Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
טושטושון
3 חוות דעת
התחל איתי שיחה  
שתף תמונה לסטורי
בפעם הראשונה נפגשנו עם אשת המכירות אמירה, שהיתה אדיבה וסבלנית מאוד.המבחר בחנות מאוד גדול, והבחור מצא בקלות טבעת בשבילו. עבור הטבעת שלי רציתי מצד אחד עיצוב קלאסי ועדין, אך מצד שני ...רציתי לעשות שינוי קל בטבעת, על-מנת שבטבעות של שנינו יהיה אלמנט משותף. כיוון שלא הייתי בטוחה לגבי התוצאה הסופית, נפגשנו עם יניב והסברנו לו בפרוטרוט מה בדיוק אנחנו רוצים.יניב היה מקסים, והבטיח לי שלא ייתן לנו לצאת מהחנות עם טבעות שאנחנו לא נאהב, גם אם זה אומר שהוא יצטרך לבצע תיקונים, ואפילו לעצב מחדש את הטבעת (כמובן - ללא תשלום נוסף).התוצאה הסופית היתה מדהימה ביופיה - אין ספק שיניב מוכשר בטירוף !!!!(גם מבחינת המידות, הטבעות ישבו "בול", שזה כשלעצמו לא דבר מובן מאליו)
אהבתי: המחיר כולל שירות לכל החיים של שינויי מידה, ניקוי, וחריטה לאחר החתונה.היחס האישי, השירות האדיב והמהיר (הטבעות היו מוכנות תוך 12 ימים, וזה מבלי שהלחצנו אותם בכלל), וכמובן את התוצאה הסופית !
לא אהבתי: שאין חניה בדיזנגוף :-)
מחיר: 3,000
הערות לגבי המחיר: לשתי הטבעות - 18K לאישה ו- 14K לגבר.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
Y. Shapira - יניב שפירא
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
לטיק-טק הגענו במקרה, לאחר שקיבלנו מהם קופון ל- 100 מגנטים בחינם בתערוכת חתונות.שלומי היה חביב וסבלני מהרגע הראשון, ועשה לנו מספר הדפסות ניסיון ללא כל התחייבות מצידנו, וללא תשלום (ל...א היינו בטוחים לגבי סוג הנייר, ולגבי צבע הרקע כי עיצבנו לבד את ההזמנה).התוצאה הסופית היתה בדיוק בגוון שביקשנו, וקיבלנו את ההזמנות (באיסוף עצמי) תוך יום וחצי.לגבי המגנטים - כאשר הגענו היו מוכנים רק 50, וראינו שמה שיצא זה לא בדיוק מה שהתכוונו. חגית אמרה שאין שום בעיה, שניקח את ה- 50 שהם כבר עשו ונשלח לה במייל את הדוגמא המעודכנת. למחרת שלחנו לה, וכבר באותו יום המגנטים היו מוכנים, ומה הסתבר ? שהם הכינו לנו 100 מגנטים מהסוג שרצינו, ולא רק 50 (כפי שאנחנו ציפינו לאור העובדה שכבר קיבלנו מהם 50 מגנטים) - וזה כשהמגנטים היו בכלל בחינם בגלל איזה קופון.המחיר למטה מתייחס להזמנות בגודל 12X18 דו-צדדיות מתקפלות.בקיצור - שירות מעולה ומהיר. דפוס איכותי. מחיר נמוך. ממליצים בחום !!!!!
אהבתי: בניגוד למקומות אחרים, הדפסות הניסיון הם ללא תשלום וללא על התחייבות.לגבי המנגטים - למרות שכבר הדפיסו 50 מגנטים שגויים בגלל טעות שלנו, קיבלנו מהם בסופו של דבר 100 מנגטים יפהפיים.
לא אהבתי: יש קצת בעיה למצוא חניה באיזור, אבל אם באים אחה"צ (אחרי 16:00) זה הרבה יותר פשוט.
מחיר: 770
הערות לגבי המחיר: ל- 350 הזמנות (2.20 להזמנה) + 100 מגנטים
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
טיק-טק דפוס אונליין
bizresponseimage
שתף תמונה לסטורי
במסגרת הסיבוב לחפש חליפה לחתן הגענו אל רוברטו לאחר שקיבלנו מספר המלצות.החנות קטנה וצפופה, אין מקום למדוד, ואין פרטיות.אמרנו שאנחנו מחפשים חליפה כהה, והמוכרת הציעה 3 דגמים בלבד. אחד... הדגמים לא ישב טוב על הגב, אבל המוכרת התעקשה שאין שום בעיה (היא טענה שהחליפה הגיעה רק אתמול לחנות, אבל היו פגמים בבד...). כשביקשנו מראה נוספת כדי שהחתן יוכל לראות את הגב בעצמו - המוכרת לא הבינה מה אנחנו רוצים ממנה. בסופו של דבר הסתדרנו עם מראת איפור קטנה שמצאתי בתיק.שאלנו לגבי המחיר, והתשובה היתה "1800 ש"ח לפני הנחה". שאלנו מה גובה ההנחה והתשובה היתה "כשתרצו לקנות נדבר על ההנחה". התנהגות ודיבורים כאלה הייתי מצפה למצוא בשוק הכרמל, ולא בקניון עזריאלי.במילה אחת - אכזבה גדולה !תוספת קטנה - ראינו ברוברטו חולצה יפה להחלפה לאחר החופה. המחיר של החולצה היה 290 ש"ח. אותה חולצה בדיוק בחנות בדרום ת"א עלתה לנו 150 ש"ח. לקבלת פרטי החנות בדרום ת"א ניתן לשלוח מסר אישי. תתרחקו מרוברטו !!!
אהבתי: כלום
לא אהבתי: שלא רצו להגיד לנו מה המחיר, אלא דיברו על הנחה בגובה לא ידוע.חנות צפופה, וחוסר מקצועיות מצד המוכרת.
מחיר: 1,800
הערות לגבי המחיר: לפני הנחה בגובה לא ידוע :-)
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
רוברטו
bizresponseimage
הקישור
הועתק