האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
מקצועיות
מתן שירות
זמינות
תמורה למחיר
אל אלמוג הגענו אחרי שמספר DJים אחרים שהמליצו אחד על השני היו תפוסים, ובסוף ע"י מיון בMit4Mit מצאנו למי יש הכי הרבה המלצות והתקשרנו. וזה לא סתם! מהשיחה הראשונה הבנו שאלמוג הוא איש מקצוע, אלגנטי אינטילגנטי ונעים. בפגישה הראשונה אלמוג השמיע לנו כל מיני דברים, ועלה שאלמוג למרות הגיוון הגדול של המוסיקה שאנחנו שומעים מכיר את הכל! הבנו די מהר שאלמוג הוא הDJ שחיפשנו, אחד שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות ושכולם ירקדו באירוע שלנו. וכן באמת היה. האורחים רקדו בלי סוף, עד שכבר לא היה לנו כוח לעמוד על הרגלים, ועם זאת הוא לא ויתר לנו על ביצוע נוסף של הריקוד המדהים שלמדנו אצל שרון גרוסמן (אבל זה כבר לביקורת אחרת). כשבאנו לבחור שיר כניסה לחופה, היינו מבולבלים מאוד, ומההגדרה שלנו של משהו "אחר" מחד, ומרגש מאידך אלמוג קלע מייד עם ביצוע של אמן לא מוכר בשם לוקה בלום.
במהלך החתונה, האורחים (חברים של אבא) כבר סיפרו שהם נהנים מהמוסיקה מאוד (הוטל קליפורניה למשל) והחברים בעבודה אותו הדבר (סקאזי, אינפקטד, רייג')!
הבחירה באלמוג השרתה לנו שקט נפשי מבחינת הבחירה שבחרנו, ובנוסף אלמוג נתן טיפ חשוב לגבי צלם המגנטים. מעבר לכך, כל מי ששמע שסגרנו עם אלמוג סיפר לנו שהוא DJ מצויין, אחרי החתונה גם אנחנו יכולים לספר את זה לאחרים.
...
אהבתי: את הרוגע, האלגנטיות והאיכפתיות לא אהבתי: את השומרת בכניסה לבניין של המשרד שלו... :) הערות לגבי המחיר: מחיר טוב לאירוע חורף, לא יקר בכלל.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.