Mit4Mit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

White November 2026
RIGHT NOW. WHITE NOVEMBER. זה הזמן לגלות את כל ההטבות לחתונה שלכם
דף הבית   >   נותני השירות   >   זברה | ZEBRA   >   חוות דעת של gabriela106
שתף תמונה לסטורי

חוות דעת על זברה | ZEBRA

דירוג
מצוין
100 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות קבלת השירות בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
עמרי היה ללא ספק הבחירה החכמה והטובה ביותר בחתונה שלנו!. חשוב להגיד את הפרטים הראשונים - התחתנו ב-11.10.11 בכוכב הים קיסריה. מוזיקה היא אחת הסיבות העיקריות בשבילה אנו חיים ולכן המוזיקה בחתונה שלנו הייתה ללא ספק העיקר! רצינו מישהו שיבין את הכיוון שלנו ושיצליח לגרום לזה שאנחנו לא נוריד את החיוך כל הערב - זה מה שבאמת קרה. הגענו לזברה דרך הכרות מוקדמת בעקבות כל המסיבות שאנשי הזברה עושים בימים רגילים (מועדון הבלוק המככב כמובן) ונפגשנו עם עמרי. הסברנו לו שאנחנו לא מתכוונים לשים את כל השירים המוכרים שאנחנו כבר לא יכולים לסבול כשאנחנו מגיעים לחתונה ושהכיוון שלנו הוא רוק מובהק כאשר יש לנו רשימה של בערך 300 שירים. עמרי במקום להיבהל רק שמח יותר - הוא ממש התלהב מהשירים שבחרנו (מה שכמובן החמיא לנו מאוד) ופשוט זרם לגמרי כל הפגישה. אנחנו סיכמנו בינינו שזה לא לעניין לסגור על המקום ושאנחנו חייבים עוד לדבר על זה בסוף הפגישה אבל פשוט לא היה על מה! בפה אחד אמרנו לו שאנחנו רוצים לסגור וכבר אז הייתה לנו תחושה שאנחנו שקטים לגמרי מההחלטה.
במהלך ההתארגנויות לחתונה החלטתי להפתיע את נועם (החתן) ולהביא את להקת אטליז בהפתעה מאחר והוא פשוט מת עליהם - גם כאן עמרי שיתף פעולה לחלוטין ורק עזר לי בהקמת הפרויקט הזה. בחתונה עצמה לא הפסקנו לקבל מחמאות על כמה שהוא מגניב!!! ואיזה כיף להשתולל בחתונה שלנו. התגובות הגיעו גם אחרי ועד היום אנחנו זוכרים את הדבר שהיה לנו הכי חשוב בחתונה - המוזיקה המטורפת שהייתה לנו וכמה כיף זה עשה לכולם. החתונה נגמרה בזה שהיינו חייבים לעזוב את המקום ב-03:00 ולכן כבר ממש התחננו לעמרי שיפסיק כי אנחנו חייבים להתקפל :)
...
אהבתי: את עמרי! מעבר לכישרון והאמנות הוא פשוט אדם מקסים. חוץ מזה יש את הילי מהמשרד שדואגת להכל בחיוך חביב ואלעד שמנהל את העניינים במקצועיות רבה.הדבר החשוב ביותר כנראה להבין שם זה שיש עסק עם בני אדם לאורך כל הדרך!
לא אהבתי: שבסופו של דבר הערב נגמר :)
מחיר: 6,500
הערות לגבי המחיר: הרבה מעבר לסביר בעקבות מה שמקבלים
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק
לוגו של העסק
זברה | ZEBRA
bizresponseimage
לצפייה בעמוד העסק
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
דברו איתי
הקישור
הועתק