להקת בוראן – מהמובילות בתחום המוסיקה הקלטית בארץ .קיימת כ - 10 שנים .
מוסיקה אירית וסקוטית , הופעות , קונצרטים ואירועים . חמת חלילים , חליליות איריות , כינור ותוף אירי לצד גיטרות , בוזוקי אירי בס ותופים . אפשרות למופעים המשלבים ריקוד אירי והפעלות של ריקוד אירי , מוסיקה שנוגעת בשמחה וברגש .
לימוד מקצועי ורציני על חמת חלילים סקוטית
לימוד על חמת חלילים אירית
לימוד על תוף אירי
לימוד על חליליות איריות
לימוד על תוף סקוטי
לימוד על כינור אירי
מאז הקמתה הספיקה בוראן להופיע במגוון פסטיבלים ומופעים: עיר הבירה , 4 ימים באירלנד, סולם יעקב, פסטיבל האביב, הובלת הקמפיין של בירה מרפיס ועוד. להקת בוראן מופיעה במגוון שילובים מוסיקליים ובשנים האחרונות הלהקה לוקחת חלק במופע "אש קלטית" המשלב מוסיקה אירית וסקוטית עם ריקודים איריים והשפעות אתניות ים תיכוניות . במסגרת המופע "אש קלטית" אירחה להקת בוראן את הרקדנים האיריים קולין ראיין וג'ואן ראיין מהמופע הבינ"ל ריוורדאנס .
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
נבדק ואומת
חוות הדעת נקראה ובדקה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת
חוות דעת חדשה
הכותב לא קיבל שירות מלא
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
מקצועיות
מתן שירות
זמינות
תמורה למחיר
הרכב של שלושה נגנים מחברי הלהקה (כלי הקשה, כלי מיתר וכלי נשיפה - הם משנים כלים לאורך ההופעה) הופיעו בקבלת הפנים בחתונה שלנו השבוע.היה מקסים! אחלה מוזיקה, יצרה אוירה טובה על תחילת ה...אירוע (מה שהשפיע גם בהמשך) ולאורחים היה מגניב שיש להם הופעה חיה. למי שמתחבר למוזיקה, והאורחים גם מתחברים למוזיקה, - זה מומלץ!
אהבתי: הם מנגנים מקסים, וההופעה שלהם מוסיפה לחתומה מימד של סבבה. הערות לגבי המחיר: ממש לא כלום ביחס למחיר האירוע (שבמקרה שלנו היה גם שפוי)
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על הנסיון והחוויה האישית של המשתמש/ת.