Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
עדידי127
5 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
אין מקום כמו הבית, ולכן גם את ההכנות לחתונה עשיתי במקום הנעים ביותר - בבית. חיפשתי איש מקצוע לאיפור וסידור השיער ולשמחתי מצאתי באינטרנט את הפרטים של תמי. התרשמתי מאוד מהאתר שלה ויצ...רתי קשר.
פגשתי אישה נפלאה, נינוחה ומלאת סבלנות.
היו לי 2 שמלות - אוף וייט ותכלת - ועד הרגע האחרון לא החלטתי את מי אני אלבש. בפגישת איפור הניסיון תמי התאימה לי את האיפור לשתיהן, ואחרי מספר ניסיונות החלטנו על הגוונים והמראה הסופי. בנוסף, תמי עיצבה לי את השיער בדיוק כמו שרציתי, טבעי ונוח בלי תוספות מיותרות.
הדבר שהכי חששתי ממנו היה שהאיפור ינזל או ירד לי לפני סוף הערב, אבל אצל תמי לא היה מה לדאוג. הצטלמנו בחוץ עם החום והלחות, השתוללתי ורקדתי כל הערב ובסוף הלילה האיפור נראה כמו חדש עדיין !
ובנוסף על הכול, גם אחותי ובנותיה, שקיבלו טיפול מסור מתמי, נראו נפלא. הבנות ממש חגגו על הפינוק שקיבלו (-:
אהבתי: יחס אישי וחם לאורך כל הדרך, מהיום הראשון שנפגשנו ועד יום החתונה עצמה.
מחיר: 1,700
הערות לגבי המחיר: לכל הבנות
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
מעוליפ ונפלאים וסמכנו עליהם באופן מלא. עם אליאור נפגשנו עוד לפני יום החתונה, כדי להכיר, לראות סגנונות ובכלל לשיחה נעימה כדי שביום הצילומים נהיה נינוחים עם הצוות, הרי לא בכל יום יש ...צוות של מצלמות שעוקב אחרינו (-;
קיבלנו יותר מ- 3500 תמונות וכולן נפלאות.
במהלך ההכנות ביום החגיגי הצטרפו אלי אליאור ואלי (וידאו) לצילומים ויצרנו אווירה נינוחה וחברית בין כולנו. בהמשך, בצילומים לפני הארוע נסענו לאן שאליאור המליץ והיה נהדר.
באולם הצטרף הצלם הנוסף אשר השלים צילומי משפחה והתלווה להורים.
אלבום התמונות עוצב מ ד ה י ם. הרבה מעבר לציפיות שלנו ולאלבומים אחרים שראינו.
האורחים שלנו כבר משריינים את אליאור לארועים הפרטיים שלהם..
אהבתי: יחס אישי, 3 צלמים באולם ולא הרגשנו אותם.
לא אהבתי: אין דבר כזה
מחיר: 6,500
הערות לגבי המחיר: כולל 2 צלמי תמונות, צלם וידאו, אלבום + 2 אלבומים להורים
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
דיגיטל קלוז-אפ
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
את הצוות של זויה הכרנו דרך "הבאר של סבא" - הם בר הבית במקום.
צוות הבר היה נפלא, אנשים סימפטיים ונחמדים והתאמה לבקשות המיוחדות שלנו.
בר הבסיס היה מעולה ולא היה צריך להוסי
...ף שום דבר.
באופן אישי אנחנו לא שותים אלכוהול וגם היו לנו אורחים שלא שותים, אז היה לנו חשוב שגם לא שותי האלכוהול יוכלו להנות כולל ילדים. זויה הכינו לנו קוקטייל פירות גרוס וכולם נהנו מאוד.
בנוסף, הצוות עשה כניסות רבות לרחבה עם צ'יסרים, שחלקם היו רק של מים לנוחותינו. באופן כללי, הצוות דאג שאנחנו נשתה מספיק כדי לא להתייבש על הרחבה, כי לא הגענו בכלל לבר עצמו.
אהבתי: הקפדה על הפרטים הקטנים ויחס אישי וחם. טיפול אישי בנו שלא נשכח לשתות מדי פעם.
לא אהבתי: לא היה
מחיר: 1,700
הערות לגבי המחיר: כולל דוכן סנגריה, קוקטייל נוסף נטול אלכוהול
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
ZOYA בארים לאירועים
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
כשהגענו לבאר של סבא, אחד המקומות היפים ביותר בארץ, הסכמנו עליו שנינו מיד. היו במקום את כל הדברים שהיו חשובים לנו - מקום יפהפה, חתונה אחת בלבד ואפשרות לעשות את הארוע בחוץ או באולם ל...פי בחירתנו.
הצוות היה סימפתי וחברותי מאוד, והיינו איתם בקשר לאורך כל החודשים עד למועד החתונה עצמו.
קבלת הפנים התקיימה בפרדס הריחני, ובין העצים עמדו העמדות השונות של האוכל. החופה עצמה התקיימה בחוץ מתחת בחופת הצמחים שהיתה מקושטת בפרחים ונראתה נפלא. את הארוע עצמו קיימנו באולם בשל חשש מלחות למרות שבערב הארוע היה נעים למדי.
ניצן הציג לנו את המקום מספר פעמים - לנו ולהורים, לירון ליוותה אותנו כל התקופה עם המלצות וארגון לוחות הזמנים, ושלי היא מעצבת מדהימה. מעבר לעיצוב הבסיסי לא הוספנו הרבה והמקום נראה משגע. באותו הערב עוד הפתיעו אותנו עם שידרוגים שונים לעיצוב שבחרנו.
האורחים שלנו עדיין דיברו על החתונה ימים רבים אחרי שהתקיימה, וזוג אחד הלך לקבל הצעה עוד באותו הערב !
אהבתי: הסבלנות של הצוות והנגישות אליו, מקום מיוחד ויפהפה.לא נדרש להתעסק עם ספירת שולחנות ופתיחת שולחנות, הזזת אורחים ממקום למקום וכו'.התשלום הוא לפי מספר האורחים בדיוק, לא משנה מספר השולחנות, מה שמאפשר לסדר את מיקומי הישיבה באופן נוח 8-12 אנשים בשולחן.
לא אהבתי: התעקשות על ביטוחים של הספקים השונים ואישור הספקים לפני החתונה, כולל הצקה לספקים בנושא לפני וביום החתונה, על אף שאושר על ידם.מנהל הארוע באותו ערב לא היה מוצלח ונחמד. למרות שנאמר לנו כל הזמן שהדבר היחיד שלא ניתן לעשות בגן הם זיקוקים וקונפטי, ואושרו לנו כל האפקטים האחרים, מנהל הארוע לא איפשר למקם את מכונת הקרח היבש, וכל הקרח ירד לטמיון (עם הכסף). מנהל הארוע היה שתלטן והפריע לספקים השונים, ובייחוד לתקליטן.
מחיר: 320
הערות לגבי המחיר: המחיר קשיח ותלוי בכמות האורחים
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
הבאר של סבא
bizresponseimage
הקישור
הועתק