Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
דף הבית   >   נותני השירות   >   קייטרינג קסם הקרמל   >   חוות דעת של לירון צפדיה
שתף תמונה לסטורי

חוות דעת על קייטרינג קסם הקרמל

דירוג
מצוין
100 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות קבלת השירות בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
שלום לכלום!
שמי לירון זהר ואני התחתנתי באולם ה"ארקה" בנמל ת"א ב-23.3.2009.הקייטרינג שבחרתי היה "קסם הקרמל" ואני רוצה לומר שאין לי מילים! הטלפונים לא מפסיקים לצלצל ולשאול מי היו הקייטרינג בחתונה.
אנחנו משפחה שבאה מעולם הבישול והקנדטוריה ולכן אנחנו ידענו לשים דגש בבחירה שלנו לא רק על האוכל אלא גם על כל מה שמסביב.
מדובר בקייטרינג ברמה גבוהה ביותר. החל מחומרי הגלם, הטעם, השפע, הויזואליות של האוכל וכלי ההגשה, מלצרים מקצוענים ואדיבים, מנהל הקייטרינג שממש התחברנו אליו (ניר) היה מקצועי, מבין עניין, פתוח להצעות, לבקשות שלנו, אפילו הכין לנו עמדה שלמה של קינוחים מדהימים דיאבטים (למס' דודים ללא תוספת סוכר).האוכל הוגש טרי, עסיסי לאורך כל הערב, לא היה חסר דבר ועד סוף החתונה האוכל הוגש בכמויות.
התפריט שלנו כלל מדליוני פילה בקר (שהיה גולת הכותרת), סבריבס טלה, דג עסיסי (לא זוכרת איזה) מצופה בקראסט עשבי תיבול, פרגית ברוטב הדרים (מעולה!), 3 סוגי אורז עם פטריות, ניוקי בפסטו, גראטן בטטות ותפוחי אדמה וסלטים מ ע ו ל י ם!!(במיוחד הסלט רימונים סלרי ונענע ובורגול עם חמוציות ושקדים) ועוד ועוד.הקינוחים היו מדהימים והוגשו בצורה כ"כ יפה (גלילית מקופלת על מקל, פרלינים שוקולד ופסיפלורה, קרמבו תוצרת בית מצופה בגנאש שוקולד לבן ןחלב, פונדאנט שוקולד חם, "סוכריות" שוקולד על מקלות קינמון ועוד ועוד. מה שלא תבחרו ממליצה בחום ללכת לטעימות ולבדוק את הנושא!!ושיהיה במזל טוב!!
...
אהבתי: את המחיר ואמינות בעלי המקצוע, מקצועיות ואיכות האוכל, אופן וצורת ההגשה, מקצועיות המלצרים וכמובן מנהל הקייטרינג ניר וכמובן השף חיים.
לא אהבתי: אין דבר כזה...
מחיר: 300
הערות לגבי המחיר: שווה כל אגורה. נע בין 290 ל-340
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
קייטרינג קסם הקרמל
bizresponseimage
לצפייה בעמוד העסק
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
דברו איתי
הקישור
הועתק