Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
נופר דקר
3 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
שתף תמונה לסטורי
שלום לכולם, התחתנו במעגלים ב10.7.14 בתחילת מבצע צוק איתן (שבועיים לפני הכניסה הקרקעית). בשל העובדה שהאולם נמצא ביבנה היה חשש אם לקיים את החתונה כמתוכנן או לדחות אותה.
בימים טר
...ופים אלה שהמתח היה בשיאו פיני התגלה פשוט כאדם מדהים, עזר כיוון ותרם לנו מנסיינו הרב, ממש שימש עבורנו כפסיכולוג ועזר לנו לקבל החלטה לקיים את החתונה כמתוכנן (כמובן באישור פיקוד העורף).
מעבר לכך פיני הוא מקצוען ומנוסה בתחומו על כל המשתמע מכך, כבר בפעם הראשונה שנפגשנו התרשמנו ממנו והוא הקרין המון ביטחון ושקט שבחרנו בבעל מקצוע שיודע את העבודה ואפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות. בפגישה השנייה כחודש לפני החתונה בחרנו יחד שיר כניסה לחופה, שיר סלואו ושיר סיום. פיני עזר לנו לבחור בשירים וכל שיר היה בדיוק במקום. הכניסה הייתה מדהימה והאורחים אמרו שהיא בלתי נשכחת. חשוב לציין שאחרי כל פגישה עם פיני היינו יוצאים מפוצצי אנרגיות חיוביות ויותר ויותר מאושרים מהבחירה בפיני.
והגענו ליום החתונה, כמובן שפיני הגיע ראשון לאולם הרבה לפנינו עם אחת החולצות הצבעוניות שלו עם הקארמה החיובית שלו ועם השימחת חיים הזאת שלו, כבר כשראינו אותו באולם ידענו שהולך להיות ערב בלתי נשכח!
השירי רקע היו מעולים, הוא חימם את הקהל וניווט את החתונה בצורה מושלמת! אמרנו לו שלא נבחר לו את המוזיקה שהוא יקרא אותנו ואת הקהל וינגן מה שהוא יודע. המעברים שלו בין השירים היו מושלמים ומתוזמנים היטב, השירים היו מכל הסגנונות וכל שיר היה בתזמון מושלם. היו לנו 300 אורחים שזו כמות קטנה יחסית ו90 אחוז מהאורחים רקדו, הרחבה הייתה מפןצצת לאורך כל האירוע! סיימנו את החתונה מבחירה שלנו בשעה 2 וחצי כשהיו 110 אנשים ברחבה ופיני כעס עלינו שסיימנו אותה כ"כ מוקדם (היינו שפוכים ולא יכולנו כבר להמשיך).
לאורך כל הליך החתונה לקחנו את בעלי מקצוע מהשורה הראשונה בכל התחומים, יחד עם זאת פיני הוא הבחירה הכי טובה שעשינו בחתונה הבנאדם מאוהב בעבודה שלו, חי את העבודה שלו ישן את העבודה שלו ונושם את העבודה שלו. התאהבנו בו :)
אהבתי: את המקצוענות האמינות היושר והשקט הנפשי בבחירה בו.
לא אהבתי: את העובדה שמתחתנים רק פעם אחת.
מחיר: 7,000
הערות לגבי המחיר: פיני דקל - שווה כל שקל!
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
פיני דקל
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
התחתנו ביולי בשנה שעברה ועד היום אנחנו לא מפסיקים להתרגש ולהתפעל מהתמונות המדהימות שיצאו לנו, ואנחנו ממש לא גל גדות ועמוס תמם. אל רן הגענו בעקבות המלצת המאפרת, לאחר שנפגשנו עם שני ...צלמים אחרים. לא הייתה לנו כלל התלבטות וידענו שזה יהיה הצלם שלנו! ביום החתונה רן הגיע עם צלם הוידיאו בדיוק בשעה שקבענו ומיד שניהם התחילו לעבוד באופן מקצועי ביותר ובתיאום מושלם ביניהם. רן ידע לתכנן בדיוק את היום ואת השעה בה נצא לצילומים, כך שלא יהיה לנו חם מדי וכן שעות האור יהיו מושלמות לצילומים. רן הוא אחד האנשים המשוגעים והמשגעים שיצא לנו להכיר וכל היום איתו עבר בכיף גדול, על אף המתח ששרר בגלל הלחימה במבצע "צוק איתן". לא הפסקנו לצחוק!!! האורחים לא הפסיקו להשתגע מהצלמים, התמונות אינן בנאליות של סתם אנשים עומדים, אלא אנשים שמחים מהלב וזאת בזכות רן שידע לגרום להם לשמוח. התוצאה הסופית לא איחרה להגיע מהמועד שנקבע, והיא הייתה מדהימה!! תמונות סטילס ברמה גבוהה מאוד, האלבום ערוך בדיוק כמו שרצינו, ההורים לא הפסיקו להתרגש מהאלבום שקיבלו. גם סרט הוידיאו נערך לפי בקשתינו ורן לא נרתע ולא התחמק וניסה לפתור כל בעיה שעלתה לנו. ממש לא מהצלמים האלה שצריך "לשבת עליהם". לסיכום- תבחרו ברן שיינברגר אם אתם רוצים צלם מקצועי, תותח, בעל שריטה קלה, אך אישיות כובשת, שייתן לכם ראש שקט! וכמובן- מזכרת איכותית מהחתונה לכל החיים!
תאריך קבלת השירות: 10/07/15
אהבתי: מקצועיות, הקשבה
לא אהבתי: שהיום איתו נגמר מהר מדי
מחיר: 11,000
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
ברגש-רן שיינברגר צלם
bizresponseimage
הקישור
הועתק