דף הבית   >   נותני השירות   >   תות שירותי מוסיקה   >   חוות דעת של עדי וגל

עדי וגל
ובכן, כמה דברים לפני שניגש לחוות הדעת:
1. התחתנו אתמול ואנחנו עדיין מתאוששים, אבל הרגשנו צורך לתת חוות דעת
2. אני די ציני ולא מתלהב, ובטח שלא נותן חוות דעת בד"כ
3. אני רגיל לרקוד בחתונות ולהשתולל, ולמרות זאת, הרגליים והגב תפוסים לי כאילו עברה עלי משאית

ולחוות הדעת - הגענו אל אסא די לא סגורים, ידענו מה אנחנו רוצים באופן כללי - משהו כמו "שיהיה שמח", שילוב סגנונות, ולא לשכוח את השירים העירקיים. אסא הסביר לנו בסבלנות את התהליך, ונסך בנו תחושת בטחון. סה"כ נפגשנו פעמיים לפני החתונה, סגרנו מס' סגנונות ושירי must, אבל די סמכנו עליו שיוביל את הצד המוזיקלי והתיאום עם האולם ומנהל האירוע.
אני מכיר חברים שהגדילו לעשות ופרטו את כל השירים שהם רוצים, אבל הרגשנו שיש על מי לסמוך - מצד אחד נראה שיש לו הרבה ניסיון והכרה של התחום, ומצד שני לא נתן לנו להרגיש שהוא המומחה הגדול ואנחנו לא מבינים בזה, כמו די ג'י אחרים שפגשנו.

באירוע עצמו - הגיע בזמן, והתנהל לבד בלי צורך בעזרה או תיאום שלנו. תיאם עם האולם ופרש ציוד, ניגן שירי קבלת פנים מעולים שגרמו לנו להתרגש ולהכנס לאווירה, ורמז לנו בכל פעם שהיה צריך להכנס לרקוד, להקשיב לברכות וכו'.
החתונה שלנו היתה עם הגשת מנות, מה שדרש להושיב את הקהל ולהקים אותו 2-3 פעמים. די חששתי מזה, אבל זה עבר בלי בעיות (למרות שלא עשינו סלואו כדי להקים את האורחים - לפחות לא מתוכנן - כמו שדי ג'י אחרים טענו שחובה).
המוזיקה היתה מעולה, ועברה בין שיר ושיר, ובין סגנון לסגנון באופן שוטף (לא היו את הרגעים האלו שעומדים ומחכים שהשיר יעבור). כולם רקדו ! פשוט כולם (גם כאלו שלא נראו רוקדים מעולם) והתגובות שקבלנו תוך כדי ואח"כ שזו היתה החתונה הכי שמחה שהיו בה אי פעם. 4.5 שעות אחרי זה, ואין ספור קפיצות ופיזוזים, נקיעת רגל אחת - של חבר טוב שביקש תשומת לב, 7 בקבוקי ואן גוך, בנוסף לכמה פיג' ווויסקי, סיימתי עם כאבי רגליים, גב, לב, וחוסר יכולת לעמוד. בהחלט אחת המסיבות הטובות שהייתי בהם, כולל השנים הטובות שלי ביגור, הטרמינל וכו'.

אסא הרגיש את הקהל, העביר בין הסגנונות בצורה שקופה וגיוון בין הסגנונות. לא היינו צריכים לבקש מה כן ומה לא, ההיפך, בכל פעם שביקשו ממני שיר כזה או אחר (למשל טנגו באמצע המסיבה - באמת!) עליתי לאסא, ואמרתי "עכשיו אני עושה עצמי מבקש ממך שיר, ואתה ממשיך לנגן כמו שעשית עד עכשיו"

בקיצור - חבל שאין שישה כוכבים, עשה לנו את החתונה, והרגשנו צורך אף להוסיף טיפ
אהבתי: מקצועיותחוכמה להבין אותנו ולדעת מה אנחנו צריכים בנוסף למה שאנחנו רוציםעצמאיות - כשמתרגשים, ופוגשים את האורחים, הספקים צריכים לדעת לנהל את עצמם
לא אהבתי: יום אחרי - עדיין כואבים ותפוסים לכולם הרגליים - אבל נראה לי שאסא לא אשם בזה...
הערות לגבי המחיר: חלק מדיל חורף של גן הקונגרסים
תות שירותי מוסיקה