מצאו את הספקים המומלצים ביותר
שירות לעסקים
בלוג להשראה
הטבות ומבצעים
נותני השירות
דף הבית
Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

x
White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
oliolin
2 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
לא היה לנו קל כשהתלבטנו 4 ימים לפני החתונה אם אנחנו צריכים להחליף את המעצבת המקורית שלנו או שאנחנו צריכים פשוט להתפשר למרות כל ההפתעות של הרגע האחרון. שירה הקסימה אותנו כבר משיחת ה...טלפון שבה הציעה לבוא לעזרתנו למרות הזמן הקצר, ואחרי הפגישה איתה החלטנו ללכת על זה. זו היתה ללא ספק אחת מההחלטות הכי טובות שקיבלנו במהלך אירגון החתונה!שירה פשוט באה והכניסה לנו משב רוח מרענן של רוגע בימים הכי מלחיצים, לקחה על עצמה את התפקיד וסידרה את כל הבלאגנים שנוצרו. כל פעם מחדש נוכחנו שיש לנו על מי לסמוך, מישהי שמטפלת בכל העניינים בעצמה, מבלי להעמיס עלינו, ועם הגישה הכי כיפית שאפשר. אחרי כל שיחה ופגישה חשבנו על כמה טוב שבחרנו בה והיה לנו קשה להאמין שבאמת קיימים אנשים טובים כמוה בעולם של עסקי החתונות.הרגע שהגענו לאולם וראינו את העיצוב היה אחד הרגעים המרגשים שסחט מאיתנו \"וואו\" ותחושה של התפעלות מהמראה המקסים ששירה ושותפתה מאיה העניקו למקום. היה באמת מדהים, ושמחנו לראות אותן מחייכות אלינו ומאחלות לנו מזל טוב אמיתי וכנה מכל הלב. אה, כן, והיתה גם הפתעה אחת של הרגע האחרון - הפרחים שהן נתנו לאורחים לפזר עלינו כשנכנסנו לחופה, בלי שבכלל ידענו. איזה כיף! יש כנראה כמה מעצבים שיודעים ליצור אומנות מהעיצוב ומהקישוט. אצל שירה קיבלנו כל כך הרבה מעבר לכך, ועל כך אנחנו מודים לה מכל הלב.
אהבתי: את המקצועיות ולקיחת האחריות על העיצוב, תחושת הרוגע שהיתה לנו כתוצאה מכך שידענו שיש לנו על מי לסמוך, את היחס החם והאוהב האמיתי, העצות החבריות לגבי ההתמודדות עם הלחצים ועם טיפים לערב החתונה, וכמובן את העיצוב המ ה מ ם!
לא אהבתי: אין מה לא לאהוב. להפך. ההתאהבות מובטחת מהפגישה הראשונה.
הערות לגבי המחיר: מחירים סבירים בהחלט
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
טובה מאוד. את צביקה פגשנו בתערוכת \"גשם של אירועים\" והוא מיד בלט אל מול כל התקליטנים שהיו במקום. התחברנו מאוד לגישה החיובית והנחמדה שלו, ובמיוחד התרשמנו שיש על מי לסמוך. בפגישות ה...תכנון צביקה הקשיב לנו מאוד, שמע את כל הדרישות שהיו לנו ועזר לנו להחליט ביחד על השילוב שיהיה הכי מוצלח, ועל כל השירים המיוחדים (חופה, סלואו, תחילת הריקודים וכו\').בחרנו את שירי החובה ואת שאר המוסיקה נתנו באופן יותר כללי, וצביקה הצליח למלא גם את הדרישות שלנו(שהיו לא קלות) וגם לשמור על רחבה מלאה ובעיקר שמחה במשך כל החתונה.בקיצור - ממליצים על צביקה מכל הלב!
אהבתי: את המקצועיות, את הגישה החיובית והנחמדה, את המילוי של כל הבקשות, ואת השמחה על רחבת הריקודים!!
לא אהבתי: אין.
הערות לגבי המחיר: סביר ביותר והוגן
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
צביקה בירן
bizresponseimage
עוד באתר
הקטגוריות
כלים באתר
הקטגוריות המובילות
כלים לעסקים
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
אודות | שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
הקישור
הועתק