"

מה כבר אפשר לומר על גילי ועל צוות ...

"
חוות דעת 1 מתוך 89 על איט - EAT
  כתב/ה חוות דעת לפני 6 שנים
100 מתוך 100
מה כבר אפשר לומר על גילי ועל צוות העובדים המדהים שלו שעדיין לא נאמר?גילי הוא שף בחסד עליון!!!הוא בן אדם שכייף סתם לשבת איתו ולדבר!!!הוא יודע לעשות מכל אפריטיף יצירת אומנות (קולינארית וויזואלית).המחירים שלו מאוד צנועים ביחס למה שמקבלים ממנו וביחס למתחרים שלו ("טעם וצבע", "אבשה", "מיקל", "בראף"...).יש לו ידי, עיני ולב זהב.כל דבר אצלו נעשה עם הרבה מחשבה לגבי צורת ההגשה והפרקטיות של המנה.הוא יודע לסדר את החבילה ככה שכולם יהיו מרוצים - אי אפשר לצאת מהמשרד שלו להגיד שמשהו לא היה לפי שביעות רצוני - הכל פשוט מושלם ומושקע.יש לו קונדיטורית שמכינה דברים שלא נראו בארץ - זו הזדמנות טובה ללכת וללמוד אצלה מה זה קינוחים:כל פטיפור מענג את הלשון ואת העיןובניגוד לקינוחים אחרים - כל קינוח כאן הוא קטן - ככה שתוכל לאכול להכל ולא להמלא מאיזו מעוגת שוקלד...מי שסוגר עם קייטרינג אחר (בתקציב של לפחות 250-230 ש"ח) פשוט לא נורמלי!!!הלוואי ויכולתי לעשות כל יום ארוע עם גילי והצוות שלו!!!עצם העובדה שבעל הבית הוא גם השף - משנה את כל התמונה.פשוט כל העסק שלו עובד במשך יומייים ר בשביל לרצות אותך את האורחים שלך - וזה ניכר מאוד במהלך החתונה.ההדים שקיבלנו על רמת שביעות הרצון מהאוכל והשירות לא מפסיקים לעלות מאורחים.
לא אהבתי אצל העסק: שהכל מצויין ואין מה ללכלך עליו...
מחיר: 250 ₪
הערות למחיר: שווה להוסיף כבד אווז לקבלת פנים + אוסובוקו לעיקרית
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על הניסיון והחוויה האישית של המשתמש שכתב אותה
קרא עוד חוות דעת על איט - EAT

hello

להמשך גלישה באתר
up