Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
lior55
4 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי

התחתנתי ב- 19.9.11 ואני חייבת לציין שעינת היא פשוט מדהימה!!!
כשבאתי אליה לתסרוקת ניסיון החלטנו שנעשה אסוף מרושל – ויצא
... ממש יפה!
מפה לשם , ולאחר מס' חשיבות ... שבועיים לפני החתונה היו לי עדיין קצת התלבטויות לגבי התסרוקת שאגב יצאה מהמם , אך עדיין לא הייתי בטוחה אם אני רוצה אסוף או פזור . התקשרתי לעינת ושיתפתי אותה בהתלבטויות שלי , והיא הייתה פשוט מקסימה!!! היא כל הזמן הרגיעה אותי ואמרה לי שלא אדאג ושביום החתונה פשוט נזרום ומה שיבוא לנו באותו הרגע ולפי המצב רוח נעשה . בסופו של דבר ביום החתונה הלכנו על פזור עם משיכה של השיער בצד אחד עם פרח ויצא מ ה מ ם , מחמיא, סקסי בטירוף וכל כך טבעי, והכי חשוב שאני הייתי שלמה ומרוצה מהתסרוקת . למרות שבטבעי שלי השיער שלי חלק , במהלך כל הערב הבייביליס נשאר ולא התפרק . המחמאות לא הפסיקו להגיע ואנשים עוד בערב החתונה ואחריה התלהבו ואמרו לי שהתסרוקת מהממת וטבעית ולא יכלו לעשות לי יותר טוב ממה שעינת עשתה לי בשיער .
אהבתי: את המקצועיות , העמידה של התסרוקת , במיוחד אהבתי את השמחה של עינת , את זה שהיא נותנת לך הרגשה טובה , מרגיעה וכל כך סבלנית . התחלתי את היום אצלה באווירה נינוחה ורגועה וזה השפיע על כל מהלך היום ולטובה , הייתי כל כך שמחה ושלמה ביום חתונתי שלא יכולתי לבקש יותר.... אין ספק שלעינת היה חלק בזה.
לא אהבתי: לא קיים !!!
מחיר: 1,800
הערות לגבי המחיר: תסרוקת-עינת סרבלו+איפור ענת רזמוביץ - שווה ומומלץ בחום !!!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
התחתנתי ב- 19.9.2011 והתאפרתי אצל ענת שהיא כל כך מקסימה
והמקצועיות שלה ניכרת.
רציתי איפור טבעי ,נקי וקלאסי והיא קלעה בול לטעמי .
היא מוכשרת ולא מפספסת שום פרט.
.../>למרות שהתחתנתי בתקופה חמה האיפור לא זז ונשאר לאורך כל הערב – בלי שום טאצ'אפים.
אנשים עוד בערב החתונה החמיאו על האיפור שהיה מדוייק , נקי וכל כך טבעי ויפה .
באמת שלא יכולתי לבקש יותר..... המראה הסופי היה פשוט מושלם וכל כך התאים לי .
אהבתי: את זה שהיא הבינה בדיוק איזה סגנון איפור אני רוצה וקלעה לטעמי , את המקצועיות , ואת זה שהיא עשתה את העבודה בצורה הכי טובה ובאווירה נינוחה .
לא אהבתי: אין דברים כאלה !
מחיר: 1,800
הערות לגבי המחיר: איפור-ענת רזמוביץ+תסרוקת-עינת סרבלו -חבילה שווה ומומלצת בחום
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
ענת רזמוביץ'
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
לגו'לי ידעתי שארצה להגיע ,מאחר וכבר בחיפושים באינטרנט מאוד התחברתי לעיצוב וסגנון השמלות ,שניכרת בו הייחודיות, הרעננות , והעדינות .עדי וגלי המקסימות קיבלו אותי ואת אמי והחלו לשאול ...לאילו דגמים אני יותר מתחברת בקטלוג ומה הייתי רוצה למדוד , מדדתי 3 שמלות שכולן היו יפות ומחמיאות.. לאחר שסיימנו עם המדידות והתחלנו לשבת לדון ולבחור את הדגם של השמלה כמובן עם השינויים והתוספות שביקשתי , דפדפתי שוב בקטלוג והיה נורא בא לי למדוד שמלה נוספת , עדי שאלה מיד אם אני רוצה לחזור שוב למדידות ולמדוד גם אותה.... בנות זה לא מובן מאליו יש מקומות שנותנים למדוד לא יותר מ-2 שמלות.... אני רוצה לציין את היחס מעדי וגלי המעולה ,החם והנעים שהיה במשך כל זמן תהליך המדידה –כשעה וחצי !!!! אפילו שמישהי נכנסה בזמן המדידות ושאלה אם היא יכולה למדוד נמסר לה שהיא צריכה לתאם מראש , וזה רק מראה על הרצינות, היחס הטוב ושלמעשה כל תשומת הלב ממוקדת אלייך על מנת לעזור בבחירת השמלה המושלמת . בסופו של כל תהליך החיפושים אחר שמלה ולאחר שהייתי אצל עוד 2 מעצבים , רק בשביל להיות בטוחה וסגורה... למרות שכבר ידעתי שאסגור אצל גו'לי , כי מה לעשות הרושם שנוצר בי במקום הן מבחינת השמלה והן מבחינת היחס היה הכי טוב ואכן בחרתי לעשות את השמלה אצלה.
