דף הבית   >   נותני השירות   >   עובד כהן   >   חוות דעת של reutbe1

חוות דעת על עובד כהן

reutbe1
מאכזב

אני מתחתנת ב-15.5.12 והתחלתי במסע חיפוש אחר השמלה המושלמת עבורי. הקשתי בגוגל-שמלות כלה- ובתוצאות החיפוש קיבלתי קישור לאתר של המעצב עובד כהן בחולון.
התקשרתי למקום ונקבעה לי פגישת ייעוץ. היחס לא היה יותר מדי טוב, נתנו לי הרגשה כאילו אני לא מבינה ונתנו לי למדוד שמלות שמראש אמרתי שהן לא מה שאני מחפשת, אבל הסכמתי למדוד אותן כי אין לי מה להפסיד. אהבתי שמלה אחת מתוך מספר שמלות שמדדתי אבל לא הייתי שלמה עד הסוף. רציתי להביא עוד אנשים איתי שיראו אותה לפני שאני סוגרת.
כמובן שכשמדדתי כולם החמיאו והמילה "מאמי" עפה שם לכל כיוון בלי הכרה. ורד (המוכרת שם) שמייד זיהתה אצלי קומץ התלהבות מייד ניסתה לסגור עסקה אבל לא רציתי לעשות שום צעד עד שאני מקבלת חוות דעת נוספת של מישהי שאני סומכת עליה. היא שיכנעה אותי לתת לה 200 ש"ח על החשבון בתואנה שישמרו לי את השמלה (שזה הזוי הרי הם יכולים להשכיר אותה עד לאותו תאריך מיוחל כאוות נפשם...אז מה בדיוק לשמור?!) ואם אני לא ארצה לסגור עסקה ה-200 ש"ח יוחזרו לי במלואם. אני ברוב תמימותי נכנעתי ללחציה ונתתי לה 200 ש"ח. אחרי מספר ימים נסעתי לתל אביב בדיזינגוף שם מצאתי הרבה שמלות בסגנון שחיפשתי, במחירים יותר זולים (עובד-10000, דיזינגוף-7500), והמוכרים שם לא העיזו להגיד לי לשלוף את הארנק כדי שיוכלו לשמור לי שמלה. מאותו הרגע הבנתי שהמקום של עובד לא בשבילי, ואני לא עושה שם עסקה. התקשרתי למקום לבקש את ורד ולספר לה על החלטתי. היא כמובן התאכזבה ואמרה שתיצור איתי קשר לגבי מתי אוכל להגיע לקחת את הכסף שלי בחזרה. וכמובן שהיא לא התקשרה, ולא ענתה לי גם לטלפון במשך ימים.עד שהחלטתי שאני פשוט נוסעת למקום. הגעתי וכמצופה התקבלתי בפנים מאוד חמוצות, ורד די הופתעה לראות אותי שם כי עכשיו היא לא יכולה להתחמק. ניסתה להגיד שהיתה חולה ובגלל זה לא ענתה, אבל זה היה שקר גס הרי כל פעם שהתקשרתי למקום נאמר לי שהיא נמצאת ועסוקה. השרות שם גרוע, לא מקצועי, ואפילו גובל בצביעות!! בינתיים שהם מחפשים את ההזמנה שלי עובד הגיע למקום בכבודו ובעצמו, בפוזה עם משקפי שמש, הבין שאני רוצה לבטל ובקושי הסתכל עליי אחרי שהיה אליי כ"כ נחמד ביום של ההזמנה... הוא אמר לורד בזלזול: "תזכי אותה במה שמגיע לה ושחררי אותה, אני לא מתעסק עם כאלה שטויות " וכל זה בלי להתייחס אליי, הרי אני לקוחה, או לפחות לקוחה בפוטנציאל, לא חבל ככה ללכלך...בסוף קיבלתי את הכסף בחזרה, אבל אין ספק שזה עלה לי בבריאות!!
זה לא הכסף שעניין אותי אלא כמו היחס המעליב והמזלזל, השירות הגרוע והלא אמין, שכשהיו צריכים להחזיר לי את הכסף הייתי צריכה ממש לרדוף אחריהם, ועוד לקבל הערה מורד כשהגעתי- "אמרתי לך להגיע???" במין מבט מאשים כאילו אני לא בסדר שהגעתי. אז ורד מתוקה, אם היית בן אדם ועונה לי לטלפון אולי לא הייתי צריכה להגיע.
בקיצור, לא מומלץ, אל תתקרבו למקום של עובד כהן בחולון, באחריות!!!
אהבתי: שום דבר!!
לא אהבתי: את ורד, את עובד, את השירות המגעיל והיחס המזלזל והמעליב