מצאו את הספקים המומלצים ביותר
שירות לעסקים
בלוג להשראה
הטבות ומבצעים
נותני השירות
דף הבית
Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

x
White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
גיל ורותם
4 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
אנחנו התחתנו ב"האחוזה" בבית חנן לפני שבוע. חתונת צהריים ביום שישי. הרב הבלין היה מומלץ של המקום, דיברנו איתו וקבענו להיפגש איתו מספר חודשים לפני האירוע. מיד לאחר הפגישה עם הרב ידענ...ו שמצאנו את הרב שלנו.

הרב ליווה אותנו בכל התהליך בכל שאלה שהייתה לנו ותמיד היה זמין לשאלות שלנו.
ביום האירוע, הגיע בזמן למקום וערך טקס חופה פשוט מדהים - הוא הסביר לקהל את כל השלבים ואת הכתובה , שילב בדיחות מדי פעם, סיפר את סיפור ההיכרות שלנו בקצרה והכל באופן שפשוט החזיק את הקהל מרותק.

אחרי החופה, הרבה מאוד אורחים באו וביקשו את הפרטים של הרב - הם כולם שיבחו את טקס החופה ואמרו שהיה פשוט מדהים.

בין המוזמנים שלנו, היו בקהל גם מספר קרובי משפחה חרדים שהלכו אחרי החופה לדבר עם הרב. בהמשך השבוע, הם אף התקשרו לברך על האירוע ומסרו שהרב היה מצויין ושטקס החופה כולו היה פשוט יפהפה ומרגש.
אהבתי: הרב הבלין עזר לנו בכל שאלה שהייתה לנו עד לחופה, כולל כל השאלות לגבי הרישום ברבנות. הוא גם הסביר את כל התהליך בצורה מאוד פשוטה וברורה. וכל זה עוד בלי להזכיר את החופה המדהימה שהוא ערך ואת ההומור המצויין שהוא השתדל לשלב.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
הרב חיים הבלין
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
את האחוזה הכרנו שנינו מאירועים שהיינו בהם, וכשהתחלנו לחפש מקום לחתונה שלנו, זה היה בין המקומות הראשונים שהלכנו לראות. את החתונה במקום ערכנו ביום שישי 17.2 - חתונת צהריים ביום שישי ...עם שירותי קייטרינג של טעם וצבע.
גן האירועים ממש מרגיש כמו גן או ליתר דיוק פרדס וביום שישי, אפשר גם לראות את השדות שמסביב וזה משלים את החוויה. ביום האירוע שלנו, מזג האוויר היה חורפי, אבל המקום ערוך גם למצבים כאלו בצורה נהדרת - גן האירועים עצמו מקורה והם אפילו דואגים למטריות בשביל המרחק הקצר מהחלק המקורה של האולם ועד החניה.
בכל שלב ושלב בהכנות היה ברור שמדובר באנשים עם הרבה נסיון וידע מקצועי - הם התנהלו בצורה פנטסטית ונתנו שירות מדהים.

רוני הייתה אשת הקשר שלנו מטעם האחוזה - היא ענתה לנו במהירות על כל שאלה, ונתנה לנו המלצות מעולות על אנשי מקצוע. בכלל, כל רשימת המומלצים של האחוזה היא פשוט מעולה. ביום האירוע עצמו, מנהל האירוע מטעם האחוזה היה ינון - שדאג שהכל יהיה לפי התכנון.

לילך - מנהלת האירוע מטעם הקייטרינג עשתה גם היא עבודה מדהימה בכל שלבי ההכנות לאירוע וביום האירוע עצמו דאגה לכל פרט ופרט (אני אפילו זוכר, שהיא אירגנה לנו שולחן עם אוכל בחדר חתן כלה כדי שנוכל לאכול משהו לאחר החופה - ודרך אגב, האוכל שלהם היה פשוט מעולה.).

יש עוד הרבה אנשים מעולים שם גם מטעם "האחוזה" (שהם פשוט יודעים להפיק אירוע) וגם מטעם "טעם וצבע" (ושוב אני אגיד שהאוכל היה ממש מעולה.) ואנחנו פשוט נהנינו מכל רגע.







אהבתי: * בזכות הארגון המצויין של המקום, אני ואשתי נהנינו מכל רגע ביום החתונה שלנו. באותו יום לא היינו צריכים לדאוג לכלום והרגשנו פשוט איך הכל מתקתק.* האוכל המצויין של טעם וצבע.
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
עוד באתר
הקטגוריות
כלים באתר
הקטגוריות המובילות
כלים לעסקים
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
אודות | שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
הקישור
הועתק