חשוב לי לציין שלאורך כל הדרך היו ערים וסבלניים לבקשותי וזה בא לידיי ביטוי שהתקשרתי יום לאחר שסגרתי אצל גו'לי שוב לחנות ועדי ענתה לי וביקשתי ממנה לשנות משהו בשמלה והיא אמרה שאין שום בעיה בנוסף, התחרה שבחרתי לשמלה הייתה בדגם מסוים שהיה כולו סטן ובו הייתה נגיעה קטנה של התחרה , אני ואמי מהתחלה אהבנו את התחרה הנ"ל ושאלנו את גו'לי אם ניתן לתפור אותה על השמלה כולה וזאת למרות שלא היה שום דגם שיכלנו באמת לדעת איך זה יראה, לגו'לי לא הייתה בעיה עם זה , להיפך היא חשבה כמונו שהתחרה מאוד יפה וכדי שנלך על זה ונתנה המון רעיונות ושדרוגים נוספים לשמלה, גם החצאית שהוספתי מעל לשמלה הייתה למעשה בקשה ועיצוב אישי .. ושוב לא קיבלתי שום התנגדויות לכך ....בסופו של דבר למרות שלא היה לי מושג איך תצא השמלה עם התחרה והחצאית מעל... למעט הגזרה של השמלה שאותה ראיתי ובחרתי מהקטלוג , נתפרה לי שמלה חדשה מושלמת ומושקעת, יפיפייה ומחמיאה שהייתה מעבר לכל ציפיותיי....ובאמת שלא יכולתי לבקש יותר ואני שמחה על כך . קיבלתי הרבה מחמאות על השמלה היפה והמיוחדת , ובמשך כל הצילומים והריקודים בערב היה לי מאוד נוח עם איתה ובאמת שהרגשתי הכי מאושרת בעולם .
אהבתי: את הנכונות לפתיחות ,לשינויים ולבקשות מיוחדות ...ושלא משנה מה תירצו לעצב, לשנות להוסיף או להוריד , פשוט יקשיבו לטעם שלכן ויעצבו זאת לפי הניסיון שלהן ותעוצב השמלה המושלמת והמתאימה ביותר לכן .
לא אהבתי: שהייתי צריכה להחזיר את השמלה ולהיפרד ממנה.
הערות לגבי המחיר: מחיר סביר ביחס לאיזור המרכז
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
ראיתי המון ביקורות חיוביות על "המגנט הלוהט" ולכן החלטתי ליצור קשר איתם.
כבר מהשיחה הראשונה עם נאור ניכר היה כי מדובר בבנאדם צנוע, נעים, לאורך כל השיחה ענה בסבלנות על השאלות
...ונתן הרגשה ממש טובה. לאירוע הגיע בזמן ודאג לצלם את כל בני המשפחה ולא לפספס אף אחד והכל באדיבות, מקצועיות ובסבלנות לכולם.
התמונות יצאו מאוד יפות ומרגשות וכפי שציפיתי שיזכר מהאירוע. עשינו אירוע דיי קטן ומצומצם ולכן לקחנו חבילה של סטילס בלבד. כמה ימים אחרי האירוע נאור אמר שעשה לנו גם עוד כמה תמונות של מגנטים מוגדלים והביא לנו אותם עד לבית!! ללא תוספת תשלום, זה לא מובן מאליו.
אל תחשבו פעמיים אם לסגור איתו, מומלץ בחום, לא תתחרטו 🙂!!!
אהבתי: בנאדם מקסים, שירותי ומקצועי והכל באוירה טובה.
הערות לגבי המחיר: מחיר הוגן
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
הקישור
הועתק