ב 14/6/07 התחתנו ב"תצפית" שבהרצליה, ורוברט גיטלמן תיקלט.
אין מילים לתאר את הכישרון והאומנות שאיש הזה מחולל. הוא תקליטן אחד הטובים
והמוכשרים שראינו בכל החתונות שהיינו עד היום (והיינו בהרבה). רוברט גיטלמן הוא אגדה במקצועו.
באירוע שלנו אשר הכיל 450 איש מארבע עדות שונות(אשכנזים,עיראקים,תורכים וצרפ...תים), הוא שילב את המוזיקה בצורה כל כך מקצועית מבלי לפספס אף עדה, ואף אחד לא הרגיש בשינוי סוגי המוזיקה, כל אחד נהנה מהמוסיקה שאליו הוא משתייך יחד עם שאר האורחים. האורחים לא הפסיקו לרקוד, לקפוץ ולהשתולל עד סוף האירוע.
עד היום חודשיים לאחר האירוע, אנחנו לא מפסיקים לקבל תשבוחות והערכות על התקליטן האדיר הזה שבזכותו כולם נהנו, אף אחד לא ישב אפילו לרגע, ואם כן זה היה רק בכדי לנוח לכמה רגעים.
רוברט יודע איך להרקיד את כולם מבלי לתת לאף אחד להרגיש מקופח. הבחור פשוט גאון מוסיקלי שיודע את העבודה.
בקיצור, התקליטן עושה את כל האירוע, לא להתפשר, לקחת את הכי טוב.
ואם אתם שואלים אותנו ועוד 450 איש שנכחו באירוע שלנו, אז רוברט גיטלמן הוא התקליטן אחד הטובים, אם לא הטוב ביותר שראינו עד היום באירועים בישראל.
עוד
פחות
השילוב של המבוגרים עם הצעירים על הרחבה
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על הניסיון והחוויה האישית של המשתמש שכתב אותה.