Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
דף הבית   >   נותני השירות   >   עינב בר מאפרת מקצועית ומעצבת שיער   >   חוות דעת של sayeleta
שתף תמונה לסטורי

חוות דעת על עינב בר מאפרת מקצועית ומעצבת שיער

דירוג
מצוין
100 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות קבלת השירות בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
כל העבודה מול עינב היתה יוצאת מגדר הרגיל! משיחות הטלפון וקביעת מקום ומועד ההתארגנות (במלון קרוב לאולם), באיפור הניסיון וביום עצמו הכל הלך חלק ובכימיה טובה.
עינב מסודרת ביותר בזמנים ודאגה לעדכן אותי ולהזכיר לי הכל בזמן, וכמובן - לעמוד בו בעצמה.
באופן חריג לא הייתי הכלה היחידה באותו היום (וכמובן שידעתי מראש) אבל היות ורציתי איפור ושיער יחסית פשוטים, ועברנו על הכל ביום של איפור הניסיון, לא היה צריך לחץ של זמן.

ביום החתונה, ולמרות השעה המאוחרת, עינב נשארה (באיזור ירושלים) לעצב שיער ואיפור עבור 5 בנות משפחה נוספות, ולתיקונים (שכלל לא הייתי צריכה) אחרי הצילומים. המשפחה יצאה מרוצה - כולן היו מדהימות, כשהביאו עמן תסרוקות להשראה ועינב עבדה עם כל אחת על הרעיון שהיא רצתה.

מבחינה מקצועית, של עיצוב השיער והאיפור - עד היום אני מקבלת שבחים על האיפור והשיער המקסימים, שיותר מהכל, עזרו לי לשמור על מי שאני, ולא להרגיש שאני במסכה. אני לא אוהבת איפור כבד או תסרוקות מורכבות, ועם הרבה תמיכה עינב עזרה לי למצוא איזון מושלם בין איפור יפה ושיער אלגנטי שיתאים לרוח האירוע ולשמלה, ולפשטות שתרגיש לי כמו עצמי.

בסופו של דבר, בחתונה נראיתי כמו גרסה "משודרגת" מאוד של הסגנון האישי הקבוע שלי, וזה בדיוק מה שחיפשתי!
...
אהבתי: חוץ מהשיער והאיפור בפן המקצועי - ההיבט האישי של העבודה שלך מולי ומול בנות המשפחה היה יוצא מגדר הרגיל. לא היה ולו איחור קל, אפילו שהיתה כלה אחת לפני, וכל היום תיקתק בקלות. עינב אפילו התקשרה אלי שבוע לפני החתונה לוודא שלוחות הזמנים שקבענו עדיין נכונים, ויום לפני החתונה - רק שלא אדאג מסיפורים על בעלי מקצוע שמבריזים בלי להודיע!
לא אהבתי: אין דבר כזה!
מחיר: 1,650
הערות לגבי המחיר: כולל איפור ניסיון ונסיעות לירושלים
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
הקישור
הועתק