דף הבית   >   נותני השירות   >   אוקטופוס   >   חוות דעת של yaaraber

חוות דעת על אוקטופוס

yaaraber
אני ובעלי מגיעים מהתחום עבדנו בגן אירועים יותר משלוש שנים ולכן באנו עם ציפיות מאוד גבוהות, כבר בגן שעבדנו בו בעבר שמנו לב לאוקטופוס, לזה שהם באמת מיוחדים, הם הדי גייז הייחידים שנתקלנו בהם שבאמת הפתיעו שעשו את החתונה שונה לחלוטין מכל שאר החתונות שראינו מידיי יום ולכן הגענו אליהם כשהחלטנו אנחנו להתחתן.
כבר מהפגישה הראשונה אפשר לראות את רמת המיקצועיות והרצינות של החברה! הכל מסודר ומתוקתק. חשוב לי לציין שהייתי בפגישות לפני אוקוטופוס אצל שני דיגייז אחרים וחזרתי בתחושת דיכאון נוראית (ואפילו בכי...) 5 דקות אל תוך הפגישה עם דרור אני ובעלי החלפנו מבט של "ברור שזה הוא, אין מצב שלא!!! סגור!!!" חברה שיהיה ברור התחושה שצריכה להיות לכם אחרי פגישה עם דיגיי זה התרגשות מטורפת!!! זה חיבור שאין דרך להסביר, די גיי גאוני יודע בפגישה של 20 דקות להלהיב אתכם, לקלוט אתכם ולהבין מה אתם אוהבים רק ככה תדעו שהוא ידע לעשות זאת באירוע והרי זה מה שהכי חשוב שדיגיי ירגיש את הקהל, ויכוון את המוזיקה בערב בהתאם למצב על הרחבה שידע להרים אותה כשהיא "מתדלדלת", פשוט לקרוא את האורחים שלכם כמו ספר! מיותר לציין שסגרנו איתו מייד בתום הפגישה. בפגישה המקדימה לאירוע היינו מאוד מבולבלים כי זה כמו חנות ממתקים שאתה פשוט לא יודע מה לבחור... דרור היה תמיד סבלני ישב איתנו מעבר לפגישה ונתן לנו דיסקים עם מוזיקה שיעזורו לנו בהחלטות. בהמשך סגרנו גם עם הרכב נגנים של החברה (על זה אני אפרט בהמשך) מכאן נגיע לערב החתונה: יום רביעי, 4:00 לפנות בוקר והמסיבה עדיין נמשכת, נדיר!!! הוא פשוט עשה לנו את החתונה וG-TAR הרכב הנגנים המדהים של אוקטופוס פשוט כבש את כל החברים שלנו הם הוסיפו כל כך הרבה אופי לחתונה הם פשוט מדליקים ברמות! הייתה לי את החתונה הכי מדהימה בעולם הרבה תודות לצוות הזה! תודה! תודה!! גאונים! דרור מלך וG-TAR הנסיכים!
אין לי מילים לתאר את הערכת התודה שאנחנו רוחשים לכם עשיתם לנו, לחברים ולמשפחה ערב קסום ובלתי נשכח. עד היום כולם אבל כולם מדברים על החתונה המיוחדת שלנו על האווירה על המוזיקה שהתאימה פשוט לכולם למבוגרים ולצעירים כאחד. תודה.
אהבתי: היחס המדהים, המקצוענות, האוזן הקשבת, הגאונות!
אוקטופוס