הוספנו את נותן השירות למארגן החתונה שלכם.
לחיצה על כפתור תוביל ל-WedPlanner
סגרתם?
סגרנו!
מנהלים את החתונה בקליק, בקלות וללא עלות!
נהלו את כל המשימות במקום אחד:
קבלו המלצות אישיות וצ’קליסט כדי שלא תפספסו דבר, נהלו את רשימת המוזמנים שלכם,
עצבו בעצמכם הזמנה דיגיטלית ושלחו אישורי הגעה בקלות וללא עלות.
כיף לשמוע שסגרתם עם
"שמעון בר" קייטרינג וסדנאות בישול,
איזו משימה נותן שירות זה משלים בארגון החתונה?
הזינו את עלות השירות:
מה המחיר לאדם?
מה עלות השירות?
₪
הזינו את מספר האורחים המינימלי:
*עלות השירות בפועל תחושב לפי מספר האורחים שאישרו הגעה
המשך
תודה.
למנהל החתונה
המשך גלישה
הרב קוק 56 הרצליה
דרוג הגולשים
-
מחושב לפי ביקורות וחוות דעת של זוגות מתחתנים
3
0
0
0
0
הדירוג נקבע על ידי
אלגוריתם ייחודי המחשב מספר רב של נתונים ביניהם: מספר חוות הדעת, הרלוונטיות שלהן, עומק התוכן המופיע (למשל: הכותב ציין תאריך, מחיר, טיפ לזוגות הבאים, הוסיף תמונה וכתב על ספקים נוספים). חשוב לציין שהדירוג אינו ממוצע פשוט.
100 / 94
טוב מאוד
לפי
3
מדרגים
94
אודות "שמעון בר" קייטרינג וסדנאות בישול
קייטרינג איכותי מארוחה זוגית ועד אירוע רב משתתפים חתונות, בר-בת מצווה, בריתות, ימי הולדת, ארוחות משפחתיות ועוד....
סדנאות בישול פעילות לחברות או פרטיים כיום גיבוש מהנה וסוחף
יש אפשרות למקום לאירוע
עוד
פחות
דרגו את
"שמעון בר" קייטרינג וסדנאות בישול
מאכזב
בינוני
טוב
טוב מאוד
מצוין
3
ביקורות
וחוות דעת על
"שמעון בר" קייטרינג וסדנאות בישול.
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
מקצועיות
מתן שירות
זמינות
תמורה למחיר
אין הרבה פעמים בחיים שאנחנו מופתעים כל כך לטובה (גם כשהציפיות לא נמוכות וגם כשזה האירוע הרביעי שלנו עם שמעון וציפי)!
עשינו בת מצווה בחצר שלנו בשישי בערב עם תפריט בשרי. שמעון, ציפי ...וצוות סופר מקצועי ונעים הגיעו בצהריים, תקתקו הכל ברוגע ונועם (הציוד הגיע שעה וחצי לפניהם כמו שעון). באירוע עצמו הכל זרם בכמויות נדיבות ובנעימות, עם תשומת לב לצרכים של כולם: כולל ילדים, צמחונים, שומרי כשרות וסכרתיים. שאף אחד לא יקופח ולא יחסר כלום. האוכל הוא באמת בליגה אחרת ואין אורח שלא הילל! פשוט שיחקנו אותה בגדול, ממנות הפתיחה המסתובבות, הבשרים הכי הכי על בוצ'רים מרשימים (ואני בכלל צמחונית אבל את ההתלהבות של האורחים אי אפשר היה לפספס) והקינוחים, שכל אחד מהם יצירה !!! שמעון וציפי עצמם הכי קשובים, כייפיים ומצחיקים, וגם בתשלום יצאו לארג'ים. בסוף השאירו נקי, מסודר, האוכל שנשאר ארוז במקרר בקופסאות ו.. מתנה עוגה שתהיה לנו למחרת :) אנחנו הרבה יותר מממליצים בחום רב, כייף למי שיקח אותם!
תאריך קבלת השירות: 19/06/15 הערות לגבי המחיר: הוגן ביחס לתמורה
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
מקצועיות
מתן שירות
זמינות
תמורה למחיר
עשינו אירוע קטן של כ-80 מוזמנים בחצר הבית של ההורים ביום שישי בצהריים עם תפריט חלבי. לפגישה הראשונה שמעון הגיע אל המקום ללא שום בעיה וללא שום התחייבות ותוך מספר דקות הרגשנו שי...ש לנו מישהו שמבין את הראש שלנו. לכל אורך ההכנות שמעון היה זמין ותמיד נענה לכל בקשה בחיוך ובשמחה. ביום האירוע הכל תיקתק, כל הציוד היה במקום אחרי פחות משעתיים, האוכל יצא בזמן ובשום רגע לא היה מחסור של מנה או שתייה מסויימת. הצוות שהגיע יחד עם שמעון היה סופר מקצועי ויעיל ולמרות הקשיים שבשטח (חום, צפיפות ומגבלות אחרות) הכל זרם בצורה מופתית. והאוכל- כל מילה מיותרת. עוד בטעימות הבנו שנפלנו על מישהו טוב, אבל באמת שצריך לטעום כדי להבין עד כמה. קיבלנו מחמאות מתלהבות (וכנות ביותר) מכל האורחים. בנוסף התפריט ששמעון הציע היה נדיב ומגוון ביותר במחיר הוגן. ובכלל שמעון עצמו, מעבר להיותו שף מוכשר, הוא גם אדם מקסים ומצחיק שראינו בו הרבה מעבר ל"נותן שירות" אז מי שלא הבין בינתיים- מומלץ בחום!
אהבתי: האוכל, הגישה, המקצועיות לא אהבתי: אין דבר כזה מחיר: 185
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.