Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
onejollyeye
חוות דעת אחת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
תפסיקו לחפש. מצאתם את הדי-ג'י שלכם לאירוע. דרור הוא אדם נעים הליכות, קליל וכייפי. למרות אישיותו המדהימה, התכונה החשובה ביותר אצלו היא היכולת לקרוא בני אדם: לראות מצבי רוח, שפת גוף,... אנרגייה כללת וכו'. תכונה כזו היא הכרחית לכל אמן המתעסק עם מוזיקה וקהל.
שתבינו את מיקצועיותו של דרור אספר לכם מעשייה מחתונתינו: גם בחתונתינו, כמו בהרבה מאוד אירועים משפחתיים יש את הצד המסורתי: פרסי מצד אישתי, ומרוקאי מצידי, שקמים לרחבה רק כשהם שומעים את הסגנון שלהם. דרור הצליח לזהות, מבלי להכיר, את אותם מסורתיים ובתזמון מופתי למשוך את שניהם לרחבה כך שהם כבר רקדו כשהסגנון המבוקש הושמע.
בקיצור היה שמח.
שמו של העסק שדרור מנהל מציג בידיוק את מה שתקבלו:יותר מוסיקה, פחות בום בום.
אהבתי: 1. דור ידע לקרוא את הקהל: הקהל הגיע לרחבה בגלים. רקדו, אכלו, שתו, חזרו לרקוד וחוזר חלילה. מה שהדהים אותי הוא העובדה שדרור זיהה את זה בקהל ושינה את קצב, סגנון ועוצמת המוזיקה בהתאם.2. מי שרצה לרקוד רקד, ומי לדבר דיבר: מי שלא חפצה בליבו ריקוד באותו הרגע יכל לשבת ממש לא רחוק מהרחבה ולדבר. דרור אירגן את הציוד והעוצמת ההשמעה כך שברחבה המוסיקה הרקידה את האורחים (אבל לא מחרישת אוזניים) ומחוץ לרחבה המוזיקה חלשה יותר כך שהיושבים בחוץ ידעו שיש ריקודים אבל עדיין יכלו לשבת ולדבר בכיף ולא בצעקות.
לא אהבתי: שלאתר הזה אין יכולת בדיקת איות, אבל אצל דרור אין לי ולא מילה אחת רקע כנגדו.
מחיר: 4,500
הערות לגבי המחיר: סגרנו איתו מחיר של הרגע האחרון (שבוע לפני האירוע) לכן קיבלנו מחיר נמוך מאוד יחסית לעונה.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
הקישור
הועתק