Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
Shira Katz
4 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
מדהים מדהים מדהים!
התאהבתי בשמלה של יואב ריש באינטרנט. זו הייתה השמלה הראשונה שמדדתי, אח"כ המשכתי בסיבוב והלכתי לעוד כמה מקומות, וחזרתי לאותה שמלה ראשונה...
הסגנון של יו
...אב מיוחד ועדין. בעיצוב שלו יש שילוב מרשים בין רכות, אלגנטיות, קלילות וטאצ' אישי. הבדים באיכות גבוהה והרקמה מיוחדת. על השמלה משולבות פנינים ואבנים לפי רצון הכלה. קשה לתאר, אני ממליצה פשוט לראות.
לפני שסגרתי התלבטתי לגבי השרוולים הארוכים, ואז לסבטה (מנהלת הסטודיו) היה רעיון מצוין: לפצל את השמלה לשמלה עם שרוול קצר + עליונית, כדי להרוויח את המראה האלגנטי לחופה והקליל לריקודים. הייתי קצת סקפטית, אבל זה יצא מדהים... אנשים היו בטוחים שמדובר בשתי שמלות :)
זה יצא מצוין למרות שטיקטקים שחיברו בין העליונית לשמלה נפלו במהלך הערב- אבל היא עדיין ישבה טוב בזכות החגורה, שהיא למעשה הדבר העיקרי שמחזיק אותה.
התהליך בסטודיו היה מקצועי ברמה יוצאת מן הכלל. התפעלתי לראות איך מפגישה לפגישה השמלה הופכת להיות בדיוק השמלה המושלמת בשבילי. יואב וסבטה יצירתיים ומקצועיים. יש להם עין מצוינת, הם ראו בדיוק מה מתאים לי, ומצד שני, כשהתעקשתי הם ניסו לעשות את מה שרציתי, כאשר אח"כ כמובן חזרתי להצעה שלהם- כי אין עליהם...
היחס האישי שלהם היה חם ומכיל. הם סבלניים מאוד, מנוסים, ויודעים להתמודד עם רגעי משבר של כלות (ויש כאלה לכולנו :)) לפעמים נעשו תיקונים תוך כדי עבודה ברמה מקצועית מאוד גבוהה.
התוצר היה שמלה יפהפיה, עליונית מדהימה, ומחמאות מקיר לקיר...
ולא פחות חשוב: השמלה הייתה פשוט נ-ו-ח-ה. היה לי כיף להסתובב, לרקוד, לקפוץ, היה פשוט כיף :)
יתרון נוסף של הסטודיו זה המיקום שלו: בדירה נעימה ונוחה בכיכר רבין. מודדים את השמלה בשקט בפרטיות, ולא כמו בדיזינגוף שכל העולם עובר ברחוב ורואה את הכלה מודדת.
אהבתי: הכל. את התהליך, את נותני השירות ואת התוצר- השמלה היפהפיה שלי.
לא אהבתי: אהבתי הכל :)
מחיר: 6,500
הערות לגבי המחיר: השכרה כולל הינומה, עליונית ותכשיט לשיער. תפירה אישית
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
יואב ריש
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
דיברתי עם אסי והוא היה ממש מקסים. הוא הציע לעשות לי כל זר שאבחר, ובאמת שלחתי לו תמונות שראיתי באינטרנט והוא תימחר אותן עבורי וגם יעץ לי מקצועית (למשל: היה סוג מסוים של פרחים שאהבתי... והוא המליץ לי לוותר עליו כי הוא לא מחזיק מעמד טוב מחוץ למים, במקום זה הוא המליץ על משהו דומה ועמיד יותר).
בסוף הלכתי על זר קלאסי של ורדים בצבע שמנת שביניהם יש כמה ורדים בצבע סגול. עשיתי משלוח והזר הגיע בזמן הביתה, בדיוק כמו שביקשתי, מה שחסך התרוצצויות ביום החתונה.
הזר היה מקסים והיה נוח להחזיק אותו. אחרי החתונה לקחתי אותו הביתה ופתחתי אותו. הורדים נפתחו והחזיקו מעמד למעלה משבוע, וזה היה ממש מקסים!
אהבתי: את השירות האדיב והיעיל. את העובדה שמדובר בתרומה לקהילה. את המשלוח הביתה. את העובדה שעשו בדיוק בדיוק את מה שביקשתי.
לא אהבתי: מדובר ברכישה דרך האינטרנט. אני מרוצה מהקונספט, אבל ידוע לי שזה לא מתאים לכל אחד, ויש שמעדיפים לראות את הפרחים בעיניים.
