Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
איה א
2 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
לפלורה הגעתי בעקבות המלצה של חברה שאמרה שהשמלות הן "וינטג', כמו שאת אוהבת". לאחר שיטוט קצר באתר כבר התאהבתי והבנתי שהשמלה שלי, אם תגיע מאיפשהו, תגיע מהבוטיק הזה. ובאמת, לאחר שיטוטי...ם ארוכים ומייגעים בדיזנגוף, גיליתי שם בחיפה את אשר חשקה נפשי - שמלות עדינות ומיוחדות, בסטייל של פעם. תהליך הבחירה היה כיפי ונעים בזכות ניבית שליוותה אותי במדידות וייעצה בסבלנות, עד שמצאנו את האחת. במדידות הבאות הכרתי את רינת, המעצבת המוכשרת, שידעה בדיוק איפה יש לקצר ולהדק. אז הגיעה מאיה ובמקצוענות אמיתית גזרה סביבי, סימנה ותפרה..עם השמלה קיבלתי הינומה ושל יפהפה ששידרג את המראה בחופה (הרי כבר ראו אותי בקבלת הפנים..).קיבלתי אינסוף מחמאות, במהלך החתונה ואחריה, והכי חשוב - הרגשתי טבעית, לא בתחפושת, אבל בהחלט בשמלה הכי יפה ומיוחדת שלבשתי בחיים.
אהבתי: את המקום עצמו, בוטיק מהמם שמספק תפאורה מושלמת לשמלות הוינטג'. מומלץ להצטלם במקום!
הערות לגבי המחיר: הוגן
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
פלורה
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
ידעתי שאני רוצה שנעמה תהיה די.ג'י בחתונה שלנו מאז..החתונה של אחותי :) והיא הייתה אפילו יותר מעולה ממה שזכרתי! אבל נחזור רגע אחורה..בפגישת ההיכרות פגשנו בחורה שכיף לעבוד מולה, חמודה..., אוהבת ומבינה מוזיקה ואנשים. כמו תלמידים טובים, הגענו לפגישה הבאה עם רשימת שירים שאנחנו אוהבים. נעמה עברה עליה, פירגנה והתחברה, צחקה עלינו כשצריך וזיהתה בשניה כל שיר שזמזמנו ושכחנו את שמו. בפגישה הזאת היא פשוט קלטה לגמרי מה נעים לנו לשמוע בשקטים ומה מקפיץ אותנו ברועשים...וכך היה. לא זזנו מהרחבה כל הערב, אפילו לא לפיפי! הבחורה פשוט יודעת את העבודה ברמה הכי גבוהה שאפשר..בסוף אפילו קיבלנו ממנה דיסק למזכרת מהשירים הנבחרים מהערב. בקיצור, נעמה הרימה לנו את המסיבה הכי טובה שהיינו יכולים לבקש!!
אהבתי: את ההשקעה והמקצוענות החל מפגישת ההיכרות ועד השיר האחרון, ובמיוחד את הניסיון הכן (והמוצלח!) ליצור פסקול חתונה שמותאם אישית לנו.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
נעמה יוגב
bizresponseimage
כתבתי גם על...
פלורה
פלורה
שמלות כלה
הקישור
הועתק