Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
mlev
3 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
התחתנו ב26 לנובמבר בחצר נצר והחלטנו להשתמש בשרותי אישורי ההגעה וניהול סידורי הישיבה של chair4u. כבר בזמן ביצוע אישורי ההגעה ראינו את המקצועיות, המסירות והאמינות של אביתר והצוות בחב...רה. הניהול של המידע היה קל ונוח וידענו בדיוק איפה אנו עומדים. אביתר עזר לנו להכין את סקיצת הישיבות באולם ובכך חסך לנו הרבה מנות שהאולם רצה לגבות.
במהלך הארוע סידור הישיבות היה נפלא וחסך לנו פתיחת שולחנות רזרבה (הגיעו כ30 איש שלא אישרו הגעה). אין ספק שהחברה הזו חסכה לנו המון כסף וכאב ראש בעלות מאוד הוגנת.
השירות מומלץ לכל מי שרוצה לעשות הושבה אישית בחתונה או בארוע. אני בטוח שללא הידע והעזרה היינו נאלצים לשלום כ50 מנות מעבר לנדרש. תודה לאביתר והדיילות שעשו לנו ערב נפלא.
אהבתי: דע רב ומקצועיות של נותן השרות. אין כאב ראש בזמן הארוע גם לבעלי השמחה וגם לאורחים.חסכון כספי גדול, מטרת האולם למקסם רווחים ומטרת החברה של צ'ר פור יו למזער הפסדים לבעל הארוע.
לא אהבתי: אין
מחיר: 2,500
הערות לגבי המחיר: 350 מוזמנים
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
הקישור
הועתק