מחיר: 190
הערות לגבי המחיר: זר של 30 ורדים. כמו כן הוספתי 30 ש"ח למשלוח עד הבית
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
אנד גוי
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
הגענו לניר דרך המלצה של האולם (כפר המכביה). פגשנו אותו באירוע, והחיוך שלו מיד כבש אותנו. ישבנו איתו על תיכנון האירוע שלנו, והוא הקשיב לכל מה שביקשנו ויישם זאת (הרבה אנשים הזהירו או...תנו שהדי ג'יי עושה מה שבא לו בפועל, אבל ממש לא כך. ניר עשה בדיוק מה שהוא סגר איתנו). היו לנו הרבה בקשות מיוחדות, ולכולן הוא נענה בחיוך ובשמחה. התקשורת איתו הייתה חיובית ביותר גם לפני האירוע וגם במהלכו. הוא "קרא" את הקהל מאוד נכון וזה היה חלק חשוב מאוד מהשמחה באירוע. ניר עזר בכל דבר שרצינו (כשרצינו לברך הוא פנה לקהל וביקש את הקשבתו, הוא אירגן לנו מיקרופון גם לפני החופה ועוד). גם אנחנו וגם אורחינו התרשמו מאוד מהמקצועיות ומהאישיות השמחה של ניר, ואנחנו ממליצים עליו בחום רב!
אהבתי: את מאור הפנים והחיוך של ניר, את ההקשבה שלו אלינו ולקהל שלנו.
לא אהבתי: אין דבר כזה. גם כשהמוזיקה הייתה מדי רועשת ביקשו ממנו והוא מיד החליש.
הערות לגבי המחיר: לא ידוע כיוון שהיה כלול בדיל של האולם
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
שתף תמונה לסטורי
יש לנו המון דברים טובים לומר על כפר המכביה. התחתנו שם ב 18/11/13. קבלת הפנים הייתה בגן המקורה, החופה הייתה בחוץ אבל ככה שהאורחים יושבים בפנים, הארוחה והריקודים היו באולם. כפר המכבי...ה היה בחירה פשוט מצוינת. המיקום מעולה (כל האורחים הודו לנו). האוכל היה מצוין. העיצוב היה מדהים (ותודה על כך לשמוליק לינד!!!) ומעל לכל הליווי של אריק, לאורך כל הדרך, היה פשוט יוצא מן הכלל.ועכשיו לפירוט: - המקום מקצועי ביותר. הם יודעים מה הם עושים. הכל מתוכנן בקפידה מראש, כך שאנחנו יכולים בערב עצמו רק להנות. למשל, כשבוע לפני החתונה ישבנו עם ארמנדו, רב המלצרים, ותיכננו את הלו"ז. ארמנדו דאג לפעול לפי הלו"ז שלנו- מיותר לציין ששנינו היינו בחתונה בלי שעונים, ובזכותו הכל תיקתק. - העיצוב מדהים. שמוליק לינד המעצב עשה הכל בשבילנו, וזה כולל להעביר את החופה שלוש (!!!) פעמים עקב אילוצי מזג האוויר. בעיצוב החופה הלכנו על קלאסי- פרחים לבנים. היה רומנטי, עדין ויפה. באולם הלכנו על קו נועז יותר: מפות אדומות ופרחים באדום וירוק. זה התגלה כהצלחה מסחררת וגרף מחמאות רבות. האדום נתן תחושה חמה וסידורי הפרחים היו גבוהים (מבלי להסתיר את היושבים בשולחן) ויצרו באולם מראה כללי מרשים ביותר. - קיבלנו במתנה לילה בסוויטה במקום. זה היה ממש כיף- בסוף החתונה פשוט צעדנו שלוש דקות ונכנסנו לסוויטה מפנקת ממש, בה המתינה לנו ארוחת ערב ששלחו לנו מהאולם לקראת סוף האירוע. זה היה מפנק מאוד ולמחרת בבוקר היה כיף להתעורר במיטה הנוחה ולרדת לארוחת בוקר עשירה במלון. מתנה נוספת שקיבלנו היא מנוי שנתי זוגי לקאנטרי. - אריק ליווה אותנו מא' עד ת'. מולו סגרנו את החוזה והוא אירגן את כל האירוע, כולל קשר בינינו לבין הדי ג'יי והמעצב (סגרנו דיל כולל הכל). אריק היה פשוט מקסים: נעים הליכות, מקצועי, מסביר פנים. כבר בפגישה הראשונה הוא הבטיח לנו שאנחנו בידיים טובות ואכן כך היה. היחס האישי שלו היה מקיף וכלל גם התייחסות מקצועית לפרטי האירוע בכפר, וגם התעניינות בהתקדמויות שלנו מחוצה (שמלה, מגנטים וכד'). אפילו טלפון של שנה טובה קיבלנו ממנו לקראת ראש השנה :) הטלפון שלו היה פתוח תמיד והוא ענה ועזר בשמחה בכל דבר. הוא גם היה נוכח בערב עצמו ומעבר למקצועיות הרבה הרגשנו שהוא ממש שמח איתנו. לסיכום, אל תחשבו פעמיים, תסגרו בכפר המכביה :)
אהבתי: את הליווי המקצועי והאישי של אריק, את העיצוב המקסים של שמוליק, את המקום עצמו, את השילוב בין גן מקורה לבין אולם סגור, את הסוויטה שקיבלנו לליל הכלולות...בקיצור, אהבנו במיוחד את הכל!
לא אהבתי: ממש ממש אין דבר כזה
מחיר: 260
הערות לגבי המחיר: דיל חורף. המחיר לאדם, מינימום 300 מוזמנים. כולל די ג'יי, צלם, עיצוב חופה וקבלת פנים, הגברה ותאורה (גם מסכי לד), מתנות.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
הקישור
הועתק