר 2011, לאחר חודשיים וקצת של ארגונים.
ערן היה מהספקים הראשונים איתם נפגשנו, ומיד הוא נתן לנו תחושה טובה - שאל אותנו על אופי האירוע, על ההעדפות שלנו בתחום האלכוהול
... ומה לדעתנו ירצו האורחים.
עד החתונה הוא התעניין בשלומנו, בדק שאנו מרגישים בנוח עם הבחירות שלנו והיה קשוב לכל בקשה נוספת שצצה.
ביום החתונה, מלבד מחמאות רבות, ראינו את מרבית האנשים עם כוס ביד וחיוך על הפרצוף...
אהבתי: את הנכונות הרבה לבקשות שבאו מצידנו. שתי דוגמאות לכך הן פינת הקפה העשירה והמוצלחת שמוקמה בצורה נוחה, טובה ובולטת, ובעיקר שולחן קאוות אותו ביקשנו להציב ליד החופה כדי שכולם ירימו ביחד כוסית.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
C-bar - Bar Service
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
פשוט מעולה!
אל מור הגענו דרך אודי מ"דבש הפקות" לאחר חיפושים רבים, פגישות רבות ובעיקר לא מעט תסכולים. כבר היינו בשלב בו התלבטנו איפה לחתוך בשביל להגיש בחתונה אוכל מוצלח.
ו
...אז הגיעו אבסטרקט...
נפגשנו עם מור בבית הנעים שלו, שם דיברנו בעיקר על עצמנו, ורק בסוף הגענו לאוכל.
היו לנו שני דברים לפיהם בדקנו את הקייטרינג - א. אוכל מעניין (ספטמבר, סוף עונת החתונות, מי ירצה עוד אורז ותבלינים ליד הפרגית שלו?) ו-ב. התייחסות הוגנת ומשביעה לצמחונים (מצוקה אישית שלי מתקופת הצמחונות שלי, בה ידעתי שלא לצפות לאוכל בחתונה).
מור צלח את המבחן בהצלחה. הוא הציע מנות שונות, ממטבחים שונים, הציע שילובים מעניינים של תוספות ומנות בשריות, ולא הפסיק להציע ולהפתיע.
באירוע כולם (טוב, חוץ ממני) לא הפסיקו לאכול ולהחמיא למנות. המחמאות זורמות עד היום...
אהבתי: את העובדה שכל הסועדים יצאו שבעים ומאושרים, גם הצמחונים, גם ה"בשריים", ואפילו הילדים הרבים שהיו בחתונה ומצאו לעצמם אוכל מעולה.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
אודי פשוט אדיר!
שמענו על אודי ממספר מקורות, ובעיקר מזוג שכנים שהתחתן בזכות אודי במטע אבוקדו.
בהתחלה הגענו אליו כדי להתייעץ על חתונה בטבע. כבר בפגישה הראשונה הבנו שאנחנו ר
...וצים שהרוגע והרצינות של אודי ילוו אותנו עד לאירוע. בהמשך לכך, רצינו בו גם כD.J.
בשני התפקידים אודי היה מעולה.
כמפיק, הוא דאג, התעניין, שאל וכיוון אותנו לספקים במחירים טובים. כך הגענו גם לקייטרינג (אצל מור מ "אבסטרקט"), וגם לטבעות (אצל אבי מ "תכשיטי כהן"). כשדאגנו ממשהו הוא בדק את הכל בעצמו, ואפיו הזמין אותנו לחתונה אחרת אותה הפיק, רק כדי שנהיה בטוחים גם בו. ביום החתונה הרגשנו שלא היינו צריכים לעשות כלום, והכל פשוט תיקתק, עד לפרטים הקטנים ביותר.
כD.J. אודי עשה "עבודת תחקיר" מעולה, ובירר איתנו בדיוק מה אנחנו אוהבים, מה לא (חשוב מאוד!), ומה נרצה בכל שלב של הערב (קבלת פנים, חופשה ומסיבה). בזמן המסיבה הוא הרקיד את כל האורחים למשך יותר מ-6 שעות, בלי שהרחבה מתרוקנת.
בקיצור - מעולה.
