האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות
קבלת השירות
בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
מקצועיות
מתן שירות
זמינות
תמורה למחיר
טוב זה קצת מצחיק לכתוב חוות דעת על אילן לאחר שטף 5 הכוכבים שיש באתר הזה לגביו אך בכל זאת אנסה לפרגן למי שהיווה את אחת מנקודות החוזק של החתונה שלנו.
קודם כל נתחיל בזה ששנינו (חתן וכלה) רוסים, מה שאומר כמובן משפחה רוסית שאומר שיש חלק לא מבוטל של מוסיקה רוסית באירוע בשילוב עם מוסיקה רגילה.
כמו כן ראינו הרבה די ג'יים לפניו ואחריו שמתמחים בחתונות רוסיות וגם די ג'יים רגילים וכמעט תמיד חזרה אותה מנטרה של "אחי אל תדאג מוסיקה כל אחד יכול לשים" וכל הזמן ניסו לדחוף לנו נגני סקסופון, כינור, גיטרה, מפוחית, אקורדיון, ושלל כלים אחרים, זמרים כושלים דרג ד' ומופעים עלובים. נציין שזה נפוץ בעיקר בקרב תעשיית החתונות הרוסית ולא מאפיין די ג'יים ישראלים.
אצל אילן אין דבר כזה הוא בא לשים מוסיקה שמתאימה לזוג, לקהל ולאווירה במקצועיות גבוהה מאד.
בשתי הפגישות שלנו הוא ידע לבנות את הסדר המוסיקלי של הערב. הוא זה שדאג לנו לשיר צעידה לחופה ושיר שבירת כוס.
באירוע עצמו ידע לשלב נהדר את כל השירים שהבאנו לו (שלמעשה היוו 90% מהשירים). מאד גמיש לשינויים של הרגע האחרון. הגיע אלינו לחתונה אחרי שנפצע באותו יום ולא איכזב. שוב רמה מקצועית מעולה.
סוג המוסיקה שלנו היה עם דגש כבד על אייטיז כאשר יש מעברים בין אייטיז אמריקאי לרוסי בנוסף לשירים איטיים, רוקנרול, ומיינסטרים רוק מאוחר בערב.
בכל זאת הערה קטנה:
לפי דעתי אילן מתאים לאנשים שמוסיקה חשובה להם. שעושים מאמץ לחשוב מה יהיה הקהל, מה הוא רוצה לשמוע ולא כאלה שבאים בגישה של לתת לדי ג'יי לשים את הפלייליסט הקבוע ("אחי סמוך עלי אני יודע מה עובד"), ובטח לא כאלה שרוצים להרביץ במזרחית.
מצד שני מי שרוצה מוסיקה ייחודית באירוע לא יוכל להתקיל את אילן, לפחות לא בסגנון ההגשה של המוסיקה, איך ומתי לשלב אותה ואיזה אפקט היא תעורר.
בקיצור מי שמבין מה המוסיקה תעשה לאירוע שלו אז אילן בשבילו. מי שאוהב זמרים ששם המשפחה שלהם מסתיים בפרץ יש שלל ח'ברה בני 18 שיעשו את העבודה במחיר מציאה...
אהבתי: היכולת לתת הצעות למוסיקה ייחודית במינימום זמן ולאלתר על המדיה פלייר בפגישות במהירות מדהימה. לא אהבתי: לא מצליח לחשוב על משהו שלילי מחיר: 5,500
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.