כל נותני השירות

על גג העולם: החתונה של מור ומוטי

ארגון וניהול אירועים
לפני 6 שנים | זמן קריאה: 2 דקות

מור עקיבא (27) ומוטי עומר (28) התחתנו בחתונת שישי ב-21.6.19, היום הארוך בשנה, והייתה להם חתונה לא פחות ממושלמת!

תמונה: LUZ לוז


"הכרנו בטיול לאילת של חברים משותפים לפני 3 שנים ומיד התחברנו. שנינו מתחום הייטק והמחשבים אז היה הרבה במשותף... בעיקרון, שני חנונים שנפגשו", מור מגדירה.

הצעת הנישואין שלהם הייתה סופר מרגשת: "בוקר אחד מוטי העיר אותי ואמר לי שטסים עוד כמה שעות ללונדון (העיר האהובה עלינו בערך), ביום השני שלנו שם הגיעה מיני לימוזינה לאסוף אותנו מהמלון והלכנו למסעדה שנקראת "סושי סמבה" - rooftop המשקיף על כל לונדון - שם הוא שלף את הטבעת. היה מהממם וסופר מרגש".


צילום: LUZ לוז
תמונה: חליפה: חליפות סגל


תמונה: LUZ לוז


תמונה: LUZ לוז




היום הארוך בשנה - חתונה עד השעות הקטנות
כאמור, זאת הייתה חתונות שישי, אבל היא נמשכה 13 שעות (!) - מ-11 בבוקר ועד 12 בלילה. יום שלם של ריקודים וטירוף! 
"חילקנו כובעי קש ומניפות לאורחים בקבלת פנים ובסוף האירוע חלות לשבת. הקונספט היה כמה שיותר פשוט ונקי - החל בשמלת הכלה שהייתה חלקה ונקייה לגמרי, ועד עיצוב השולחן של עציצי התבלין עם מיתוג עדין. האולם לטעמנו ממש יפה שחבל להורס עם תוספות..."

הם בחרו להתחתן ב"ג'ונה קלאב", שממוקם במלון "ווסט לגון" שבנתניה. "בשניה הראשונה שנכנסו לאולם הבנו שאנחנו הולכים להתחתן כאן!... האולם ממוקם בקומת הגג של המלון עם נוף עוצר נשימה של הים. 
האולם עצמו בעיצוב נורא מודרני וחדשני ככה שלדעתנו לא היה צורך בתוספות של יותר מידי עיצוב, גם החופה שלנו הייתה חופה מסורתית שבה החברים הקרובים שלנו החזיקו את היתדות".
הם משבחים את השירות במקום ואת מנהל האירוע שדאג לכך שהרגישו שהם בידיים טובות. "תמיד עזר היה זמין לכול חפירה ושאלה שלנו בהרבה סבלנות ואהבה".  

טיפים חשובים
זה אולי לא טיפ, אבל מור מספרת שהעובדה שהחתונה נערכה במלון הפכה את החוויה לעוצמתית אפילו יותר - כל החברים והמשפחה הקרובה יכלו להשאר לישון במקום וכך לא לדאוג לדרך חזרה הביתה.

הטיפ של מור לכלות: "קחו נשימה, תהנו מלא מהיום המדהים הזה, כי כמו בקלישאות הוא עובר בשנייה".



תמונה: LUZ לוז


תמונה: LUZ לוז


קרדיטים לספקים שעשו את החתונה:
איפור ושיער - שירן שפלר
טבעות נישואים- תכשיטי רות
די.ג'יי- שי טיבי האלוף! (מוזיקה פלוס) שעד היום אנחנו מקבלים עלו פידבקים טובים - קלע בול לטעם שלנו במוזיקה.
צלם- LUZ לוז
מקום לחתונה - ג'ונה קלאב נתניה
תכשיטים - נקנו בחול
שמלת כלה - נקנתה בחול מעצבת ספרדיה ושמלה שניה מזארה.
חליפת חתן - סגל חליפות

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו







עוד כתבות שיעניינו אותך
עשרת הדיברות לחתונה מוצלחת
ארגון וניהול אירועים
הפייבוריטיות שלכם: 10 הכתבות שעשו לכם את השנה...
ארגון וניהול אירועים
שנהיה לראש: מתכונים לראש השנה
ארגון וניהול אירועים
בואו נדבר חתונה פרק 27: איך מתכננים חתונה כשההורים גרושים?...
ארגון וניהול אירועים
יש בקשות שאי אפשר לשכוח: הספקים מספרים על הבקשות הכי מפתיעות שקיב...
ארגון וניהול אירועים
הכלה שכתבה את הדרך לחופה: סיפור החתונה של ליבי וגל...
ארגון וניהול אירועים
החלום שלהם, בדרך שלהם: החתונה של ליז ואלעד...
ארגון וניהול אירועים
יומנה של מלווה: חמש חברות, ארבע חתונות והמון שיעורים...
ארגון וניהול אירועים
4 ההחלטות הכי חשובות במראה של החתן והכלה...
ארגון וניהול אירועים
כך תגרמו לאורחים שלכם ליהנות
ארגון וניהול אירועים
אל תפספסו אותם: הפרטים הקטנים שיכולים לשנות את כל החתונה...
ארגון וניהול אירועים
מהבוקר ועד לחופה: מה הספקים שלכם יודעים שאתם עדיין לא?...
ארגון וניהול אירועים



שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © ואיו ריויוס בע"מ