אהבתי: את ההקשבה, ו"התחקיר". כדי שהערב הזה יעבור בי טיפת דאגה מצידנו, הוא עשה את כל הבירורים לפני ולא נשאר דבר אחד לא סגור, גם בהפקה וגם במוסיקה.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
דבש ארועים
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
תמי המדהימה.
אל תמי הגעתי לאחר סיבוב שמלות ברשת וברחובות תל אביב, ככה שהגעתי אליה מסוחררת ממחירים מטורפים אבל מלאת מידע של מה מתאים לי ומה אני ממש לא רוצה. היא היתה מקסימה, הק
...שיבה לי, הסבירה על איך היא עובדת והציעה לי למדוד דגם ראשוני שנראה לה שיתאים. הציעה וצדקה. זו היתה הפעם הראשונה בה הרגשתי התרגשות בתוך שמלת כלה. עשינו התאמות לפי הבקשה שלי, ולאחר 2 מדידות נוספות (ותוך פחות מחודשיים) השמלה היתה אצלי.
אורך כל הדרך תמי נתנה לי המון הצעות וטיפים, כמו נעליים שיתאימו או תכשיטים, ובסוף היא הוסיפה כמתנה גם הינומה.
השמלה זכתה למחמאות אדירות, גם מהגברים :) הרגשתי בה מעולה, השתוללתי בה כל הלילה (כולל ריקוד השמלה ואפילו קפיצה לבריכה) והיא שרדה הכל.
אהבתי: 1. את השפיות של תמי. היא אישה חמה שמסתכלת על התמונה השלמה ודואגת לכלה שמולה. זה מתבטא גם במחיר השמלה, גם ביחס לאורך כל הדרך ובמיוחד בתוצאה הסופית.2. את הזמנים בהם עובדת תמי - תוך פחות מחודשיים, בלי תחושת לחץ, תמי והצוות שלה דואגים לתוצאה מעולה. הגישה מאפשרת לך להרגיש הכי טוב עם התוצאה.
לא אהבתי: אין דבר כזה.
הערות לגבי המחיר: כולל הינומה ומלא טיפים חשובים
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
תמי ראובני
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
אל טל הגעתי בזכות אחותה שלומדת איתי. עד היום אני מודה לה על זה.
חשוב לציין שאני ממש לא מתאפרת ביומיום, ולא רציתי שזה ישתנה דווקא ביום החתונה. הצלם שלנו הוא זה שהכין אותי לנזקי
...ם שבהחלטה שלא להתאפר.
טל ענתה לי תמיד בחיוך, הזמינה אותי אליה לאיפור ניסיון (מאוד נוח להגיע, ממש ליד תחנת הרכבת ת"א מרכז), הציע כמה אופציות ונתנה לי הצעות לטיפוח פנים טוב עד יום החתונה. באותו יום גם סגרנו איך יעוצב השיער.
ביום החתונה טל באה אליי (!) הרגיעה אותי כשנלחצתי מכמות האיפור ושימחה אותי לאורך כל הדרך, ולא עזבה עד שסידרה את השערה הסוררת האחרונה.
בחתונה האיפור לא ירד לרגע (גם אחרי קפיצה לבריכה), והשיער היה מושלם (לפחות עד שקפצתי וגם אחר כך שמר על עצמו). כל החברות אמרו שניראתי מדהים, ש"ככה נראית כלה מהאגדות" והכי טוב - ש"את נראית כמו שדרוג של עצמך".
אהבתי: את ההקשבה, וגם את ההצעות ה"נועזות" יותר, לצד ההצעות שיותר התאימו לי - טל לא ניסתה לכפות עליי אופנות או טעמים אישיים, אבל לא פחדה להגיד את האמת כשהיה צורך בכך.
לא אהבתי: אין דבר כזה.
מחיר: 1,300
הערות לגבי המחיר: איפור ושיער (בבית שלי), המחיר כולל איפור ניסיון
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
טל בלכמן
bizresponseimage
עוד באתר
הקטגוריות
כלים באתר
הקטגוריות המובילות
כלים לעסקים
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
אודות | שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
הקישור
הועתק