mitformit

להמשך גלישה באתר

מי הזיז את המנה שלי? חווית קייטרינג גורמה לאירועים באלכסנדר


מאת | אולמות וגני אירועים | 13:21 13/11/2018 | זמן קריאה: 2 דקות

הכל אודות עמדת קבלת הפנים החדשה של מתחם האירועים אלכסנדר ומהו הטרנד שעומד מאחוריה


פוד טראקס, קיר מתוקים ועוגות חתונה לא צפויות – בדומה לטרנדים אחרים מעולם החתונות, כך גם הגימיקים קייטרינג גורמה לאירועים לא קופא על השמרים (שמתם לב מה עשינו פה?). אחרי שהמטבח הפתוח בגני האירועים הפך להיות כמעט סטנדרט בכל קנה מידה, נראה שבעלי מתחמי האירועים נמצאים כל הזמן בחיפוש אחר הקונספט הבא שיגנוב את ההצגה.

אחת מהמעלות הרבות של גן האירועים אלכסנדר היא ההבנה שהאוכל הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה השלמה של האירוע מוצלח באמת. מטבח השף, בניצוחו של יואב הרט, מציע תפריטים עשירים ומגוונים, כדי לעזור ליצור חוויה קולינרית ברמה הגבוהה ביותר. לטענת השף הוותיק, באלכסנדר משתדלים כל הזמן להכניס טוויסטים מעניינים, הן במנות התפריט והן באופן הגשתן, כך שהאורחים ייהנו תמיד מחוויה קולינרית מיוחדת, גם אם זו לא הפעם הראשונה שהם מגיעים למקום.

עמדת קבלת פנים חדשה באלכסנדר
הכנת האוכל מתבצעת לעיניי האורחים ובהתאם לבקשתם, צילום: Canfi Photography  
תמונה: אלכסנדר
עמדת קבלת פנים חדשה באלכסנדר

תמונה: אלכסנדר

הגשת קייטרינג גורמה לאירועים באלכסנדר


בשנה האחרונה החליטו באלכסנדר לקחת את אומנות הגשת האוכל שלב אחד קדימה. בהשראת מסעדות סושי יפניות ומסעדות טאפאס מודרניות, הקימו בגן האירועים היוקרתי אלכסנדר עמדה חדשנית להגשת מנות פתיחה במהלך קבלת הפנים. הגימיק הקולינרי החדש באלכסנדר משלב למעשה בין שני קונספטים מוכרים בעולם הגשת האוכל: מטבח פתוח ו-Tappas Running. 

היתרון בעמדה החדשה הוא כפול. ראשית, מדובר באטרקציה של ממש, כאשר האורחים עומדים מרותקים בזמן שהצוות המיומן והמקצועי עובד על הכנת המנות והצילחות שלהם. שנית, כל אורח יכול פשוט להושיט יד בכל רגע נתון ולבחור את המנה המועדפת עליו, מבלי להשקיע מאמץ בחיפושים אחר העמדה המתאימה בגן האירועים רחב הידיים.

העמדה החדשה במתחם האירועים אלכסנדר בפעולה

קייטרינג לחתונה שיוצא מהמטבח של גן האירועים, מציב כבר שנים ארוכות סטנדרט ברמה של מסעדת יוקרה וקורא תיגר על כל מה שמכונה "אוכל של חתונות". כל אחת ממנות התפריט היא כזו שמכילה עולם שלם של טעמים, ולכן במקרים רבים קשה למצוא מנה שיוצאת מהמטבח שניתן לתאר אותה בשתי מילים בלבד. על גבי המסוע הרץ מוגשים עבור האורחים לא פחות מ15 מנות שונות ומגוונות, כמו סשימי מוסר ים על ברוסקטה, סלט עוף בסגנון אסייתי, טרטר סלמון עם אדממה, וכמובן אחת מהמנות היותר מדוברות מהמטבח של אלכסנדר - עוגיית מקרון עם פטה כבד אווז המוגשת עם פירות יער חמצמצים.

עמדת קבלת פנים חדשה באלכסנדר
מנות שאי אפשר לתאר בשתי מילים בלבד, צילום: Canfi Photography  
תמונה: אלכסנדר
עמדת קבלת פנים חדשה באלכסנדר

תמונה: אלכסנדר

יתרון נוסף שיש בעמדה המיוחדת, היא הגמישות בהכנת המנות כך שיתאימו לדרישות וההעדפות של האורחים. כך, הדודים חולי הצליאק, החמות ששומרת על אורח חיים פולאוליטי והחברים שאוכלים טבעוני - יוכלו גם הם ליהנות ממבחר רחב של מנות פתיחה מענגות.

עמדת קבלת פנים חדשה באלכסנדר
מנות פתיחה שמתאימות לכולם  
תמונה: אלכסנדר