דף הבית   >   נותני השירות   >   ערוגות בושם   >   חוות דעת של mayk

חוות דעת על ערוגות בושם

mayk

המקום:

אהבה ממבט ראשון. כששניינו נכנסנו בפעם הראשונה לערוגות בושם הבטנו אחד בשנייה ואמרנו: "זה המקום"! מקום מרהיב ביופיו אבל יותר מכך יש הוא נושא אווירה מיוחדת - משהו מאוד רומנטי ושלו. בענינו המקום היה אולם/גן "בוטיק". יש לו נגיעה מהכל. נגיעה של קסם, נגיעה של אלגנטיות, נגיעה של רוך וחום - מקום לפתוח איתו התחלה חדשה.

איש הקשר שלנו במקום - אורן -

איש יקר, מקצועי ואדיב. אישיות מדהימה שמתבלטת ביחסי האנוש המדהימים שלה ובשירותיות יוצאת דופן. לאורך כל התהליך הוא נתן לנו הרגשה שיש על מי לסמוך, ואפשר לפנות אליו בכל שאלה/בעיה ואפילו הקטנה ביותר וזאת גם אם המשמעות היא לפנות אליו אינספור פעמים. ותמיד, הכל בחיוך ענק ובלב רחב.אורן, אתה זה שיצקת אצלנו את השקט הנפשי והבטחון שלנו במקום ובזה שהאירוע יצליח. אוהבים אותך.

האירוע עצמו -

עיצוב המקום - ליאת - חברת ליאתריס בע"מ -
את המקום עיצבה האחת והיחידה, ליאת מחברת ליאתריס שהיא מעצבת שעובדת עם המקום. ליאת, ישר מהפגישה הראשונה, ידעה לקרוא אותנו והבינה בדיוק מה אנחנו מחפשים לראות באירוע שלנו.ליאת עיצבה את המקום בצורה עוצרת נשימה. כשראינו את המקום התרגשנו ואמרנו לעצמנו, שהמציאות עלתה על כל הציפיות!המקום היה מעוצב אינטימי, המון נרות, פמוטים, פרחים. המקום היה פשוט אלגנטי קסום ושידר המון המון חום - כך בדיוק ראינו את זה בעיניי רוחנו. לא היה אחד מהאורחים שלא התפעל מיופיו של האולם.ליאתי, אוהבים אותך! תודה שיצרת אווירה שהשרתה תחושה של קסם באוויר והכניסה אותנו לאירוע עם לב שהחסיר פעימה.

מנהלי האירוע - יאיר וריצ'רד -
שני אנשים מקצועיים בצורה יוצאת דופן: "תותחים" במלוא מובן המילה!!!אנחנו חושבים שכל מחמאה שניתן תחטא לאמת ולא תשבח מספיק.השניים ניהלו את האירוע באופן מדהים. האירוע היה מתוקתק מא' ועד ת'. השניים היו איתנו לאורך כל האירוע, ליוו אותנו בכל צעד ושעל, השרוו שלווה, שקט ובטחון, חשו אותנו, דאגנו לנו ולכל האורחים והביאו להצלחתו של האירוע כולו. חברים, אין לנו אלא לומר לכם תודה ענקית!!!

מנהל הבר, הברמנים והמלצרים -
שירות אדיב ומקצועי. האורחים לא הפסיקו לשבח את השירות.הברמנים עשו המון שמח על הרחבה!!! תודה ענקית לשגיא מנהל הבר על העבודה המופלאה עם הצוות.יישר כוח!

האוכל -
כמות הטלפונים שקיבלנו על המקום והאוכל המדהים מדברת בעד עצמה. לא היה אחד שלא אמר שנהנה מהאוכל והרגיש שהוא אכל לא פחות מבמסעדת שף יוקרתית. נראה לי שמעבר לזה אין צורך להכביר במילים.

ולסיכום -
כל הצוות כולו הפיק לנו אירוע שאנחנו בטוח לא נשכח!
אהבתי: את השילוב המנצח
לא אהבתי: חיפשתי, חיפשתי ולא מצאתי :)
ערוגות בושם